Szünetre megy a One Direction
2015. augusztus 25. 11:56
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline |
Nem tudom ti hogy vagyok vele, de szerintem MO. tökéletes hely a kikapcsolódásra.
Ui.: Directionerek nyugi, ne foglalkozzatok az utálkozókkal, nem éri meg. Én sem foglalkozom már velük.
Ui.: Directionerek nyugi, ne foglalkozzatok az utálkozókkal, nem éri meg. Én sem foglalkozom már velük.
2015. augusztus 25. 12:17
Mindenkinek kell már egy kis pihenés..megérdemlik.
2015. augusztus 25. 14:15
Directionergirl126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 205007 offline |
MI AZ,HOGY FELOSZLANAK?XDDDDDDD
Elmennek szünetre,pihenni,sry hogy 5 év folyamatos munka után szeretnének pihenni egy kicsit ˇ^ˇ
Amúgy meg nemrég írták ki Twitterre,hogy csak szünet lesz,és még rengeteg dolgot szeretnének megvalósítani.
Ez még nem a One Direction vége :3
Elmennek szünetre,pihenni,sry hogy 5 év folyamatos munka után szeretnének pihenni egy kicsit ˇ^ˇ
Amúgy meg nemrég írták ki Twitterre,hogy csak szünet lesz,és még rengeteg dolgot szeretnének megvalósítani.
Ez még nem a One Direction vége :3
2015. augusztus 25. 14:40
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline |
Zayn kilépett, most meg 1 éves szünet. Álomvilágban él az, aki szerint utána folytatni fogják. Mindannyian tudjuk, hogy két éven belül feloszlanak, nincs ezen mit köntörfalazni. Persze a "kemény munkához" lenne egy-két szavam, de remélem, hogy a szünet alatt megtudják, milyenek azok a bandák, akik tényleg hajszolják magukat. Másokhoz képest ők csak "hawaii-oztak" eddig.
2015. augusztus 25. 17:48
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
A pihenő alatt Harry levágathatná a haját.
2015. augusztus 25. 19:51
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
szerintem is csak pihennek egy kicsit, hosszú volt ez a turné, megérdemlik
2015. augusztus 25. 20:19
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Sajnálom, de remélem kipihenhetik magukat. :$
2015. augusztus 25. 20:31
Idézet (Lady Mechi @ 2015.08.24. 22:27)
VÉÉÉÉGREEEE!!!
Gratulálok, sikerült lebutítsd magad valami alja szintre. Miért kell kárörvendeni, már ne haragudj. Látom nagyon szereted a BvB-t. Akkor is így örülnél ha ők mennének "szünetre"? Elképesztő, hogy egyesekbe mennyire nincs empátia
Mondom ezt úgy, hogy még csak nem is nagyon szeretem a One Direction-t.
ON: Valljuk be, az utóbbi időben nehezen ment a "szekerük", de remélem, hogy visszatérnek majd. Biztos jól kipihenik magukat, és a szeretteikkel is foglalkoznak. Ha új erővel látnak munkához, akkor a dalaik is jobbak lesznek. ^w^
2015. augusztus 25. 21:16
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline |
Hat jol teszik Nekik is kell mar egy kis pihenes )
2015. augusztus 25. 21:19
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline |
Én régebben (kb egy éve) oda-vissza voltam a One Direction-ért, igazi Directioner voltam....hát most is szeretem őket, de nem vagyok az a nagy rajongó. Bár ettől függetlenül a zenéjüket még mindíg szeretem, és hallgatom. Sajnálom, hogy ilyen hosszú időre "eltűnnek" a képernyőről, de ők azok akik maximálisan megérdemlik a pihenést! Hát minden esetre pihenjék ki magukat!
2015. augusztus 25. 21:26
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline |
Idézet (Jin Young @ 2015.08.25. 14:40)
Zayn kilépett, most meg 1 éves szünet. Álomvilágban él az, aki szerint utána folytatni fogják. Mindannyian tudjuk, hogy két éven belül feloszlanak, nincs ezen mit köntörfalazni. Persze a "kemény munkához" lenne egy-két szavam, de remélem, hogy a szünet alatt megtudják, milyenek azok a bandák, akik tényleg hajszolják magukat. Másokhoz képest ők csak "hawaii-oztak" eddig.
Hát pedig el kell,hogy szomorítsalak, elég keményen dolgoztak eddig. Eddig csak pár napos szüneteik voltak, aztán koncert itt, másnap ott, és még soha nem volt pár hétnél több szünetük. Másokhoz képest ők mindent megtettek. És, találkozunk 1 év (vagy talán kevesebb)után,amikor felröppen az új turné/koncert/interjú , nem leszek rest a pofádba tolni, hogy visszajöttek:)
2015. augusztus 25. 22:43
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 352 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline |
Az nem normális hogy amióta végeztek az x faktorral csak turnéznak és albumokat csinálnak! Más együttes 4-6 hónapig készít albumot utána promótálják majd turné. Az 1D-nél persze ez nem így működik ök turné közben, csinálják az albumot,videóklippeket utana promotálnak majd 3 hónap múlva megint turné. Ez így nem normális!! Nincs is semmi életük.Annyira megérdemlik már ezt a "kis" szünetet. Abban meg reménykedem hogy a szünet közben nem fogják azt mondani, hogy feloszlik a banda.......
2015. augusztus 26. 00:10
Vivien Sz.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242254 offline |
Nem értem hogy egy pár elmeroggyant ember nem bírja megérteni, hogy az hogy pihennek, és az hogy feloszlanak két külön fogalom. Nem fognak!!! Amúgy is csak fél évről van szó, és ugyan ott fogják folytatni ahol abbahagyták. Igen is megérdemlik a szünetet, mert egyik turnéjuk a másikat követi, és még új számokat vesznek fel közben meg klippet forgatnak... Zaynnek nincs köze a dologhoz, csak ezt senki nem bírja hosszú távon. Nélküle is kiemelkedően teljesítenek, és bár szomorú, de az élet megy tovább... Rájuk fér, hogy utána új erővel vághassanak neki újra. <3
2015. augusztus 26. 11:25
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Jól van, én értem az okokat, már több, mint öt éve munkálkodnak, szorgosan, odaadóan és eddig semmi panasz nem volt rájuk, megérdemelnek simán egy évet, mert gondoljunk bele: Louis Tomlinson apuka lesz, azért egy gyerek nem semmi hír, másrészről Liam barátnőjével akar lenni a többiek meg családjukkal. De ha kicsit is reálisan gondolkodunk tudhatnánk.. ígérhetnek itt fűt-fát, a srácok egy év múlva nem biztos, hogy ismét berobbannak, nem biztos, hogy elég lesz a visszatérés híre. És, ha nincs akkora sikere az együttesnek, mint például most, akkor úgyis abba hagyják, s megszegik szavukat. Félek, ez fog történni. De, mint említettem: megérthető a szünet!
2015. augusztus 26. 11:34
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Én nem szeretem a One Directiont de szerintem is kijár nekik a szünet. Nem tudom mi lesz ha visszajönnek lehet hogy nem megy majd és feloszlanak vagy újult erővel folytatják...nem lehet tudni. Mindenesetre...a pihenés nem árt.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.