Miley hangját egyenest élvezet hallgatni, amikor beszél azt egy órán át elhallgatnám..
Az amcsi lányoknak általában kényes hangjuk van, de Miley kivétel.. Neki iszonyat jó hangja van..
Selena Gomez bizonytalan volt beszédhangja miatt
2015. szeptember 13. 17:10
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
2015. szeptember 13. 18:19
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Pocok2001 - Ma, 12:24
Igaz,igaz!
Igaz,igaz!
2015. szeptember 13. 20:06
Szerintem nincs semmi baj a hangjával, én kifejezetten szeretem hallgatni. Van egy jellegzetes hangszíne, ami nagyon illik hozzá véleményem szerint.
2015. szeptember 13. 22:31
Disney fan 21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248328 offline |
Tökéletes sztem. a hangja
2015. szeptember 14. 00:04
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Biztos hogy valójában nem zavarja a hangja,ezt most csak úgy kitalálta valaki,hogy hír legyen.ha zavarná,akkor nem is énekelne meg semmi.Amúgy a beszédhangja az kifejezetten nyugtató és olyan felnőttes,legalább nem olyan nyervogó valami,mint sok nőnek.Viszont mikor énekel,akkor gyakran nyervogni is szokott,ami furcsa,mert tényleg mély hangja van igazából.O.o
2015. szeptember 14. 14:47
Nekem sem volt soha nőies hangom, amit világ életemben ki nem állhattam, de szerintem ahogy érettebb lesz az ember, rájön, hogy közel sem játszik akkora szerepet, hogy milyen hangja van valakinek. Mára már örülök, hogy nincs kislányosan vékony hangom.
2015. szeptember 15. 07:00
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline |
eszter05 | Tegnap, 16:02
Jaj már megint nyavajog egy ilyen kis sz@rért! Akkor mit szóljanak akik éheznek?!
Teljesen igazad van. Foglalkozzon szèpen a hamarosan megjelenő albumával, a zenéivel meg a rajongóival, nem a "mély" hangjával (drágám, amúgy nincs is mély hangja, ha hallgatna Janis Joplin-t, tudná mi az a mély hang), úgyhogy ez csak anolyan figyelemfelkeltés volt, hogy reklámozza az új albumát, hiszen magát, a "különleges hangját" prezentálja.
Jaj már megint nyavajog egy ilyen kis sz@rért! Akkor mit szóljanak akik éheznek?!
Teljesen igazad van. Foglalkozzon szèpen a hamarosan megjelenő albumával, a zenéivel meg a rajongóival, nem a "mély" hangjával (drágám, amúgy nincs is mély hangja, ha hallgatna Janis Joplin-t, tudná mi az a mély hang), úgyhogy ez csak anolyan figyelemfelkeltés volt, hogy reklámozza az új albumát, hiszen magát, a "különleges hangját" prezentálja.
2015. szeptember 15. 13:10
Mély a beszédhangja? nem tudtam. Mivel egy nagy kedvencemnek a legkülönösebb akcentusa meg mély beszédhangja van...hát azt hiszem szeretném ha mély hangom lenne. Mondjuk az ő hangja csak neki az áll jól...
Szerintem tök megváltozott Selena az elmúlt években és jó irányba. Már nem idegesítő...röviden megfogalmazva xd
Szerintem tök megváltozott Selena az elmúlt években és jó irányba. Már nem idegesítő...röviden megfogalmazva xd
2015. szeptember 15. 14:33
Nincs semmi baj a hangjàval. Szerintem gyönyörű!
2015. szeptember 17. 21:44
Violetta Leonettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 240930 offline |
Nekem is iszonyatosan mély a hangom, és Dzsesszes. Mindenki mondja hogy legyek énekesnő háát, nem hiszem hogy ez be fog következni.
Engem állandóan csúfoltak a hangom miatt ezért utáltam.
De már igazából meg se hallom hogy valaki fiúnak néz...
Ezt nem úgy kell érteni hogy fiús a hangom, de aki nem ismer teljesen hiheti azt.
Minden esetre szerintem nagyon szép hangja van Selenának, és büszke lehet tudására
Engem állandóan csúfoltak a hangom miatt ezért utáltam.
De már igazából meg se hallom hogy valaki fiúnak néz...
Ezt nem úgy kell érteni hogy fiús a hangom, de aki nem ismer teljesen hiheti azt.
Minden esetre szerintem nagyon szép hangja van Selenának, és büszke lehet tudására
2015. szeptember 19. 13:29
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Meg tudom érteni, én sem kedvelem a beszéd hangomat
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.