Selena Gomezre felszaladt pár kiló plusz, de nem szégyenkezik miatta
2015. szeptember 28. 15:01
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Ezek csak utálkozói vélemények... Az igazság az, hogy Selena sosem nézett ki olyan jól, mint most. Teljesen egészséges, korántsem baj az, hogy felszedett pár kilót, mert személyes véleményem szerint jobban néz ki...
2015. november 15. 15:11
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Én is teljesen egyetértek azzal hogy sosem nézett ki olyan jól mint most. Mert most teljesen ÖNMAGA. Az ő albumjának a borítóképe nem botrányos mert van jelentése, azt jelenti hogy Sel békében van a testével és nem szégyenli, nem úgy mint mondjuk Miley aki a pucérkodását csak magamutogatásra és figyelemfelkeltésre használja.
Nagyon aggódtam Sel miatt hogy tönkreteszik az utálkozók, de felesleges volt <3:) Sose volt még ilyen szép, természetes és kiegyensúlyozott mint most. Nagyon nagyon büszke vagyok rá, örülök hogy lesz*rja mások véleményét, így is kell! Ne is hagyja hogy mások irányítsák az életét vagy hogy beleszóljanak, belerondítsanak az utálkozó megjegyzéseikkel!
És egyébként, mi az a néhány plusz kiló? Nem látszik, egyáltalán.
Nagyon aggódtam Sel miatt hogy tönkreteszik az utálkozók, de felesleges volt <3:) Sose volt még ilyen szép, természetes és kiegyensúlyozott mint most. Nagyon nagyon büszke vagyok rá, örülök hogy lesz*rja mások véleményét, így is kell! Ne is hagyja hogy mások irányítsák az életét vagy hogy beleszóljanak, belerondítsanak az utálkozó megjegyzéseikkel!
És egyébként, mi az a néhány plusz kiló? Nem látszik, egyáltalán.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.