5 tény, amely a One Direction végét jelzi
2015. szeptember 24. 19:54
Hát ha szétmennének se bánnám...ennyi év után meg rájuk is férne a szünet...De eddig meg nem csak a szünetelésről volt szó?? Ezt most nem értem...
2015. szeptember 24. 20:15
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline |
Nem én leszek itt az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy minden banda feloszlik, ki-ki más okok miatt. Van, hogy jogosan (haláleset), van, hogy csak 'megunják' és külön utakon szeretnének járni... Már évekkel ezelőtt lehetet érezni, hogy 5-6 évnél nem húzzák tovább. Persze szép és jó, mindenki emlékszik majd rájuk... Egy ideig.
2015. szeptember 24. 20:26
4 dolog, amiben jobb az én kedvenc zenekarom (Nightwish) náluk, és ami sajnos megnyugtatja az 1D fanokat:
1. tény:A Nightwish tagok is egyéni életükre is koncentráltak, házasodtak, + gyerekük is lett, más zenekarokba is játszanak. Ahhoz képest 8 tökéletes albumuk van, és sokat turnéznak.
2. A Nightwish-ból Marco-nak, Jukkának, és Anette-nek és lettek gyerekei, sőt már Tarjának is van
3. Rossz idők jönnek... ;( amúgy más zenekarhoz hasonlítják a bandát, ebből is látszik, hogy NEM EGYEDIEK. Bezzeg a Nightwish-nál...
4. Ez volt a kedvenc bandámnál is anno, 2000-2005-ben... aztán kirúgták az énekesnőt. Jogosan. Nehéz egy bandában, akikkel van, amikor folyton együtt vagy hónapokig nem egymás agyára menni.
1. tény:A Nightwish tagok is egyéni életükre is koncentráltak, házasodtak, + gyerekük is lett, más zenekarokba is játszanak. Ahhoz képest 8 tökéletes albumuk van, és sokat turnéznak.
2. A Nightwish-ból Marco-nak, Jukkának, és Anette-nek és lettek gyerekei, sőt már Tarjának is van
3. Rossz idők jönnek... ;( amúgy más zenekarhoz hasonlítják a bandát, ebből is látszik, hogy NEM EGYEDIEK. Bezzeg a Nightwish-nál...
4. Ez volt a kedvenc bandámnál is anno, 2000-2005-ben... aztán kirúgták az énekesnőt. Jogosan. Nehéz egy bandában, akikkel van, amikor folyton együtt vagy hónapokig nem egymás agyára menni.
2015. szeptember 24. 20:27
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Na, szóval...elmondom,hogy ennek a cikknek a fele (se) igaz.
Teljesen hülye állítások vannak benne.
Senki sem tudja megállapítani igazán,hogy mit terveznek a fiúk, csak ők maguk.
Amin a legjobban felbosszant az az,hogy a kedves cikkíró mennyire jártas a témában, mert az,hogy csak hazugság a barátságuk tény igaz lenne...nem hiszem sőt!! Tudom ,hogy nem igaz!!
Lehet,hogy egy kicsit szeretnének egymástól külön időt eltölteni,de az,hogy nem szeretnék egymást....
És ezt úgy mondom,hogy minden hírt elolvasok az 1D-ről, ráadásul a koncertvideókat megnézem, elsők között vagyok akik meghallgatják az új dalokat.
Ebben a cikkben sok a baromság.
Hogy elmennek szünetre az teljesen érthető,de 100%, hogy MOST nem fognak felbomlani. Hogy a gondviselés mit hoz majd a jövőben, azt nem tudhatjuk és azt mondom,hogy ne is próbáljunk találgatni, csupán élvezzük a jelen pillanatait a vulág legjobn bandájával!!!
Teljesen hülye állítások vannak benne.
Senki sem tudja megállapítani igazán,hogy mit terveznek a fiúk, csak ők maguk.
Amin a legjobban felbosszant az az,hogy a kedves cikkíró mennyire jártas a témában, mert az,hogy csak hazugság a barátságuk tény igaz lenne...nem hiszem sőt!! Tudom ,hogy nem igaz!!
Lehet,hogy egy kicsit szeretnének egymástól külön időt eltölteni,de az,hogy nem szeretnék egymást....
És ezt úgy mondom,hogy minden hírt elolvasok az 1D-ről, ráadásul a koncertvideókat megnézem, elsők között vagyok akik meghallgatják az új dalokat.
Ebben a cikkben sok a baromság.
Hogy elmennek szünetre az teljesen érthető,de 100%, hogy MOST nem fognak felbomlani. Hogy a gondviselés mit hoz majd a jövőben, azt nem tudhatjuk és azt mondom,hogy ne is próbáljunk találgatni, csupán élvezzük a jelen pillanatait a vulág legjobn bandájával!!!
2015. szeptember 24. 20:30
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Szerintem messze nincs vege. En annak hiszek amit a fiuk mondanak sajat maguk.
Nyilvan most jon egy szunet, ami kitudja milyen hosszu lesz es mennyi minden fog tortenni addig velunk/velunk. Lehet tenyleg nem lesz tobb 1D..de erosen ketlem.
Nagyon rajuk fer ez a szunet, es szerintem ennel jobban else bucsuzhatnanak egy kis idore.
Amugy az meg tuti nem igaz, hogy nem lennenek legjobb baratok..
Nyilvan most jon egy szunet, ami kitudja milyen hosszu lesz es mennyi minden fog tortenni addig velunk/velunk. Lehet tenyleg nem lesz tobb 1D..de erosen ketlem.
Nagyon rajuk fer ez a szunet, es szerintem ennel jobban else bucsuzhatnanak egy kis idore.
Amugy az meg tuti nem igaz, hogy nem lennenek legjobb baratok..
2015. szeptember 24. 20:42
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
olyan állítások vannak benne amik nem is igazak
Teljes mértékben megérdemlik a szünetet 5 év 5 lemez után nem csoda hogy fáradtak
igen nekik is kell magánélet nekik is kell szabadság
Ők azt mondták hogy nem lesz vége nem lesz ez a vég és én tiszta szívből bízok bennük
Teljes mértékben megérdemlik a szünetet 5 év 5 lemez után nem csoda hogy fáradtak
igen nekik is kell magánélet nekik is kell szabadság
Ők azt mondták hogy nem lesz vége nem lesz ez a vég és én tiszta szívből bízok bennük
2015. szeptember 24. 20:49
Directionergirl126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 205007 offline |
XDDDDDDDDDDD
Hát ez nagyon vicces.
A One Directionnek még közel sincs vége.
Hát ez nagyon vicces.
A One Directionnek még közel sincs vége.
2015. szeptember 24. 20:53
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Idézet (BoryHanna @ 2015.09.24. 17:01)
Szerintem is szét fognak válni. Es szerintem sincsennek már olyan joban mint régen. Sajnos semmi sem tart oroke.
NEM TUDHATOD!!! NE MONNDJ OLYAT AMIRŐL FOGALMAD SINCS!!!!
2015. szeptember 24. 21:12
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
MI. EZ. A. CIKK?
Red Lemon Media, a nénikédet. ._.
A négyes pont a legnevetségesebb. De... basszus, hát ezek meg honnan a manóból jöttek? :'D
Minek kell ilyen cikket írni, jézus. Mint a legalja pletykalapok...
Red Lemon Media, a nénikédet. ._.
A négyes pont a legnevetségesebb. De... basszus, hát ezek meg honnan a manóból jöttek? :'D
Minek kell ilyen cikket írni, jézus. Mint a legalja pletykalapok...
2015. szeptember 24. 21:17
Jó lenne, hogyha tényleg végük lenne. -.- Nagyon sok embert ismerek, akik utálják őket
2015. szeptember 24. 21:19
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Nem mondom, nem konnyu nekik. Viszont valamilyeb szinten, ha kepesek lesznek az emberek elvonatkoztatbi attol, hogy akkor ez az 1D, akkor is be vannak skatulyazva.
Es ha feloszlanak? Jezusom...
En nagyon ertem, ha ez aok rajongonak fajdalmat okoz, de velemenyem szerint, inkabb igy legyen vege, 5 jo album utan, mi,t hogy evekig meg par kevesbe jo szam, esetleg album szaldjon ki a kezeik kozul... amugy is ok gudjak, mit akarnak. Sot. Amennyiben nem akarnak az egvilagon semmit, azt is megtehetik. Ennyi love mellett, nem tulzas azt mondani, hogy az egvilagon baaarmitcsinalhatnak.
Es ha feloszlanak? Jezusom...
En nagyon ertem, ha ez aok rajongonak fajdalmat okoz, de velemenyem szerint, inkabb igy legyen vege, 5 jo album utan, mi,t hogy evekig meg par kevesbe jo szam, esetleg album szaldjon ki a kezeik kozul... amugy is ok gudjak, mit akarnak. Sot. Amennyiben nem akarnak az egvilagon semmit, azt is megtehetik. Ennyi love mellett, nem tulzas azt mondani, hogy az egvilagon baaarmitcsinalhatnak.
2015. szeptember 24. 21:20
ADD MEG URAM HOGY VÉGRE VÉGE LEGYEN ENNEK A HAD NE MONDJAM MINDEK NEVEZHETŐ ZENEI IRÁNYZATNAK!!!
2015. szeptember 24. 21:56
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline |
Hírérték pls. Ha felbomlanak, felbomlanak, nem értem miért kellett erről cikket írni, mivel csak vitát generál (a rajongók hosszasan elmondják hogy a cikk hazugság, az utálók meg rimánkodnak hogy legyen vége).
Én nem vagyok rajongó, asszem kb 2 számuakt hallottam, így teljesen elfogolatlanul mondom: megérdemlik a szünetet. Látom mennyi cikket írnak róluk, látom mennyi rajongójuk van, nyilván rengeteget dolgoznak. Lehet hogy nem fog jót tenni a bandának a szünet, de mint magánéletileg mint pihenés képpen nagyon kell. Én nem megyek bele mi lesz utána, nem is érdekel túlzottan igazából.
Visszatérve... nagyon romlik a starity színvonala. A "Taylor élőadásban fingott" című cikk óta úgy érzem hogy erre muszáj felhívnom a figyelmet minden ilyen adandó cikknél, hátha a cikk író vagy esetleg az oldal üzemeltető észbekapnak
Én nem vagyok rajongó, asszem kb 2 számuakt hallottam, így teljesen elfogolatlanul mondom: megérdemlik a szünetet. Látom mennyi cikket írnak róluk, látom mennyi rajongójuk van, nyilván rengeteget dolgoznak. Lehet hogy nem fog jót tenni a bandának a szünet, de mint magánéletileg mint pihenés képpen nagyon kell. Én nem megyek bele mi lesz utána, nem is érdekel túlzottan igazából.
Visszatérve... nagyon romlik a starity színvonala. A "Taylor élőadásban fingott" című cikk óta úgy érzem hogy erre muszáj felhívnom a figyelmet minden ilyen adandó cikknél, hátha a cikk író vagy esetleg az oldal üzemeltető észbekapnak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.