A Librinek köszönhetően kezembe vehettem Nasira Güzelik igaz történeten alapuló regénysorozatának első részét, mely az 1500-as évekbe kalauzolja vissza az olvasót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elolvastuk! Nasira Güzelik: Hárem és szerelem
2015. október 06. 09:05
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 06. 11:20
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline |
A Szulejmán sorozatnak köszönhetően nagyjából megismertem a történetet, de mivel ott eléggé el vannak ferdítve a dolgok, lehet érdemesebb lenne a könyvet elolvasni. Bár nekem soha nem volt szimpatikus Hürrem, hiába tudom hogy milyen dolgokon kellett keresztülmennie.
2015. október 06. 16:41
Remek kis könyvbemutató! Bár a Szulejmán sorozatot nem tartom valami jónak, remélem a könyv jobb! Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet, bár Hürrem szerepét én sem kedvelem! Kiállhatatlan nőszemély volt...De nem volt egyszerű a sorsa, és okos és szép is volt, na meg persze céltudatos, így elérte a céljait!
2015. október 06. 18:10
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Én magam is elszeretném olvasni, de sajnos nem jutottam el odáig, hogy el is olvassam. Nekem a sorozat is tetszik, de így, hogy jobban be lett mutatva még jobban tetszik. Biztos, hogy elfogom olvasni.
2015. október 06. 21:03
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Biztosan megfogom szerezni és elolvasni :$
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.