Íme, a 2015-ös American Music Awards jelöltjei!
2015. október 15. 19:41
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
taylor, one direction <3 <3
2015. október 16. 06:23
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
Nicki-nek és The Weekndbek örülök de Iggy nincs....
2015. október 16. 10:47
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem néha az amerikai zenéket már egyszerűen fáj hallgatni.. Nem hogy minden évben ugyanazoknak adnám a díjat,hogy énekeljenek még többet..
2015. október 16. 19:03
ariana grande wow21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 250609 offline |
Hajrá ariana grande. Fúj taylor !
2015. október 18. 17:01
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline |
na jó... ez nagyon szar már bocsi de milyen pop ROCK???:????????? ROCK???? WHERE??? HOL??????? ne már ! hallgassatok inkább Marilyn Manson-t! az jó! (mármint azok akik azt hiszik hogy ez így jó) minden évben ugyanazok 444 !!! 444 !!!
2015. október 24. 17:52
Hm, érdekes lista. Amellett, hogy nem értem, miért gyűlöli mindenki ennyire Taylort, azt se igazán fogom fel, miért van ott az a "rock" szócska a pop mellett... izgatottan várom a díjátadót, leginkább a Fall Out Boy miatt!♥ Hajrá, srácok!♥
u.i.:bármit megadnék, ha 2016 nyarán ellátogatnának Magyarországra...♥♥
u.i.:bármit megadnék, ha 2016 nyarán ellátogatnának Magyarországra...♥♥
2015. október 26. 08:01
Vannak jok, drukkolok Meghan Trainornek, a See You Again dalnak, Ed Sheerannek, de legfokeppen a One Directionnek
2015. november 22. 07:31
Remélem hogy Taylor megint tiszta idegbeteg lesz ha csak egy díjat kap majd. nagyon örülnék neki
2015. november 22. 22:31
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Egy dolgot nem ertek.. Hogyan lehetseges az, hogy Demi Lovato, akiknek nagyon eroteljes, szep hangja van, es egy kivalo enekesno, nincs jelolve 1 kategoriaban sem?? Felhaboritonak tartom, hogy az ev eloadojanak Meghan Trainort jelolik, holott feleannyira sem jol enekel mint Demi. Es ez nem Meghan Ellen szol, nincs kulonosebb banom vele, egy par szamat meg szeretem is, csak a helyzetet nem ertem. Amugy meg Ariana es Taylor, akiket mindenki leszol csak mert sokat szerepelnek a mediaban, szinten jo enekesnok.. Keves ember tud olyan hangokat kienekelni, mint Ariana. Az altalam emlitett 3 enekes egyike sem szokott playbeckelni a koncertjeiken, erre ideraknak egy The Wickend-t, meg egy Nicki-t... Á, hagyjuk
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.