Mindig olyan jól tud az ilyen szituációkra is reagálni.
Zaynnek tényleg más ízlése van,mint nekik.
Liam Payne szerint okos döntés volt Zayn Malik részéről a One Directionből való kilépés
2015. október 16. 17:13
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
szerintem akik itt irogatják, hogy jobb is Zayn nélkül és mégis diretionernek vallják magukat azok inkább ássák el magukat!
2015. október 16. 22:21
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
igaza van akkor is,ha azért szomorú is valamennyire ez az egész...de a lényeg az,hogy a többiek így is folytatták az egészet
2015. október 16. 22:22
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Csak ebből nehogy ő jöjjön ki sz#rul, amiért ezt mondta...
2015. október 17. 17:23
Csodálom, hogy Liam ilyen pozitív tudott maradni, és talán tényleg ez a döntés volt a legjobb a bandának.
2015. október 18. 16:15
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline |
Szerintem Liam-nek igaza van.
2015. október 19. 21:13
Sokan nem értik min mentek át márciusban a Directionerek és még én sem tudtam feldolgozni a hiányát , azzal nyugtattam magamat , hogy így sokkal jobb lesz , de az az igazság , hogy nekem egyre jobban hiányzik pedig a fiúk Liam , Louis , Harry és Niall nagyon sokat dolgoztak azért , hogy ne essen szét minden körülöttük . Minden bizonnyal talpra álltak és csinálták tovább a dolguk . Én nem tudom mi történt a színfalak mögött , de ha Zayn így boldogabb és nyugodtabb akkor én örülök . Liamnek nem adok teljes mértékben igazat ... Szerintem nem volt okos ötlet Zayntől az , hogy a túrné kellős közepén kilép a bandából és otthagy mindent és mindenkit , de ezt csak is ők tudják . Mindenestre továbbra is szeretem mind az öt srácomat
2015. október 19. 21:14
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Idézet (Lambika @ 2015.10.15. 11:49)
Az lenne a legjobb döntés, ha mindannyian eltűnnének.
Azért bunkónak se kell lenni , ha nem szereted az 1D-t ne foglalkozz velük
2015. október 20. 15:54
Hiába van igaza Liam-nek akkor is nem volt jó döntés Zayn-nek hogy ki lépett a bandából, mivel SZERINTEM Zayn nélkül nem szólnak olyan jól a fiúk.... de attól még mindig szeretem őket
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.