Csalódottan kulloghattak haza a One Direction belfasti fellépésére érkezett rajongók, ugyanis néhány perccel a kezdés előtt az egyik szervező bejelentette: mégsem lép fel a brit fiúbanda.
A teljes cikkhez kattints ide!
Percekkel a színpadra lépés előtt mondta le fellépését a One Direction
2015. október 22. 11:34
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 22. 11:43
Miért???? I LOVE One Direction és jobbulást Liam-nek!! <333
2015. október 22. 11:51
Egyre rémesebb a banda helyzete... Sajnálom a rajongókat, de hiába minden remény: az 1D-nek hamarosan vége.
2015. október 22. 11:52
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Mielőtt ilyen cikket ír valaki, illene tájékozódni... persze, könnyű beállítani úgy a helyzetet,hogy a 1D a rossz, viszont ha a kedves cikkíró igazán utánanézett volna a dolgoknak, akkor tudná,hogy a ONE DIRECTION BEJELENTETTE,HOGY TERMÉSZETESEN PÓTOLJÁK AZ ELMARADR SHOW-T, MÉGHOZZÁ EZEN A HÉTEN PÉNTEKEN!!!
Liam nem tehet róla,hogy beteg lett... hiszen ember!!!!!
És arra pedig, hogy illett volna korábban tájokoztatni a közönséget, azt mondom,hogy mi van,ha egészen addig a pillanatig a betegsége ellenére, színpadra akart állni,hogy ne okozzon csalódást, viszont az utolsó pillanatban a csapat rájött,hogy ez így nem mehet...
A One Direction soha nem mondott le egyetlen koncertet sem... most,hogy egyszer megtörtént, mindenki kezdi az utálkozást??? Most komolyan ezek az utálkozók csak arra várnak,hogy egy hibát elkövessen ez a banda és kezdhetik szapulni???
Ez a cikk nagyon rossz fényben állítja be a srácokat, pedig épphogy itt is megmutatják,hogy csodálatosak!! Egy szóló előadó hányszor mondja le a koncertjét??? Ugye, sokszor. Csak a különbség,hogy Ők nem pótolják be. Ennyit erről. Ha a One Direction egyik tagja éppen haldokolna, akkor is azt mondanátok.. a kedves cikkíró szavalival élve:
"Az eset már csak azért is érdekes, hiszen, ha nem érezte jól magát, illett volna már korábban értesítenie a szervezőket és a rajongókat arról, hogy mégsem lépnek színpadra."
Könyörgöm... gondoljátok már ezt végig... Egyébként csak egy koncertet halasztottak el, a következőt már nem, pedig mind tudjuk,hogy egy nap alatt nem gyógyul meg teljesen egy ember!!
Directionerek álljatok ki TI is a kedvencetek mellett!!! Liam, gyógyulást és jobbulást Neked!! Én itt vagyok melletted, ha más nem is!!
És arra pedig, hogy illett volna korábban tájokoztatni a közönséget, azt mondom,hogy mi van,ha egészen addig a pillanatig a betegsége ellenére, színpadra akart állni,hogy ne okozzon csalódást, viszont az utolsó pillanatban a csapat rájött,hogy ez így nem mehet...
A One Direction soha nem mondott le egyetlen koncertet sem... most,hogy egyszer megtörtént, mindenki kezdi az utálkozást??? Most komolyan ezek az utálkozók csak arra várnak,hogy egy hibát elkövessen ez a banda és kezdhetik szapulni???
Ez a cikk nagyon rossz fényben állítja be a srácokat, pedig épphogy itt is megmutatják,hogy csodálatosak!! Egy szóló előadó hányszor mondja le a koncertjét??? Ugye, sokszor. Csak a különbség,hogy Ők nem pótolják be. Ennyit erről. Ha a One Direction egyik tagja éppen haldokolna, akkor is azt mondanátok.. a kedves cikkíró szavalival élve:
"Az eset már csak azért is érdekes, hiszen, ha nem érezte jól magát, illett volna már korábban értesítenie a szervezőket és a rajongókat arról, hogy mégsem lépnek színpadra."
Könyörgöm... gondoljátok már ezt végig... Egyébként csak egy koncertet halasztottak el, a következőt már nem, pedig mind tudjuk,hogy egy nap alatt nem gyógyul meg teljesen egy ember!!
Directionerek álljatok ki TI is a kedvencetek mellett!!! Liam, gyógyulást és jobbulást Neked!! Én itt vagyok melletted, ha más nem is!!
2015. október 22. 12:10
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Szegény Liam jobbulást neki
2015. október 22. 12:12
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Egyetértek BoryHanna véleményével
Remélem nem komoly Liam betegsége <3
Remélem nem komoly Liam betegsége <3
2015. október 22. 13:34
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Jaj szegény Liam! I hope you like it!
2015. október 22. 13:39
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Idézet (BoryHanna @ 2015.10.22. 11:52)
Mielőtt ilyen cikket ír valaki, illene tájékozódni... persze, könnyű beállítani úgy a helyzetet,hogy a 1D a rossz, viszont ha a kedves cikkíró igazán utánanézett volna a dolgoknak, akkor tudná,hogy a ONE DIRECTION BEJELENTETTE,HOGY TERMÉSZETESEN PÓTOLJÁK AZ ELMARADR SHOW-T, MÉGHOZZÁ EZEN A HÉTEN PÉNTEKEN!!!
El akartam kezdeni valami hasonlót írni, de akkor picit lejjebb görgettem, hogy mégis mi ez a regény, és tökéletesen megfogalmaztad, amit én is szerettem volt!
2015. október 22. 14:08
BoryHanna teljesen egyetértek veled!Nem lehet erről többet mondani!Liam,imádlak!
2015. október 22. 14:56
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (BoryHanna @ 2015.10.22. 11:52)
Ez a cikk nagyon rossz fényben állítja be a srácokat, pedig épphogy itt is megmutatják,hogy csodálatosak!! Egy szóló előadó hányszor mondja le a koncertjét??? Ugye, sokszor. Csak a különbség,hogy Ők nem pótolják be. Ennyit erről.
Egyetértek veled, bár én szeretem őket. Ebbe a részbe azért egy kicsit bele kell, hogy kössek, mert ez ilyen formában nem igaz. Attól még, hogy valaki szólóban tolja, nem jelenti azt, hogy nem pótolja be vagy sorban mondogatja le a koncertjeit. Többen is pótolták már, legfeljebb nem azonnal...
Hú, de nem irigylem a rajongókat, akik odautaztak csak a koncert miatt. Liamnek pedig jobbulást!
2015. október 22. 15:30
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Más meg akkor van rosszul, ha őket hallja a rádióban ...
2015. október 22. 15:49
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
"Az eset már csak azért is érdekes, hiszen, ha nem érezte jól magát, illett volna már korábban értesítenie a szervezőket és a rajongókat arról, hogy mégsem lépnek színpadra. ..." Ez. Egy személyes vélemény. Úgy gondolom ilyet nem írnak egy jó cikkbe.
Valószínűleg azért vártak az utolsó pillanatokig, hogy hátha Liam összeszedi magát a koncert kezdetéig. (Már nem azért, de ha valakinek megy a hasa, például, akkor honnan az istenből tudhatja, hogy mikor lesz jobban? Mert oké, hogy nincs a legjobb formájában, de azért ha már nem kell percenként a vécére rohangálnia, fel tud menni a színpadra. Például.)
Akik pedig távolról jöttek, valószínűleg már reggel elindultak, vagyis az se segített volna, ha órákkal előbb bejelentik. Főleg akik repülővel érkeztek. Azoknak meg van a jegyük, nem tudnak mit csinálni. Sajnálom őket... de ilyen előfordul.
És arról se kéne megfeledkezni, hogy a srácok milyen sűrűn kértek bocsánatot. Az úgy kimaradt a cikkből, pedig nyugodtan össze lehetett volna gyűjtögetni twitterről.
(Ja, és. "a kedvenceikre várakozó fanatikusok" fanok vagyunk, ergo rajongók, nem fanatikusok... csak úgy zárójelben, mert az ott zavar xd)
BoryHanna nagyon jól leírtad, én is csak ugyan azt tudnám taglalni.
Valószínűleg azért vártak az utolsó pillanatokig, hogy hátha Liam összeszedi magát a koncert kezdetéig. (Már nem azért, de ha valakinek megy a hasa, például, akkor honnan az istenből tudhatja, hogy mikor lesz jobban? Mert oké, hogy nincs a legjobb formájában, de azért ha már nem kell percenként a vécére rohangálnia, fel tud menni a színpadra. Például.)
Akik pedig távolról jöttek, valószínűleg már reggel elindultak, vagyis az se segített volna, ha órákkal előbb bejelentik. Főleg akik repülővel érkeztek. Azoknak meg van a jegyük, nem tudnak mit csinálni. Sajnálom őket... de ilyen előfordul.
És arról se kéne megfeledkezni, hogy a srácok milyen sűrűn kértek bocsánatot. Az úgy kimaradt a cikkből, pedig nyugodtan össze lehetett volna gyűjtögetni twitterről.
(Ja, és. "a kedvenceikre várakozó fanatikusok" fanok vagyunk, ergo rajongók, nem fanatikusok... csak úgy zárójelben, mert az ott zavar xd)
BoryHanna nagyon jól leírtad, én is csak ugyan azt tudnám taglalni.
2015. október 22. 16:26
f.petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 243070 offline |
Elmondom , Liam borzaszto panikbetegseggel kuzd. Eluralkodott rajta a hirnev okozta stressz es ezert nem tudott fellepni, amugy a fiuk megjelentek a helyszinen
2015. október 22. 16:50
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
szívás lehet az odautazóknak :// tényleg lényegesen udvariasabb lett volna, ha előbb szólnak, és hadd ne emeljek ki olyan (rock)sztárokat, akik törött bordával/heveny rosszul léttel etc. álltak színpadra, csinálták végig a koncertet.... Percekkel a kezdet előtt lemondani a koncertet szivatás
2015. október 22. 16:56
Hát most mit mondjak....ha valaki beteg akkor tudja hogy most nem fog menni a fel lépés szerintem igen is történt valami mert én biztos nem az utolsó perc be mondtam volna le
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.