Nem vagy egyedül: Kendall Jenner is pattanásos bőrrel küzdött tiniként!
2015. október 31. 19:55
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Nekem is ilyen a fejem és nagyon utálom már...
2015. október 31. 22:14
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline |
Na ne minden tininek vannak pattanásai...és képzeljétek eddig mindenki túlélte WOW amúgy nem értem azokat akik ennyire komolyan veszik az ilyesmit néhány bőrhiba de úgyis elmúlik. Plusz minden kortársunknak is ugyanúgy van. Akikkel együtt járunk suliba, barátainknak. De úgyis elmúlnak majd ez nem a világvége
2015. november 01. 09:05
Igaza van. Egyébként én elég sok embert ismerek akiknek nincsenek pattanásai.Minden szervezet más..
2015. november 03. 16:55
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Hát oké, ez most nagy hír volt, bravó!
2015. november 06. 09:39
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Ezt az 1 percet az életemből már soha nem kapom vissza, amit ennek az elolvasására pazaroltam. Minden tininek van pattanása, de ha ennek van, az már cikkalapanyag. Wow... gratulálok 21. század, hogy ez a legnagyobb hír, hogy egy ingyenélő fruskának tinikorában (ami még mindig tart) pattanásos (volt) az arca. Tiszteletem és sajnálatom jeléül én is növesztek egyet, jó? Egyébként szörnyű lehetett így felnőni, tényleg, hogy mindent a s*gge alá tolnak a jó nagy semmiért. Szegényke. Ezért most még egy pattanást növesztek. Egyidősek vagyunk. Én dolgozhatok egész életemben, hogy olyan körülmények között élhessek, mint ő, míg ő annyit tett érte, hogy megszületett. Viszont... nekem jó a bőröm és nem nagyon voltak/vannak pattanásaim. Ha! Csak van az életnek ennyi "humorérzéke".
2016. január 25. 16:41
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Tényleg jó lehet ennyi testvérrel, 5-ből (+4?) 1 csak tud segíteni a problémában.
2016. március 07. 00:42
Nem mintha a tinik kb. 95%-ának nem lenne pattanása...csodálom,hogy arról még nem szól egy cikk sem,hogy milyet sz*rt reggel ez a csaj...
2016. március 30. 17:12
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Petra02 egyetértek.
2016. április 02. 19:35
Kyouko Saionjiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 255369 offline |
Örülök, hogy neki ez volt a legnagyobb problémája az életben. Legközelebb esetleg mesélhetne arról, mekkora botrányt okozott számára a műkörme letörése, vagy a smink elkenődése.
Még jó, hogy a tinédzsereknek általában pattanásos a bőrük, mivel ez a fejlődéssel jár. Az idézetéhez meg annyit fűznék, hogy modellként én nem dobálóznék ilyesmivel, mert a végén még a fagyi visszanyal, és kijönnek a lézeres kezeltetés mellékhatásai. Na, akkor kíváncsi lennék, hogyan állna a mondatához, mint átlag ember.
Még jó, hogy a tinédzsereknek általában pattanásos a bőrük, mivel ez a fejlődéssel jár. Az idézetéhez meg annyit fűznék, hogy modellként én nem dobálóznék ilyesmivel, mert a végén még a fagyi visszanyal, és kijönnek a lézeres kezeltetés mellékhatásai. Na, akkor kíváncsi lennék, hogyan állna a mondatához, mint átlag ember.
2016. április 02. 19:35
BloodRed99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 234979 offline |
Oké. Ez most kit érdekelt? Persze, egy sztárocska, meg minden, de most őszintén. Ki az aki nem pattanásos? Szerintem mindenki küzd ilyennel :"D Minden második tinin (akár fiún, akár lányon) lehet látni pattanást. Itt nem a 10 évesekre gondolok.
Ettől eltérően... Nagyon nagy a családi szeretet. Ehhez aztán kell bátorság. Értem én, mindenki "szeme láttára" kellett felnőnie, de még így is mindent a segge alá toltak/tolnak.
Ettől eltérően... Nagyon nagy a családi szeretet. Ehhez aztán kell bátorság. Értem én, mindenki "szeme láttára" kellett felnőnie, de még így is mindent a segge alá toltak/tolnak.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.