Daganatot találtak Kulcsár Edinánál
2015. december 02. 17:41
Khm...khmm... mangalover43! El olvastam a veszekedésed ezzel a Lambikával és hát úgy mond valamennyiben mind2-őtöknek igaza van! DE! Idézem amit írtál! :.Ha csak utálkozni tudsz azt kérlek ne itt tedd.. Én tudtommal a véleményünket le lehet írni egy cikkről / sztárról vagyis ő akkor ír ide amikor csak szeretne ahogyan más cikkek alá is és sztárok véleményeztetéséhez is ! Vagy különben miért van vélemény?
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2015. december 02. 23:37
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Dream0014 @ 2015.12.02. 17:41)
Khm...khmm... mangalover43! El olvastam a veszekedésed ezzel a Lambikával és hát úgy mond valamennyiben mind2-őtöknek igaza van! DE! Idézem amit írtál! :.Ha csak utálkozni tudsz azt kérlek ne itt tedd.. Én tudtommal a véleményünket le lehet írni egy cikkről / sztárról vagyis ő akkor ír ide amikor csak szeretne ahogyan más cikkek alá is és sztárok véleményeztetéséhez is ! Vagy különben miért van vélemény?
2015. december 03. 20:34
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
Idézet (Dream0014 @ 2015.12.02. 17:41)
Igazad van de az oldal szabályzatában benne van hogy lehet véleményt írni DE kultúrált módon figyelve arra hogy ne sértsük meg az adott sztárt vagy annak rajongóit!Idézem:
A szolgáltatás igénybevételével beleegyezel, hogy az oldalakon tiszteletteljes, kultúrált magatartást tanusítassz a többi felhasználóval és felelősségteljesen betartod az alábbi pontokba gyűjtött szabályokat.
Mivel az Starity.hu elsősorban a sztárok dicsőítéséről szól, így kérjük az esetleges nem tetszést olyan formában kifejezni, hogy az még véletlenül se sértse meg az adott sztárt, vagy annak valamelyik rajongóját.
Forrás: http://starity.hu/felhasznalasi-feltetelek/#ixzz3tHv3T97d
2015. december 05. 11:58
Jázmin20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 214916 offline |
Sajnálom szegényt! Én nem túlzottan kedvelem, de jobban mint néhány másik modellt. És őszintén szólva elszomorít, hogy vannak itt olyan emberek, akik örülnek neki ha valaki beteg. Az egy dolog hogy nem kedvelsz valakit, de akkor minek olvasod el a róla szóló cikket? És minek jössz ide mocskolódni? (ezt általánosságban írtam azokról akik ezt teszik) És jobbulást Edinának!
2016. február 17. 18:20
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Szegény!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.