Agent X-et még kiegészíteném Drew Barrymore-ral, Keshával, Tony Curtissel, Georg Cukorral, Goldie Hawnnal, Kate Hudsonnal és Julianna Marguilessel:) Zaynen egyébként szerintem egy picit látszik, amikor először megláttam, akkor is sejtettem,hogy valami hasonló vér csörgedezik benne.
egyébként a legtöbbjükről tudtam:)
Fogadjunk, hogy nem találod ki, milyen vér csörgedezik ezeknek a sztároknak az ereiben!
2015. december 14. 17:40
Tényleg jó cikk lett, de én is tudtam, hogy Zayn félig pakisztáni.
2015. december 14. 17:43
Jó cikk lett!
Közülük csaj Angie-t ismerem, de nem gondoltam, hogy van benne francia vér is Így vagy úgy, de gyönyörű nő. A többieknél is azért meglepődtem.
Egyébként meg az tényleg nem emós hanem emo. -.- Ugyanúgy, mint ahogy rocker van és nem rockos, gót és nem gótos, illetve punk és nem punkos. Akire a rossz verziót használják, csak divatból felkapják a stílusra jellemző ruhákat és belülről nem olyanok. Mielőtt valaki hozzáfűzné, hogy "ez apróság, minek lovagolni rajta". Igen, tényleg az, de akik olyan stílusúak, azoknak böki a csőrét egy kissé...
Közülük csaj Angie-t ismerem, de nem gondoltam, hogy van benne francia vér is Így vagy úgy, de gyönyörű nő. A többieknél is azért meglepődtem.
Egyébként meg az tényleg nem emós hanem emo. -.- Ugyanúgy, mint ahogy rocker van és nem rockos, gót és nem gótos, illetve punk és nem punkos. Akire a rossz verziót használják, csak divatból felkapják a stílusra jellemző ruhákat és belülről nem olyanok. Mielőtt valaki hozzáfűzné, hogy "ez apróság, minek lovagolni rajta". Igen, tényleg az, de akik olyan stílusúak, azoknak böki a csőrét egy kissé...
2015. december 14. 17:55
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Érdekes cikk lett
2015. december 14. 18:05
Nem gondoltam volna h Deminek zsido osei is voltak
2015. december 14. 18:17
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline |
Demi lett a lelki társam(:
Pete Wentz-> szjg Virág :'D
Pete Wentz-> szjg Virág :'D
2015. december 14. 18:59
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline |
Jó cikk lett.
2015. december 14. 19:03
klaudianaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 250440 offline |
Shay Mitchell sem maradhatott volna ki (PLL Emily) Kanadában született, filippínó az anyukája, ír/skót pedig az apukája, de ha jól tudom, felmenői között még bőven akad különlegesség
2015. december 14. 19:11
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
A legnagyobb meglepetés Adriana Lima volt,Demi Lovato-t pedig tudtam,hogy egy részben spanyol.
2015. december 14. 19:28
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Kenau,Vanessa, Adriana es Demibol abszolút kilhet venni a tobbi orszag vonasait. De a tobbiek nagyon vegyesek.
Am en Alexison csodalkozok, hogy spanyol nyelv az anyanyelve.
Am en Alexison csodalkozok, hogy spanyol nyelv az anyanyelve.
2015. december 14. 19:44
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Nem is tudtam Peteről mondjuk kicsit látszik, már megint ott van az kis szócska ami egyszerűen kiborít, EMO olyan hulyeség hogy aki már FOBot,MCRt,P!ATDt vagy hasonlókat hallgat és rajong a bandért ,meg szokot feketét hordani az nem emo ilyen nem létezik,az nem sértés ha te tényleg az vagy és ezt elfogadod, vagy hogy valamelyik a két ismeret jellemzőkből(sok van) igaz rád attól nem lesszel az ,sztwm ennek az "emós lányok" fele se volt emo vagy "emós" ,bocs hogy ide jukadok ki csalek ez elég idegesitó + már vki írta h szjgvirág, ez is ilyen alupul h a csaj álitólag emo ,pedig ő nem emo hanem póser(divat emo)oke hogy fobot hallgat meg úgy öltözik de nincs meg az életérzése, na végre ezt is lezártnak tekinthetem
2015. december 14. 20:43
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Csak szerintem nagyon helyes és cuki Zayn azona képen?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.