Ez azért olyan kiábrándító....Több millió dollárt keresnek, és igazából ennyi dolguk is lenne, mert mi más?!
De néhányan még erre sem képesek...Ha valami okból kifolyólag valami problémájuk van az oké, egy alkalom, mindenkivel megesik..de a legtöbbjüknél már többször előforduló eset...
Ezek voltak a zenetörténelem legcikisebb playback-bakijai
2015. december 26. 20:08
arigrandefan12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.25. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 252567 offline |
Selena még el is mosolyodott.
Justint, meg Gagát azért sajnálom.
Katynél nem tudom mi volt a baj.
Justint, meg Gagát azért sajnálom.
Katynél nem tudom mi volt a baj.
2015. december 27. 21:33
Ezeket a kínos pillanatokat nem kellett volna átélniük ha felvállalták volna, hogy hamisak vagy ha betegek nem lépnek színpadra. Nem értem miért nem tanult Britney az előző esetekből.
2015. december 29. 23:31
BogeszBogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 252500 offline |
playback.....mert normálisan tényleg nagyon bonyolult lehet énekelni.
2016. január 01. 19:23
Tyűh... Némelyik előadót rendesen sajnáltam, némelyiken meg jót röhögtem
2016. január 03. 20:42
Nos, nem mondanám, hogy Justin a szívem csöcske, de azért nagyon sajnálom.
Ő az egyetlen akinél valóban a playback volt a megoldás, hisz látszik rajta, hogy beteg volt, ami elég durván meg is mutatkozott.
A többi előadónál, főként az olyanoknál, mint Britney egyszerűen fel nem tudom fogni, miért jó ez nekik.
Véleményem szerint a rajongók megértenék, ha olyan problémája lenne, mint mondjuk Justinnak a betegsége vagy akár megerőlteti a hangszálait és elmegy a hangja, egy ilyennek számtalan oka lehet. Viszont aki már nem egyszer lép fel így, ráadásul teljesen egészséges azokat még sajnálni sem tudom, ha lelepleződnek.
Úgy gondolom, hogy ez tiszteletlenség a rajongókkal szemben, ugyanis szerintem nem erre kíváncsiak.
A másik helyzet pedig igen, hogy nincs elég ideje begyakorolni mindent. Az ilyenekhez egyszerűen nem tudok mit szólni ...
Ő az egyetlen akinél valóban a playback volt a megoldás, hisz látszik rajta, hogy beteg volt, ami elég durván meg is mutatkozott.
A többi előadónál, főként az olyanoknál, mint Britney egyszerűen fel nem tudom fogni, miért jó ez nekik.
Véleményem szerint a rajongók megértenék, ha olyan problémája lenne, mint mondjuk Justinnak a betegsége vagy akár megerőlteti a hangszálait és elmegy a hangja, egy ilyennek számtalan oka lehet. Viszont aki már nem egyszer lép fel így, ráadásul teljesen egészséges azokat még sajnálni sem tudom, ha lelepleződnek.
Úgy gondolom, hogy ez tiszteletlenség a rajongókkal szemben, ugyanis szerintem nem erre kíváncsiak.
A másik helyzet pedig igen, hogy nincs elég ideje begyakorolni mindent. Az ilyenekhez egyszerűen nem tudok mit szólni ...
2016. január 11. 10:26
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline |
Nem azért már, de
Gaga nem playbackelt.
főleg, hogy mikor még ott volt csak a bridge ment, ami nem számít akkora bűnnek, hiszen a Paparazzinál is állíthatták volna ezt a DVD-n mikor a színpadi lifttel lement felvenni azt az akármit.. Úgyhogy hiába állítja ezt róla bárki, még hallani is lehetne, ha playbackelt volna..
Gaga nem playbackelt.
főleg, hogy mikor még ott volt csak a bridge ment, ami nem számít akkora bűnnek, hiszen a Paparazzinál is állíthatták volna ezt a DVD-n mikor a színpadi lifttel lement felvenni azt az akármit.. Úgyhogy hiába állítja ezt róla bárki, még hallani is lehetne, ha playbackelt volna..
2016. április 10. 09:28
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline |
Ez elég röhelyes és elégé ciki de Justin nem tehetrola hogy elhányta magát a szinpadon.
2016. augusztus 25. 00:10
Szegény Justin....
Bár nem értem miért nem lehetne nem playbackelni, de ha betegek pl, Justin, (szerintem rosszul is érezte magát) akkor oké.
Bár nem értem miért nem lehetne nem playbackelni, de ha betegek pl, Justin, (szerintem rosszul is érezte magát) akkor oké.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.