wow nagyon fitatalon! Mármint ebben a világban oly keves az esely arra hogy tényleg egyutt maradnak :/ Es legtobben megbanjak az elhamarkodott dnteseket fiatal korban.
Egyébként gratulalok es a legjobbakat nekik Aranyosak nagyon.
Férjhez megy Sasha Pieterse
2015. december 24. 12:37
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 online |
Idézet (AliceLiza @ 2015.12.24. 11:39)
Mikor én írtam a cikket direkt megnéztem, hogy LexiCobain mikor volt utoljára elérhető, és mivel láttam hogy "Tegnap, x:y" perckor, mondom akkor az enyém lesz az első cikk.
Tévedésben élsz, mert az, hogy tegnap "ekkor meg ekkor volt fent utoljára", nem a tényleges online állapotot mutatja néha, hanem az aktivitást. Szóval simán fent lehetett és írhatta a cikket, mondjuk Wordben. Persze nem azt mondom, hogy feltétlenül igazam van, csak mielőtt nekiálltok egy ilyen semmiség miatt hisztizni, nézzetek kicsit utána a dolgoknak.
Sashának pedig nagyon nagy gratula! Ha tényleg készen áll, akkor támogatom. A 7 év pedig nem is sok szerintem...
2015. december 24. 12:40
Sajnálom
Sajnos ez egy ilyen dolog... Pedig jobb volt az enyém. Na mindegy, nem zavar. Túlléptem.
Csak elég zavaró, hogy nekem ez lehetett volna az első cikkem és órákkal hamarabb beküldtem, de látom nagyon félti a hírnevét a kiscsaj és ennyit nem enged másnak...
Mert ha pongyola lett volna a cikkem és ez jobb lenne, hidd el egy szavam nem lenne.
De az, hogy ez még hiányos is az enyémhez képest hát azért.... Szánalmas csak ennyit mondok.
Szerintem örült a témaötletnek Lexike... Magától nem jutott volna eszébe erről írni. :'D
Mindegy, a karma visszaüt úgy is. Visszakapja még, hogy ilyen kis... Hát erre nincs jó szó.xd
Sajnos ez egy ilyen dolog... Pedig jobb volt az enyém. Na mindegy, nem zavar. Túlléptem.
Csak elég zavaró, hogy nekem ez lehetett volna az első cikkem és órákkal hamarabb beküldtem, de látom nagyon félti a hírnevét a kiscsaj és ennyit nem enged másnak...
Mert ha pongyola lett volna a cikkem és ez jobb lenne, hidd el egy szavam nem lenne.
De az, hogy ez még hiányos is az enyémhez képest hát azért.... Szánalmas csak ennyit mondok.
Szerintem örült a témaötletnek Lexike... Magától nem jutott volna eszébe erről írni. :'D
Mindegy, a karma visszaüt úgy is. Visszakapja még, hogy ilyen kis... Hát erre nincs jó szó.xd
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. december 24. 12:42
16.53kor jelent meg a cikk én meg 11 körül küldtem be.
És egy másik moderátorral beszéltem és ő mondta, hogy igen a linkemből látszik, hogy az enyém volt hamarabb...
De nem veszekszek. Hiszek abbann, hogy visszakapja még ezt.
És egy másik moderátorral beszéltem és ő mondta, hogy igen a linkemből látszik, hogy az enyém volt hamarabb...
De nem veszekszek. Hiszek abbann, hogy visszakapja még ezt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. december 24. 13:47
Kedvelem Sashát, remélem hosszú és boldog házasság lesz!
2015. december 24. 16:15
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Gratula.
2015. december 24. 17:31
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline |
Gratula
2015. december 24. 18:32
Nagyon aranyosak! Örülök Sashának, és nem is csodálkozom, hogy ilyen hamar elkötelezi magát, szerintem mindig is érettebb volt a koránál.
2015. december 24. 20:50
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Milyen szép kép!
Gratulálok neki, sok boldogságot! )
Gratulálok neki, sok boldogságot! )
2015. december 24. 22:51
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Talán már terhes is vagy csak a sok karácsonyi bejglitől kerekedett így ki?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.