Véget ér a Vámpírnaplók?
2016. január 12. 20:57
Én már a negyedik évadnál felhagytam a nézésével. Anno még úgy gondoltam, hogy majd megnézem a lezáró részt, de már ez sem érdekel (de szerintem még nyújtják egy kicsit a sorozatot, amíg lehet). Egy ideig reménykedtem, hogy Elena esetleg mégis Stefan mellett köt ki, de Nina távozása után ez már biztos nem valósul meg. Kár amúgy érte, jó kis sorozat volt, szerettem az első három évadot.
2016. január 12. 22:08
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Ez nem újdonság. Már rég tudni lehetett, hogy ez lesz az utolsó évad.
Hála Istennek, hogy végre befejezik ezt a sorozatot.
Hála Istennek, hogy végre befejezik ezt a sorozatot.
2016. január 12. 22:42
Én valahogy örülök neki. Már épp itt volt az ideje. Nagyon vontatott és unalmas már a sorozat. Remélem azért Nina visszajön a legutolsó részre. Szerettem ezt a sorozatot, és hiányozni fog, de mint mindennek, ennek is véget kell érnie.
2016. január 12. 22:42
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Szerintem ez egy jó hír, én már csak megszokásból nézem. Az pedig igen is jót tett, hogy Elena karaktere eltűnt. Remélem igazán jó befejezést kapunk, ebben nem akarok csalódni.
2016. január 13. 16:35
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline |
abban egyet értek, hogy kellene bele valami új téma, ami egy kissé reálisabb, mint a mostani, de nem hiszem, hogy Nina távozása rosszat tett volna a sorozatnak, sőt...
és tegyük hozzá, Nina karrierje szempontjából pedig még jobb döntésnek bizonyult.
és tegyük hozzá, Nina karrierje szempontjából pedig még jobb döntésnek bizonyult.
2016. január 13. 19:42
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Lehet,hogy lassan elérkezett egy finálé ideje
2016. január 14. 18:41
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Számítani lehetett már erre, szerintem már nem igazán lehet mit kihozni a sorozatból. Imádom a sorozatot a kezdetek óta, biztos hiányozni fog a napjaimból, de elérkezett az idő.. Sajnálatos módon..
2016. január 15. 13:55
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Én ia negyedik évadnál hagytam anno abba,aztán az ötödik évadban megnéztem azokat a részeket amiben az egyik kedvenc színészem vendégszerepelt és ennyi.Sajnos ellaposodott a dolog.Anno volt lendülete és rendes sztroija,de most már ez átment valami másba.Inkáb hagynák már abba,és elkezdenének valami új sorozatot inkább.
2016. január 27. 17:04
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Nekem a 3.évadig nagyon nagyon tetszett, aztán a 4.évad nekem gyengébb volt, meg az 5. is. Azokra sem tudom azt mondani, hogy rosszak voltak, mert ez így nem igaz, de az első háromhoz képest sokkal gyengébb volt. A hatodik az megint tetszett, bár az sem vette fel a versenyt az elsőkkel, de a 7.be már bele sem fogtam...Elment Nina és egy olyan sztoriról szól az egész évad, ami annyira nem keltette fel az érdeklődésemet. Nekem már eleve erőltetettnek tűnt még egy évadot csinálni. Szerintem már nem kellett volna tovább húzni.
2016. január 29. 20:22
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Az hogy nina elment nem használt a sorozatnak akármit is mondanak akik utálták őt. A karakterétől frászt kaptam de ez nem Nina hibája inkább az íróké viszont az tény hogy mióta nincs benne a nézettség a béka hátsó fele alatt van ezért is került rá arra a listára amin azok a sorozatok szerepelnek amiket nagy eséllyel elkaszálnak, és a vetítést eltolták egy nappal. Annak ellenére hogy már nem szerepel még minden részben beszélnek róla hiába az új történet még mindig Elena után nyavalyog Damon (Kösz Julie Plec)
2016. február 14. 16:11
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline |
Pont ma fejeztem be a 6. évadot, és valószínűleg el se kezdem a 7.et, amíg nem jön ki az összes rész felirattal, mivel a jelenleg fellelhető 12 részt valószínűleg 1-2 nap alatt felfalom.
Hihetetlen, hogy mennyi egyedi ötlet tud kipattanni az írók fejéből, el se tudom már képzelni, hogy mi újat lehetne még beleírni. Szóval ja, szerintem már érik a lezárás, és valószínűleg király lesz.
Mondjuk nem tudom mit fogok kezdeni az életemmel ha befejeztem, de hajrá.
Hihetetlen, hogy mennyi egyedi ötlet tud kipattanni az írók fejéből, el se tudom már képzelni, hogy mi újat lehetne még beleírni. Szóval ja, szerintem már érik a lezárás, és valószínűleg király lesz.
Mondjuk nem tudom mit fogok kezdeni az életemmel ha befejeztem, de hajrá.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.