Kesha kiborult: továbbra sincs remény a zeneiparba való visszatérésére
2016. január 30. 14:17
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nagyon sajnálom Keshát, aranyos csaj, sokan gondolják, hogy kicsit dilis, de szerintem ez nem rossz, legalább van benne élet. Remélem hamar túl lesz ezen. Nem hiszem, hogy megérdemli. A menedzsere meg egy gusztustalan féreg aki megérdemli, hogy a börtönben rohadjon legalább 10 évig. Legalábbis ezt érdemelné. Azt, hogy mit kap, nem hiszem, hogy börtön lesz. Még a végén ő nyeri meg a pert, Amerikát ismervén...
2016. január 31. 14:59
Érdekes, hogy csak a karrierjét félti, erről nyilatkozgat, nem arról, hogy mennyire rossz, hogy újból és újból át kell élnie az egész szörnyűséget, amit nem tud lezárni és továbblépni. Valamiért nem tűnik hitelesnek. Ha megtörtént az eset, ha nem, így is-úgyis ő fogja elvinni érte a "balhét". Ennyi idő után nem fog bizonyítékot találni, hogy igazolja állítását és itt és most nem is neki kell bizonyítani, hanem Dr.Luke-nak a becsületsértést, amihez jó pár sajtóterméket fel tud használni.
Kesha csak vádaskodni tud, mert nincs bizonyítéka, amivel Luke vádait, vagyis a saját szavait/nyilatkozatait igazolni/alátámasztani tudja. Nagyon durva szituáció, amiből több mint biztos, hogy vesztesként fog kijönni. Nem ítélem el, mert nem tudom/senki se tudhatja, hogyan történtek a dolgok valójában egyesegyedül ő és Dr.Luke. Mindenesetre nagy felelőtlenség volt részéről a médiában kifakadni...
Kesha csak vádaskodni tud, mert nincs bizonyítéka, amivel Luke vádait, vagyis a saját szavait/nyilatkozatait igazolni/alátámasztani tudja. Nagyon durva szituáció, amiből több mint biztos, hogy vesztesként fog kijönni. Nem ítélem el, mert nem tudom/senki se tudhatja, hogyan történtek a dolgok valójában egyesegyedül ő és Dr.Luke. Mindenesetre nagy felelőtlenség volt részéről a médiában kifakadni...
2016. január 31. 18:56
Kesha sosem volt túl tehetséges(szerintem),talán visszaküzdi magát a zeneiparba, de esélye nincs arra hogy csak saját rekordját is megdöntse.
2016. február 09. 15:54
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Szegény... Pedig kiskoromban szerettem.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.