Starity

Kesha kiborult: továbbra sincs remény a zeneiparba való visszatérésére

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 30. 12:10 #21
- törölt felhasználó -    
Úgy sajnálom Kesha-t :/
2016. január 30. 14:17 #22
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Nagyon sajnálom Keshát, aranyos csaj, sokan gondolják, hogy kicsit dilis, de szerintem ez nem rossz, legalább van benne élet. Remélem hamar túl lesz ezen. Nem hiszem, hogy megérdemli. A menedzsere meg egy gusztustalan féreg aki megérdemli, hogy a börtönben rohadjon legalább 10 évig. Legalábbis ezt érdemelné. Azt, hogy mit kap, nem hiszem, hogy börtön lesz. Még a végén ő nyeri meg a pert, Amerikát ismervén...
2016. január 31. 14:59 #23
- törölt felhasználó -    
Érdekes, hogy csak a karrierjét félti, erről nyilatkozgat, nem arról, hogy mennyire rossz, hogy újból és újból át kell élnie az egész szörnyűséget, amit nem tud lezárni és továbblépni. Valamiért nem tűnik hitelesnek. Ha megtörtént az eset, ha nem, így is-úgyis ő fogja elvinni érte a "balhét". Ennyi idő után nem fog bizonyítékot találni, hogy igazolja állítását és itt és most nem is neki kell bizonyítani, hanem Dr.Luke-nak a becsületsértést, amihez jó pár sajtóterméket fel tud használni.
Kesha csak vádaskodni tud, mert nincs bizonyítéka, amivel Luke vádait, vagyis a saját szavait/nyilatkozatait igazolni/alátámasztani tudja. Nagyon durva szituáció, amiből több mint biztos, hogy vesztesként fog kijönni. Nem ítélem el, mert nem tudom/senki se tudhatja, hogyan történtek a dolgok valójában egyesegyedül ő és Dr.Luke. Mindenesetre nagy felelőtlenség volt részéről a médiában kifakadni...
2016. január 31. 18:56 #24
- törölt felhasználó -    
Kesha sosem volt túl tehetséges(szerintem),talán visszaküzdi magát a zeneiparba, de esélye nincs arra hogy csak saját rekordját is megdöntse.
2016. február 01. 20:08 #25
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Csatolások: 0
Azonosító: 234227
A zeneiparban minden tettednek következménye van.
2016. február 09. 15:54 #26
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
Szegény... Pedig kiskoromban szerettem. sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!