Starity

Dakota Johnson meztelenül akarja látni Jamie Dornant

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 14. 14:18 #41
- törölt felhasználó -    
Nekem sem az első rész, sem a paródiája nem jött be :/
De azért a cikk nagyon jó lett smileeee.gif biggrin.gif
2016. február 14. 19:39 #42
Girl23
Girl23

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 754
Csatolások: 0
Azonosító: 240285
Már nem azért, de a Szürke ötven árnyalata a legszánalmasabb film, amiről hallottam! Nem értem, hogy szeretheti ezt bárki is. Felháborító, hogy ebből a filmből több is lesz. Nem értem, hogy a színészek hogy mehettek bele ebbe a szerepbe!
2016. február 14. 19:39 #43
Girl23
Girl23

Státusz...
Ez egy nőutáló hülyeség!
2016. február 14. 19:40 #44
Girl23
Girl23

Státusz...
Nem olvastam a könyvet és nem láttam a filmet, de nem is akarom.
2016. február 14. 20:30 #45
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Kedves Pocok, elég szánalmas dolog valakit/ket betegnek nevezni, mert meglátja egy effajta történet lényegét, vagy ha nem is, de kedveli a könyveket/filmet. Nem.mellesleg ezt ki is kérem magamnak. smileeee.gif Amennyiben annyira szar volt az egész, minek olvastad el ? biggrin.gif Egyébként, mivel csak filmes példával álltál elő, eléggé kétségbevonható ezen állításod, pláne, hogy azt hiszem fogalomzavarban is szenvedsz, mivel nem történt párkapcsolaton belüli bántalmazás sehol sem a könyvben(egyikben sem! wink.gif ), sem pedig a filmben. Továbbá a tárgyiasítással kapcsolatos állításod sem helytálló, ebből megintcsak az látszik, hogy (ezer bocsánat) f*ngod nincs a TELJES történetről. Mi, akik itt páran felhoztuk, nem arra gondoltunk, hogy fusd át az 1. kötetet, s akkor tudni fogsz mindent... hanem hogy úgy kéne okoskodni ha már elolvastad az EGÉSZET ergo mind a 3 kötetet. Ja, és nyugodtan nevezz meg ha már nekem reagálsz, nem harapok érte.

Girl, ha képest hogy se nem láttad, se nem olvastad, honnan a csudából gondolod, hogy nőutáló? biggrin.gif
2016. február 14. 21:50 #46
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1026
Azonosító: 208604
Ha valakinek nagyon tetszik ez a film, annak ajánlom, hogy nézze meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=zPwTDv0K0Cw
Meg az IMDb-t, meg azt a milliónyi kritikát, ami fent van a neten.
Nem is tudom, én ehelyett a film helyett néznék inkább Holt Költők Társaságát vagy A mindenség elméletét. Jobban szeretem, ha a filmnek van mondanivalója és a tanulsága.(és képvisel valami értéket és magával ragadót)
2016. február 14. 22:47 #47
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Fanny, az, hogy a filmről nem születtek többségben jó/jobb kritikák, annak is megvan az oka.. Főleg a rendezéssel lett elcseszve, meg azzal hogy az írónő állandóan belekotyogott a dolgokba. Egyszerűen nem lett kellőképpen könyvhű a film, nem az lett, amit mindenki várt, és amilyennek kellett volna, hogy legyen.. Így aztán sajna jár is érte a sok negatív kritika.. :/ Innen nézve nekem sem tetszett, mert teljesen mást üzen, mint ami a történet valójában. Másrészről viszont tetszett, hiszen mégis megelevenedve láthattam a sztorit amit megszerettem (akkoris, ha sok sok mindent kihagytak belőle), a szereplők is passzoltak, mindenki olyan volt, amilyennek elképzeltem. smileeee.gif Nem véletlen, hogy a könyv bestseller lett, a film meg "ment a kukába".. biggrin.gif
2016. február 16. 11:40 #48
sarga_rozsaaa
sarga_rozsaaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 168
Azonosító: 235549
nem tudom, de én kibírnám ha nem villana fel smileeee.gif
2016. február 19. 01:58 #49
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
hááátt...szerintem nem rossz ötlet..sőtt! good.gif kiváló tongue.gif elvégre ha Dakota megmutatja magát akkor Jamie is megtehetné rohog.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok