Nekem sem az első rész, sem a paródiája nem jött be :/
De azért a cikk nagyon jó lett
Dakota Johnson meztelenül akarja látni Jamie Dornant
2016. február 14. 14:18
2016. február 14. 19:39
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline |
Már nem azért, de a Szürke ötven árnyalata a legszánalmasabb film, amiről hallottam! Nem értem, hogy szeretheti ezt bárki is. Felháborító, hogy ebből a filmből több is lesz. Nem értem, hogy a színészek hogy mehettek bele ebbe a szerepbe!
2016. február 14. 20:30
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Kedves Pocok, elég szánalmas dolog valakit/ket betegnek nevezni, mert meglátja egy effajta történet lényegét, vagy ha nem is, de kedveli a könyveket/filmet. Nem.mellesleg ezt ki is kérem magamnak. Amennyiben annyira szar volt az egész, minek olvastad el ? Egyébként, mivel csak filmes példával álltál elő, eléggé kétségbevonható ezen állításod, pláne, hogy azt hiszem fogalomzavarban is szenvedsz, mivel nem történt párkapcsolaton belüli bántalmazás sehol sem a könyvben(egyikben sem! ), sem pedig a filmben. Továbbá a tárgyiasítással kapcsolatos állításod sem helytálló, ebből megintcsak az látszik, hogy (ezer bocsánat) f*ngod nincs a TELJES történetről. Mi, akik itt páran felhoztuk, nem arra gondoltunk, hogy fusd át az 1. kötetet, s akkor tudni fogsz mindent... hanem hogy úgy kéne okoskodni ha már elolvastad az EGÉSZET ergo mind a 3 kötetet. Ja, és nyugodtan nevezz meg ha már nekem reagálsz, nem harapok érte.
Girl, ha képest hogy se nem láttad, se nem olvastad, honnan a csudából gondolod, hogy nőutáló?
Girl, ha képest hogy se nem láttad, se nem olvastad, honnan a csudából gondolod, hogy nőutáló?
2016. február 14. 21:50
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Ha valakinek nagyon tetszik ez a film, annak ajánlom, hogy nézze meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=zPwTDv0K0Cw
Meg az IMDb-t, meg azt a milliónyi kritikát, ami fent van a neten.
Nem is tudom, én ehelyett a film helyett néznék inkább Holt Költők Társaságát vagy A mindenség elméletét. Jobban szeretem, ha a filmnek van mondanivalója és a tanulsága.(és képvisel valami értéket és magával ragadót)
https://www.youtube.com/watch?v=zPwTDv0K0Cw
Meg az IMDb-t, meg azt a milliónyi kritikát, ami fent van a neten.
Nem is tudom, én ehelyett a film helyett néznék inkább Holt Költők Társaságát vagy A mindenség elméletét. Jobban szeretem, ha a filmnek van mondanivalója és a tanulsága.(és képvisel valami értéket és magával ragadót)
2016. február 14. 22:47
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Fanny, az, hogy a filmről nem születtek többségben jó/jobb kritikák, annak is megvan az oka.. Főleg a rendezéssel lett elcseszve, meg azzal hogy az írónő állandóan belekotyogott a dolgokba. Egyszerűen nem lett kellőképpen könyvhű a film, nem az lett, amit mindenki várt, és amilyennek kellett volna, hogy legyen.. Így aztán sajna jár is érte a sok negatív kritika.. :/ Innen nézve nekem sem tetszett, mert teljesen mást üzen, mint ami a történet valójában. Másrészről viszont tetszett, hiszen mégis megelevenedve láthattam a sztorit amit megszerettem (akkoris, ha sok sok mindent kihagytak belőle), a szereplők is passzoltak, mindenki olyan volt, amilyennek elképzeltem. Nem véletlen, hogy a könyv bestseller lett, a film meg "ment a kukába"..
2016. február 16. 11:40
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline |
nem tudom, de én kibírnám ha nem villana fel
2016. február 19. 01:58
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
hááátt...szerintem nem rossz ötlet..sőtt! kiváló elvégre ha Dakota megmutatja magát akkor Jamie is megtehetné
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.