Justin Bieber elfogadta hibáit és nem kér bocsánatot értük
2016. február 15. 19:19
blauravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.27. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 248984 offline |
Szerintem Jbnek es Bory Eszternek is igaza van valamilyen szinten. mindennek meg van a hatara de Justint valaki vagy ilyennek szereti vagy nem is szereti Jb-t!!
2016. február 15. 19:52
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline |
Most mindenki írja "igaza van".... hát egyik szavát üti a másikkal, pedig én nagyon szeretem Justint... Eddig mindig azt mondta, hogy bánja ami történt, most meg nem bánt meg semmit. Jót nevettem
2016. február 15. 22:32
Roxy23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 59 Csatolások: 41 Azonosító: 209828 offline |
Szerintem igaza van. Ha nem csinálta volna azt a sok butaságot akkor kitudja, hogy most hol tartana. Nem azt mondom hogy jó volt, hogy megtette a dolgokat..Nem! De ezzel együtt eltudom fogadni és szeretni
2016. február 15. 23:13
Már bocsánatot kért értük régebben, többször tényleg nincs rá szükség.
2016. február 16. 12:11
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline |
nyálgép...
2016. február 16. 16:57
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline |
Imádom mikor ilyen bölcs <3
2016. február 16. 20:01
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
Teljes mértékben igaza van, akik szeretik azok úgy szeretik ahogy van.
Bory Eszternek is igaza van de szerintem az, hogy kockára tette mások életét azt igazából (furán fog hallani) megszokhattuk, csak nem a sztároktól, ugyan úgy csinálnak baromságokat azok az emberek is akiket nem mindenki ismer. Csak mivel amit te is írtál, Justin a világ előtt nőtt fel.
Nyílván valóan bánja a dolgokat, de ha megváltoztatná akkor nem lenne itt ez a csodálatos énekes akit mi szeretünk.
♥
Bory Eszternek is igaza van de szerintem az, hogy kockára tette mások életét azt igazából (furán fog hallani) megszokhattuk, csak nem a sztároktól, ugyan úgy csinálnak baromságokat azok az emberek is akiket nem mindenki ismer. Csak mivel amit te is írtál, Justin a világ előtt nőtt fel.
Nyílván valóan bánja a dolgokat, de ha megváltoztatná akkor nem lenne itt ez a csodálatos énekes akit mi szeretünk.
♥
2016. február 17. 01:30
funnyboysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 249350 offline |
sarga_rozsaaa...nyálgép csak te vagy
legalább ő egy ősszinte ember be valj amit tett és nem érdekli masok véleménye hissz amit tett aza ő baja mar a mult mindenki kővetet ell hibákat nincs olyan ember a világon aki nem tett rossz dolgokat
hisz a hibáinkbol tanulunk
legalább ő egy ősszinte ember be valj amit tett és nem érdekli masok véleménye hissz amit tett aza ő baja mar a mult mindenki kővetet ell hibákat nincs olyan ember a világon aki nem tett rossz dolgokat
hisz a hibáinkbol tanulunk
2016. február 20. 19:13
Mondják itt sokan, hogy "ha nem csinált volna butaságokat, most nem tartana itt". Ezt kissé nem értem. Ezzel most mit akartok mondani? Mert én ebből most azt szűrtem le, hogy ha nem lettek volna botrányai, nem lett volna egyre híresebb. Ez pont hogy egy erős negatívum. Nem a tehetségétől meg a slágereitől kellene egyre híresebbnek lennie? Lehet elcsépelt lesz amit most mondok, dehát ha egyszer még nem jött rá senki, hogy ma már szinte minden sztár csak a botrányaitól szerez hírnevet, akkor? :/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.