Folyamatos lelki terrorban tartják Louis Tomlinson kisfiának édesanyját
2016. február 26. 18:28
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Van egy pár olyan hozzá szólás amiben az összes Directionert szidja ami nagyon rosszul esik mert én pl. egy szóval sem bántottam egyik fiú barátnőjét sem . Én sem voltam oda néhányért de akkor sem szidtam őket.
2016. február 26. 18:39
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Lehet, hogy most egy bunkó tapló leszek, de most ők együtt vannak?
2016. február 26. 18:45
Nem bírom ép ésszel felfogni, hogy miért zavarja ez annyira azt a pár elvetemült utálkozót!
Oké, hogy nem örülnek neki, de tartsák magukban vagy mi tudom én..
Oké, hogy nem örülnek neki, de tartsák magukban vagy mi tudom én..
2016. február 26. 19:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Komolyan, akárhogy nézem a képeket amiket lúisz nyomott fel a netre, de az Istenért sem látom a fotóboltot benne, pedig általában kiszúrom a manipulált képeket. Vagy olyan kreálta az egészet, aki világbajnok lehetne ebben, vagy tényleg igazi a fotó, már pedig én errefelé hajlok. Sajnos azok, akik ennyire vehemensen állítják azt, hogy ez már pedig kamu, oly annyira bele vannak hülyülve a rajongásukba, hogy lassan nem tudják megkülönböztetni a valóságot a fikciótól. A helyett, hogy elfogadnák és beletörődnének ebbe az egészbe, inkább tagadásba kezdenek, mert az ugyebár sokkal egyszerűbb. Nekem is voltak mindig kedvenceim, olyan is akiért tini koromban odavoltam, de, ha gyereke született, eszembe sem jutott az, hogy esetleg kamu lenne az egész. Különben csak ámulni lehet azon, hogy manapság a rajongók között mekkora méreteket ölthet a hülyeség. Hihetetlen.
2 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Szandi0820
2016. február 26. 19:32
Amúgy meg: mi ez a photoshop hadjárat? Ez már a szánalmasság legalja, hogy a fanok nem bírják elfogadni, hogy a kedvencük felnőtt és gyereke született. Egy gyerekkel azért nem viccelnének.. térjetek vissza a való életbe a cukormázas fandomból. Lehet szeretni valamit/valakit, de egészségesen, nem is elvetemült ötletekkel.
2016. február 26. 19:35
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Miert ilyen nehez feldogni h gyereke szuletett?! Szerintem cuki a pici Freddie ,es Louis is boldog
2016. február 26. 19:40
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 315 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline |
A baba valóban hihetetlen édes, és szerintem illik Louishoz az apa szerep, a szülőanyával sincs bajom, szerintem szép lány. De nekem megakadt azon a képen a szemem...hát nincs egy vonalban a keze szemmel láthatóan!
2016. február 26. 19:43
Szánalmas már, hogy kamuképekkel gyanúsítják és ennyit piszkálják. Mindennek a legalja, hogy egyesek ennyire nem képesek örülni más boldogságának.
2016. február 26. 19:46
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Es ? Ninxs egy vonalban a keze ,ki nem sz*rja le?! Faj mar a fejem a sok hulyeseg miatt
2016. február 26. 19:46
Bocsanat ,* nincs
2016. február 26. 20:10
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline |
Szegény Briana Komolyan miért vannak ilyen bunkó szarházi emberek? -.-
2016. február 26. 20:31
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Idézet (Bella_twins_girl @ 2016.02.26. 17:00)
lola97122
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Nem a szavakkal van a baj, hanem a felhasználási módjukkal, azért márpedig a használójuk a hibás és nem más.
Én nem az anyukát hibáztatom hanem azokat a kis pisis fenyegetőket .. Jól meg kellene verni őket !
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Nem a szavakkal van a baj, hanem a felhasználási módjukkal, azért márpedig a használójuk a hibás és nem más.
Én nem az anyukát hibáztatom hanem azokat a kis pisis fenyegetőket .. Jól meg kellene verni őket !
Én egy szót nem szóltam egyik szülőről sem, bár tény és való, hogy sok közük van ahhoz, hogy a "pisis fenyegetőző" gyerekeik ilyenek. A veréssel pedig nem oldódik meg a probléma. Az egyetlen megoldás az lenne, ha a kedves szülő odafigyelne arra, hogy a gyereke mit csinál és ha valami nem stimmel, azt helyretenné egy beszélgetéssel. Jelen esetben például a fenyegetőzők szüleinek nem ártana leülni a gyerekeikkel és megbeszélni az egészséges rajongás és a beteges megszállottság közti különbséget...
2016. február 26. 21:31
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Ugyan már, ezek r*hadtul nem fotóboltolt képek. Ki szoktam szúrni őket. Aki szerint azok, az vegyen szemüveget vagy jobbat mondok: vegye már végre tudomásul, hogy Louis soha nem lesz az övé. Nem szívügyem egyik srác sem, de röhej, amit a directionerek csinálnak. A tisztelet persze azé a kevés kivételé, aki tud is gondolkodni...
2016. február 26. 22:40
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
utálom ezt írni, de aki egy közkedvelt embernek szül gyereket, méghozzá úgy, hogy már szakítottak, mit várt?... biztos szereti a kisfiát meg minden, én totál elhiszem, de bennem van az az érzés is, hogy csak azért szülte meg a gyereket, hogy magához láncolja Louist. sajnos, benne van a pakliban, szar, megértem, de el se kell olvasni ezeket:D...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.