Harmincöt év után Magyarország ismét kitermelt egy Oscar-díjra érdemes alkotást a Nemes Jeles László rendezte Saul fia képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási magyar siker: Oscar-díjat nyert a Saul fia!
2016. február 29. 08:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2016. február 29. 08:26
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline |
Nem láttam, nem is fogom megnézni, mert a témája azóta sokkol engem, mióta tanultuk töriből..
De nagyon büszke vagyok Magyarországra és gratulálok a rendezőnek, a színészeknek és a film további készítőinek! Hatalmas dolog, az biztos!
De nagyon büszke vagyok Magyarországra és gratulálok a rendezőnek, a színészeknek és a film további készítőinek! Hatalmas dolog, az biztos!
2016. február 29. 09:23
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Ahogy így végig néztem szerintem fel se fogta, hogy meg van, megnyerték!
Látszott az egészből, hogy nem tud már nagyon beszélni és szerintem ez azért volt, mert majdnem elsírta magát.^^ Egyem meg a szívét, HATTTTALMAS Gratulációmat küldöm nekik!
Látszott az egészből, hogy nem tud már nagyon beszélni és szerintem ez azért volt, mert majdnem elsírta magát.^^ Egyem meg a szívét, HATTTTALMAS Gratulációmat küldöm nekik!
2016. február 29. 09:28
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Nagyon nagyon gratulálok. Ezek után már biztos megnézem a filmet! Fhu hát nem gondoltam volna hogy megint magyar film nyer.
2016. február 29. 09:48
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Gratula!!
2016. február 29. 10:32
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon gratulálok!
A Saul fia, és Leo is megérdemelte a szobrocskát.
A Saul fia, és Leo is megérdemelte a szobrocskát.
2016. február 29. 10:41
Nagyon örülök, hogy a Saul fia Oscar-t nyert. Gratulálok a rendezőnek és az egész stábnak!
2016. február 29. 10:49
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Véleményem szerint a díjazottak jogosan kapták meg a szobrocskát, Leonak viszont már pár évvel ezelőtt meg kellett volna kapnia, ez inkább már azon múlt, hogy az emberek vágyát kielégítsék.
Nagyon örülök, hogy ő is megkapta a megérdemelt szobrocskát, de idén nem őt illette volna. Ha a Revenantban nyújtott alakítását nézzük, tényleg le a kalappal előtte, viszont nem feledkezhetünk meg a többi jelöltről sem.
Szvsz ez most az Akadémia részéről olyan lépés volt, amit az emberek el is vártak, viszont abban az esetben Leo alulmaradt volna, ha nem nekünk, nézőknek akartak volna kedvezni.
A Saul fiáról pedig az a véleményem, hogy a film témája ellenére igen is megérdemelte a díjat. Az emberek nagy százalékban nem képesek elvonatkoztatni a filmben látottaktól és attól, hogy mennyit jelent ez a magyar filmiparnak. Tény, hogy egy ilyen elismervénnyel a kezünkben több lehetőségünk adódik, hogy minőségi mozit gyártsunk. Sosem a színészekkel volt a baj, hanem azzal, hogy a legtöbb magyar film forgatókönyve fabatkát sem ért. És igen, a Saul fia olyan témát dolgoz fel, amiről már készült számtalan film, de úgy gondolom, hogy egy SOS szerelem!-féle valamivel hülyeség lenne próbálkozni. Vagy rosszul látom?
Végül pedig muszáj írnom arról, hogy egy picikét csalódott vagyok, hogy nem Tom Hardy nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat. Mondjuk számítottam rá, csak azt gondoltam, Stallone lesz az, aki beelőzi.
Viszont Tomnak még van ideje bizonyítani, már nagyon érik neki az ilyen kaliberű elesmerés, de még egy picit be kell érnie. Nagyon tehetséges színész, ezt a jelölés is mutatja, s úgy gondolom, ha továbbra is hozza az eddigi színvonalat, jövő évben, esetleg az utána következőben már ő is gazdagabb lesz egy Oscarral.
Úgy gondolom, megérte ez az ébren töltött 6 óra, nagyon tetszett a műsor, nekem ez volt az első, amit ténylegesen néztem is, pozitív élmény volt, már most várom a következőt!
Nagyon örülök, hogy ő is megkapta a megérdemelt szobrocskát, de idén nem őt illette volna. Ha a Revenantban nyújtott alakítását nézzük, tényleg le a kalappal előtte, viszont nem feledkezhetünk meg a többi jelöltről sem.
Szvsz ez most az Akadémia részéről olyan lépés volt, amit az emberek el is vártak, viszont abban az esetben Leo alulmaradt volna, ha nem nekünk, nézőknek akartak volna kedvezni.
A Saul fiáról pedig az a véleményem, hogy a film témája ellenére igen is megérdemelte a díjat. Az emberek nagy százalékban nem képesek elvonatkoztatni a filmben látottaktól és attól, hogy mennyit jelent ez a magyar filmiparnak. Tény, hogy egy ilyen elismervénnyel a kezünkben több lehetőségünk adódik, hogy minőségi mozit gyártsunk. Sosem a színészekkel volt a baj, hanem azzal, hogy a legtöbb magyar film forgatókönyve fabatkát sem ért. És igen, a Saul fia olyan témát dolgoz fel, amiről már készült számtalan film, de úgy gondolom, hogy egy SOS szerelem!-féle valamivel hülyeség lenne próbálkozni. Vagy rosszul látom?
Végül pedig muszáj írnom arról, hogy egy picikét csalódott vagyok, hogy nem Tom Hardy nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat. Mondjuk számítottam rá, csak azt gondoltam, Stallone lesz az, aki beelőzi.
Viszont Tomnak még van ideje bizonyítani, már nagyon érik neki az ilyen kaliberű elesmerés, de még egy picit be kell érnie. Nagyon tehetséges színész, ezt a jelölés is mutatja, s úgy gondolom, ha továbbra is hozza az eddigi színvonalat, jövő évben, esetleg az utána következőben már ő is gazdagabb lesz egy Oscarral.
Úgy gondolom, megérte ez az ébren töltött 6 óra, nagyon tetszett a műsor, nekem ez volt az első, amit ténylegesen néztem is, pozitív élmény volt, már most várom a következőt!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.