New picture from episode 4x20 "Rapture"
Supernatural / Odaát (2005-)
2009. május 17. 12:07
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/35253428.html
Remélem, igaza lesz és jön még hatodik évad is! 
A finálé ütõs volt, nagyon várom a folytatást.
SPOILER!!! De akkor néztem egyet, mikor kiderült, Ruby végül mégsem segíteni akart.
Sajnálom, hogy megölték, de megérdemelte. Kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg elõjön Lucifer, akkor mit csinálnak.
Idézet
Misha: Well, honestly, I'm not sure next year will be the last. I think that may have just made for a juicer story. My understanding is that Eric [Kripke, creator] originally pitched the show with a five-year plan and I think a lot of people took that to mean "only five years." That's not my understanding -- if the story wraps up and everyone wants to walk away, alright. But from what I've heard from Eric, Jared [Padalecki] and Jensen [Ackles] is that they're open to any possibilities.
A finálé ütõs volt, nagyon várom a folytatást.
2009. május 17. 12:28
ütõs ?? utána el kellett mennem,mikor megnéztem,hogy lenyugodjak..
nem értem,hogy csinálhattak velünk ilyet...
faxxom akar szeptemberig várni..
legalább a smallville szar volt,az már meglepõ sem volt
de ez.........ááááááááááá
nem értem,hogy csinálhattak velünk ilyet...
faxxom akar szeptemberig várni..
legalább a smallville szar volt,az már meglepõ sem volt
de ez.........ááááááááááá
2009. május 17. 12:37
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ez azért meglepõ, mert régebben írtak valami olyasmirõl, hogy Kripke mindenképp be akarja fejezni az 5. évaddal és Jared meg Jensen is ki akar szállni...
ha tartják a színvonalat, ahogy eddig sikerült, akkor én is örülnék folytatásnak
ha tartják a színvonalat, ahogy eddig sikerült, akkor én is örülnék folytatásnak
2009. május 18. 17:55
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 17. - 11:37)
Ez azért meglepõ, mert régebben írtak valami olyasmirõl, hogy Kripke mindenképp be akarja fejezni az 5. évaddal és Jared meg Jensen is ki akar szállni...
Szerintem ezután muszáj jönnie a folytatásnak, az mekkora .... lenne ha így hagynák abba.
2009. május 18. 18:33
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Persze,h lesz folytatás!! Az 5. évad lesz sz utolsó!! Azután már nem lesz több évad, mert Kripke bejelentette,h azért lesz csak 5 évados,mert nem akarja,h elunalmasodjon a sorozat...
2009. május 18. 18:38
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Blackheart.com @ 2009. May 18. - 17:33)
Persze,h lesz folytatás!! Az 5. évad lesz sz utolsó!! Azután már nem lesz több évad, mert Kripke bejelentette,h azért lesz csak 5 évados,mert nem akarja,h elunalmasodjon a sorozat...
aztán azóta találgatják, hogy lesz-e 6. Mert volt utalás rá néhány interjúban ha jól tudom. De amúgy nem tudom, hogy jót tenne-e a sorozatnak ha ennyit nyújtanák. Elképzelni se tudom ,hogy már az ötödikbõl is mit hoznak ki.
De nem baj a sztorikat szeretem, a fiúkat szívesen nézem, akár lesz még vagy 2 évad akár nem
2009. május 18. 18:47
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Ja jólvan én meg félreolvastam.
Mindenesetre rossz lesz ha egyszer vége lesz, dehát ez van sajna. Hiányérzetem lesz mint a Szökésnél.
Mindenesetre rossz lesz ha egyszer vége lesz, dehát ez van sajna. Hiányérzetem lesz mint a Szökésnél.
2009. május 19. 02:00
szerintem meg csináljanak amit akarnak, a tényen nem fog változtatni, hogy ez a legjobb sorozat.
2009. május 19. 17:53
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
egyetértek
a 4. évad az eddigi legjobb volt, még a filler epizódokkal is...nem tudok más olyan sorozatot mondani, ami 4 évadon keresztül nem okozott csalódást...
ebben az évadban hihetetlen erejû párbeszédek voltak, ami köszönhetõ az íróknak és a színészeknek egyaránt
de mégiscsak: Kripke ezennel:
isten vagy
a 4. évad az eddigi legjobb volt, még a filler epizódokkal is...nem tudok más olyan sorozatot mondani, ami 4 évadon keresztül nem okozott csalódást...
ebben az évadban hihetetlen erejû párbeszédek voltak, ami köszönhetõ az íróknak és a színészeknek egyaránt
de mégiscsak: Kripke ezennel:
isten vagy
2009. május 19. 21:25
|
|
Christo |
|
Idézet(bötti @ 2009. May 19. - 18:36)
tegnap eljutottam a Yellow Feverig. Hát gyerekek sírva röhögtem.
rég volt ilyen rész
Jensen

Jensen
jah, emlékszem, úgy néztem végig a részt, mintha ruhafogassal a számban aludtam volna
2009. május 21. 19:55
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 19. - 20:25)
jah, emlékszem, úgy néztem végig a részt, mintha ruhafogassal a számban aludtam volna
voltak borulós meg sírva röhögõs jelenetek pölö Eye Of The Tiger

jaja kb én is. úgy röhögtem h átszóltak a másik szobából, hogy jobb lenne ha halkabbra venném.
Mikor mondja Sammynek hogy : ...and you're gassy!
Meg mikor részeg és mondja a rendõr srácnak: You know, you're awesome
Ja meg hát a visítás
Ezek voltak a kedvenc jelenetek
2009. május 22. 04:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Christo @ 2009. May 19. - 17:53)
Ajánlom a Farscape-et.
2009. május 23. 07:15
|
|
|
Akkor a Boston Legalt, az egyáltalán nem sci-fi.
Igaz, sok sci-fi kötõdésû színész van benne, kezdve egybõl Kirk kapitánnyal.
A Supernatural szerintem is nagyon jó sorozat, imádom én is, de a legjobbnak azért nem nevezném. Dean és Sam nagyon jók, de a többi karakter , fõleg az epizódok vendégszereplõi nem mindig ütik meg a szintet. A történet és a forgatókönyv általában jó, néha kiváló, de szerintem nincs olyan magas szinten, mint a Farscape vagy a Boston Legal esetében, és itt nem számít a költségvetés.
Egyébként ha ügyesen csinálják, akkor ki lehet húzni a hatodik évadig is a történetet, vagy az ötödik után mondjuk egy négy részes minisorozattal is befejezhetnék. Mint a Farscape esetében (igaz, ott nem volt tervezve, hogy négy évad után vége lesz
), a Peacekeeper Wars kiváló finálé (?) volt egy zseniális sorozathoz.
Egyébként ha ügyesen csinálják, akkor ki lehet húzni a hatodik évadig is a történetet, vagy az ötödik után mondjuk egy négy részes minisorozattal is befejezhetnék. Mint a Farscape esetében (igaz, ott nem volt tervezve, hogy négy évad után vége lesz
2009. május 23. 12:53
amiket te írtál azok teljesen más stílusúak..nem tudom hogy hasonlíthatod össze õket így.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.

4 felhasználónak tetszik: