Ismét Selena Gomezzel romantikázna Justin Bieber?
2016. március 21. 17:45
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline |
De akik ennyire utaljak meg unjak mi a Jo francnak kommenteltek? Rohadtul nem nektek van kiteve hanem azokat akit erdekli. Okoskodni tudtok de ugyanugy elolvassatok szanalom
2016. március 21. 17:46
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline |
ahm, és ez kit is érdekel? már egy likeolásból is ilyen nagy dolog lett...
Folyton együtt vannak, nincsenek együtt...komolyan nem fáradtak bele az emberek, hogy ezt hallgassák/olvassák?? -.-
Folyton együtt vannak, nincsenek együtt...komolyan nem fáradtak bele az emberek, hogy ezt hallgassák/olvassák?? -.-
2016. március 21. 17:51
Engem az érdekelne, hogy milyen időközönként mennek el wc-re, mert kb. csak arról nincs még cikk velük kapcsolatban.
Dehát valamivel köztudatban kell maradni, ha már tehetsége egyiknek sincs semmihez.
Dehát valamivel köztudatban kell maradni, ha már tehetsége egyiknek sincs semmihez.
2016. március 21. 18:58
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
Jajj deunom már.. Tudjátok, Justinnak egyszeren nincs már tárhelye és mielőtt kitörölné felteszi az oldaklára. De egyépként józan paraszt ésszel ha átgondoljuk.Ha Justin el tesz egy csókolózós képet, akkor nyilván járni akar Sel-el nem? Már kicsit zsibbasztó hogy Jelena körül forog a világ. 0 közünk van ahoz hogy kivel járnak. Én szerény véleményem szerint, leszarom kivel jár amig látom az arcán a mosolyt.
2016. március 21. 19:12
Nem unják még? Nem lennék Selena helyében. Most gondoljunk bele. Szakítunk valakivel, aki még azután is teszi fel a közös képeket, pedig már rég vége van. Nem tudom most mi a helyzet közöttük, de ez így elég kellemetlen lehet, mondjuk nem teljesen értem, hogy akkor miért lájkolta a képet... természetesen biztos sok közös boldog emlékük van, de ahogy eddig levettem, Selena nagyon nem szereti ezt az egészet, hogy még mindig ők a téma. Ez most így elég zavaros számomra...
2016. március 21. 20:32
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline |
Ismét kezdődik,pedig úgy tudtam Selenának van egy kapcsolata valmi modellel,mert rengeteg képen kézenfoga sétáltak,Selena egyre szánalmasabb,bár Bieber sem jobb.
2016. március 21. 21:36
Már tovább léphetnének. Nem működött már a végén a kapcsolat és szakítottak. Most meg Justin posztolgat régi képeket és Selena ráadásul még lájkolja is...Ha még éreznek valamit egymás iránt, akkor próbálják meg újra... Csak ne ezzel legyen állandóan tele a bulvársajtó...
2016. március 21. 22:13
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hm. Érdekes..
2016. március 22. 06:20
Szerintem még mindig imádják egymást.!
*szerelem* ^▽^♡♡♡
*szerelem* ^▽^♡♡♡
2016. március 22. 07:30
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online |
Pár hete meg még kikérte Selena magának ha azt mondták úgy is összejön Justinnal. Ennek a csajnak sokkterápia kell valahányszor Justin feltesz egy képet kettőjükről ő rohan vissza hozzá
2016. március 22. 07:59
Szerintem már csak kihasználják a dolgot...mind a ketten 100szor jobbat találnának és ezt ők is tudják!
2016. március 22. 13:16
Poén, hogy ez a sztori még megmozgatja valakinek a cikkírói fantáziáját.
2016. március 22. 14:49
esküszöm, azt hittem felordítok amikor megláttam ezt a cikket. Könyörgöm, hagyják már ezt a témát...
2016. március 22. 15:19
Idézet (Regi17 @ 2016.03.21. 12:14)
jaj már megint ez? Olyan unalmasak. Most vagy kamu, vagy tényleg így próbálnak nagyon hírnevet szerezni, ők akarnak a középpontba lenni. Szánalmas már komolyan. Selenától mondjuk nem vártam mást.
egyetértek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.