Már komolyan eltelt egy év? Mintha tegnap lett volna...
Azta, hihetetlen mennyi tiltás és tagadás rejlik a zenészek magánéletében és munkájába mögött. Így már meg tudom érteni, hogy távozott...
Ezeket a dolgokat nem tehette meg Zayn Malik a One Direction tagjaként
2016. március 23. 16:12
2016. március 23. 17:27
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline |
Szerintem nem feladni kellett volna, hanem igen is odalépni és mind az ötüknek egy kis ellenállást tanúsítania. A házasságokra szokták mondani, hogy nem eldobni kell hanem meg kell javítani. Szerintem egy kis akaraterővel elérhették volna, hogy nagyobb szabadságuk legyen. Bár szerintem Zayn nem is akarta megjavítani..
2016. március 23. 18:18
Nekem sosem jött be Zayn személyisége, de nem is fog ezek után.. Az iskolánkba semmit se lehet jó formán mégse lépünk ki lel. Ráadásul ő még pénzt is kap érte szóval...
2016. március 24. 09:48
Baba74visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 215816 offline |
Így már érthetőbb számomra, hogy miért lépett ki. Biztos van még több ok is, nem csak azok amiket itt elmondott...mindegy kilépett és új életet kezdett, sikeres lett ez a lényeg és ennek én is örülök. Jól tette, hogy kilépett, az ő döntése volt most már önmaga lehet...
2016. március 24. 13:37
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Szerintem jogos volt a kilépése..
2016. március 24. 14:18
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Na jó, így már kicsit megértem Zaynt, én se bírom ha korlátoznak...
2016. március 26. 08:38
A tini zenekarokat mindig jobban szeretik, de szerintem hogyha szakálla van és olyan a haja amilyenek ő akarja attól még nem fogják megutálni lehet, hogy lesz olyan is, de olyan is aki éppen ezért figyel föl rá! Szerintem kár, hogy kilépett, de ilyen szabályok mellett, hogy meg szablyák kik lehetünk és kik nem én is otthagynám őket! Biztos vagyon benne, hogy a srácok is egyrészt ezért szünetelnek, hogy otthon ön magukat adhassák és ne kelljen megjátszaniuk!
2016. március 26. 17:48
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
A zenészeknek fontos hogy önmagukat adhassák, megmutathassák a világnak hogy kik is ők, és mikre képesek. Ezért ezeket a szempontokat figyelembe véve, már nem értetlenkedek a kilépése kapcsán.
2016. március 27. 20:21
Bettina Véghúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 253073 offline |
Najó,én megértem,hogy rossz volt neki, hogy nem lehetett önmaga, demeg volt mindene és őt pont az zavarta annyira, hogy nem lehetett szakálla?
2016. március 28. 12:02
Pedig ezeknek a korlátozásoknak semmi értelme,megértem,hogy kiakadt ezek miatt.
2016. március 28. 14:51
Minek kell ezeket korlátozni? És minek ezért fellázadni? Kész vicc ez a Zayn-1D!
2016. március 28. 19:31
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Amikor kilépett Zayn valahogy sejtettem, hogy ehhez hasonló dolgok vannak a háttérben. Hiszen nézzük meg a többi tagot, mindnek kisbaba pofija van, kivéve talán Lou-t. Emellett lehet, hogy Perrie-vel kapcsolatban is szabályozták valahogyan, mert eléggé feltűnő volt, hogy szinte a felbomlás után szakítottak. És nekem itt ne írja senki, hogy mi a francnak lépett ki a bandából. Most, hogyha a helyében lettél volna mit tettél volna? Mondjuk a legkedvencebb "újításodat" nem tarthatod meg magadon, mert az egyes
személyeknek nem tetszene, akkor nem ellenszegülnél?
Esküszöm a kommentelők egy része olyan sík hülye.
személyeknek nem tetszene, akkor nem ellenszegülnél?
Esküszöm a kommentelők egy része olyan sík hülye.
2016. március 29. 14:28
Csokoládé93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 255025 offline |
Ez baromság. Zayn felnőtt ember hülyeség lenne engedélyt kérni ahhoz hogy befesthesse a haját. Megértem hogy ez nem ilyen egyszerű de szerintem ez akkor is egy baromság. Az, hogy nem lehetne szakálla az pedig egy kamu. Liam-nak is van, Louis-nak is és ha jobban megnézzük még Niall-nak is van egy kicsi. Amúgymeg ki nem szarja le hogy milyen a haja meg az arca? Millió lány úgyis oda meg vissza van tőle szóval szerintem az egészet csak kitalálta, hogy a One Direction-t alázni tudja. Ennyi. És az pedig oké hogy alapból is szólózna de szerintem csak egy hülye kitalált ok hogy ki tudjon lépni. Lehet hogy sokkal durvább dolgok vannak a háttérbe lehet hogy nem. Nem tudom. Viszont ez az egész kilépés dolog azt tükrözi, hogy az egész csak felszínes kapcsolat volt és hogy az egész "szinte már tesók vagyunk" és a "vagy együtt vagy sehogy" duma csak hazugság volt Zayn részéről.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.