Cheryl Cole nem engedi bulizni Liam Payne-t
2016. március 29. 21:47
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
szerintem Cher nem bízik Liamben... xd
2016. március 29. 22:42
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Nyilván igyekezni fog a kis Liam, hogy Anglia Number one szexszimbólumával járhat, össze teheti a két kezét:) Valaki írta, hogy ki ez a nő, hát igen, ő Anglia első számú álomnője, mindenki oda meg vissza van érte:) Persze Liam sem szégyenkezhet, már ami a rajongóit illeti....De Cheryl az Cheryl.
2016. március 30. 12:08
Én megértem Cheryl-t de ha tényleg szereti Liam-et akkor ahelyett h visszafogja inkabb bizzon meg benne es adjon neki több teret hisz Liam még csak 22 es Cheryl meg 30 vmennyi .Persze h bulizni akar es nagyon kedves dolog volt tőle h kihagyta a bulit Cheryl miatt es inkabb vele volt a Studióban.
2016. március 30. 16:16
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Miért, ki ő az anyja hogy megtilt neki dolgokat!? Bár az ilyen nyilatkozatok nagy része kamu szóval kétlem hogy ez igaz lenne.
2016. március 30. 19:01
Kicsit úgy viselkedik mintha az anyja lenne..
22 éves, nyilván szeretne bulizni.
Mindenesetre én drukkolok nekik
22 éves, nyilván szeretne bulizni.
Mindenesetre én drukkolok nekik
2016. március 30. 19:27
Ha tényleg szereti akkor ahelyett, hogy aggódna és visszafogná a bulizástól, inkább bízzon benne. Liam nem tűnik olyannak, aki csak úgy félvállról vesz egy ilyen komoly kapcsolatot, nem csalná meg. Remélem, hogy még sokáig együtt lesznek.
2016. április 02. 12:16
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Szerintem ez nem a bizalom kérdése, mivel ha bízik benne ha nem, lefotózzák más lánnyal, már kész az új botrány. De azért aranyos, hogy vigyáz rá. Én a ti helyetekben nem alapoznék ilyen névtelen állításokra.
2016. április 02. 14:38
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Ez a nő sem komplett. Ha egy olyan pasit akar magának, aki nem jár el szórakozni, hanem állandóan a nyakában liheg, akkor olyat válasszon. Liam nyilvánvalóan nem az, mindig is rivaldafényben lesz és ezt pont neki kéne a legjobban tudni
2016. április 02. 22:03
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Ebből se lesz tartós kapcsolat☹️
2016. április 03. 00:27
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 800 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline |
Liam még csak 22 éves, annyi év után végre "szabadságon" van, nyilván szeretne bulizni, nem pedig egy stúdióban ülni, és egész nap dolgozni. Egyébként a korábbi kapcsolatai (már amiről a média tud)elég tartósnak bizonyultak, és nem nagyon lehetett róla eddig túl sok kavarós pletykát hallani. A 10 év korkülönbség és a tény, hogy mindketten híresek, lehet, hogy megnehezíti a dolgukat, és sok pletykalehetőséget hordoz magában, de egy kapcsolatban akkor is a bizalom a legfontosabb. Mellesleg lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nekem fontosabb lenne, hogy a barátom jól szórakozzon (akár nélkülem), minthogy berángassam a munkahelyemre. Amúgy nagyon kedves Liamtől, ha visszafogta a bulizást, ebből is látszik, hogy hűséges. Remélem, legalább szeret stúdiózni; ha ez így van, akkor nem szóltam
2016. április 22. 06:13
Lolla00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 250184 offline |
Ez a nő mit képzel magáról??? Liam még fiatal persze, hogy bulizni akar. De persze Liam nem csalná meg soha, de ez a szuka nem bízik benne, akkor minek jött össze vele ha nem tud benne bízni?? Ha túlságosan ráakaszkodik Liamre akkor Liam el fogja hagyni persze ezt nem is bánnám És ez a nő még el se vált a férjétől máris egy új pasival kezd ki ??? Ez a kurva minden gazdag pasival összejön és amikor azokat kisemmizte elhagyja őket!!!! Ekkora egy ribit!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.