Starity

Caitlyn Jenner szájon csókolta Kris Jennert! Még mindig vonzódik exfeleségéhez?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. április 05. 20:32 #41
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (habibi @ 2016.04.05. 16:30)
De felteszek egy kérdést, ami nem csak hozzád, úgy globálisan bárkihez szól: ti miben hisztek? Tényleg érdekel. Mi az, ami ad valami pluszt a hétköznapjaitoknak, amit segítségül hívtok, ha bajban vagytok? Ilyenje mindenkinek van, ha más nem, saját maga.

Rendben, ha téged érdekel. smileeee.gif
Személy szerint agnosztikus vagyok, (olyan személy, aki úgy tarja, nem tudjuk bebizonyítani a felsőbbrendű, túlvilági hatalmak létezését, de azokat megtagadni sincs tudásunk.) nem éppen ateista. A lélekvándorlást és más dimenziók létezését lehetségesnek gondolok, hiszen azt sem tudjuk mi emberek, miért élünk ezen a Földön, mi maga az élet, csak belekóstolunk. Lehet, nem is az első. Lehet, nem is az utolsó. Ilyesmire gondolok. Lehetne erről órákat filozofálgatni. Nem is nevezném ezt határozottan vallásnak.
Ez csak szubjektív vélemény, de úgy tartom, a vallás arra jó, hogy mi, emberek ne érezzük létünket olyan megmagyarázatlannak. Isten nevét pedig azért írtam kisbetűvel, mert mint köznevet említettem - ugye a sok vallás istene, akiknek van becsületes nevük is.
Szerk.:
- Még a vonzás törvényét is tapasztaltam már magamon párszor, de lehet, csak véletlen egybeesés...

Idézet
"Mese" - nem szeretnék veled vitatkozni, ezt te is tudod smileeee.gif Nem is hittérítő vagyok, bármit is csinált az előttem szóló. Tényleg nem.

Nevezhetjük ezt beszélgetésnek is, felőlem.

Valóban 50-50%, ebben egyet kell értsek. Nekem mese, ami be nem bizonyított. Van a keresztény bibliának olyan része, amitől a falat tudnám kaparni, mert egyrészt szürreálisnak, másrészt erősen hierarchikusnak tűnik. De vannak benne valós események, például úgy tudom, Jézus valóban létező személy volt. Aztán hogy ki volt ő, arra, valóban megváltó volt-e, nem bizonyítható.
Szerk.:
- A Zsoltárok Könyvének sok részét pedig kifejezetten szépeknek találom.
- A keresztény -és más- vallás művészeteit még nagyon értékelem. (festészet, építészet)

Idézet
NEM KELL a Biblia szerint élni.(...)

A mondandómon nem változtat a két szó közti különbség. Te így gondolod, viszont más vallásos ember úgy tarthatja, kell. Tudod, ez a más szemében a szálkát... amikor a saját elveit,-miszerint a keresztény biblia útján kell élni- másra próbálja erőszakolni, miközben ő maga sem úgy megy keresztül napjain.

Idézet
Mindenki más családból jön, más nevelést kap. Miért rontották volna el? Náluk otthon ez van, nálatok meg az. A neveltetésével megtámadni valakit butus dolog. Arról az emberke végképp nem tehet.

Bár nem nekem szólt, ezzel többnyire egyetértek. Ellenpéldaként magamat tudnám felhozni, aki konzervatív (és annak az erősen bigott fajtájáról beszélek) családban nevelkedett. Mégis most itt tartok, hogy az elnyomás ellen próbálok küzdeni. (a jövőben terveim szerint több sikerrel) csak ez már megint más téma.

Idézet
Azért, nem értem, hogy megint megy a vádaskodás olyan dologgal kapcsolatban, amiről itt a Starityn már ezerszer volt vita: hagyjuk már békén a másikat. A vallásosak is a transszexuálisokat, a transszexuálisok is a vallásosakat.

Nem éppen a vita a célom. Valamit már nem bír a szemem. Amikor másoktól az alapvető, másnak járó jogokat vonnak meg szubjektív felfogások miatt.
A különbség viszont az, hogy ebben a rendszerben viszont mi, nem-heterok, transzszexuálisok, és transzneműek (az utóbbi lennék, és azok közül is a nem-bináris, csak hogy félreértés ne essék) elnyomásban élünk a vallásosokkal, heterókkal és ciszneműekkel ellentétben. Soha, de soha nem próbálunk a véleményünkkel mást nem-heteróvá, vagy transz'-szá tenni. Viszont ebben a rendszerben, ahol az ember nem kap egyenlő jogokat a többivel, -mintha bűnt követett volna el- valahogy muszáj kiharcolni azonos érdekeinket, hogy ez az egész "egymás gyilkolása" befejeződjön. Mert ez így nincs rendjén. Ti nem -vagy csak kicsit- érzitek át, mit élünk át nap mint nap, és mi az a diszfória. Csak az előző személy eme empátia, vagy erről a dologról bármilyen tudás hiányával is ítélkezik, és már a dolog hallva is antipátiát vált ki belőle.
Nem állítom, hogy nem ítélkezek, alap tulajdonságunk, de az elnyomottnak sosem adok plusz pofonokat ezzel, nem döngölöm még inkább a földbe. Ugye ezt az illetőnek is lekörmöltem. (mielőtt azt hinnéd, beakadt a lemez - teljesen joggal)

Idézet
Erről még érett, diplomával rendelkező ember sem bírnak vitatkozni normálisan, hát még a Starity fiatal közönsége.

Engem nem érdekel, ki a diplomás, ki mennyi idős. Csak próbálom kiharcolni az elnyomottak azonos jogait. Akár foggal-körömmel. Tőlem ennyi telik, lehet, primitív, de én szeretem, ha valaki határozott.
2 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, InoriGothGirl
2016. április 05. 20:33 #42
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
És nem szállt el. w00t.gif
2016. július 07. 10:06 #43
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
atyaúristen, erre nem találok szavakat:O
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok