Starity

Albumpremier: EXO – EX'ACT

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 08. 00:36 #21
Hinkel
Hinkel
új tag
 
Státusz<3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.08.
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 257848
Offline offline
Idézet (K-Poppy @ 2016.06.11. 20:10)
Imádom az EXO-t és most sem csalódtam. A Monster lett a kedvencem és hatalmas elismerésem amiért már az első nap elérte az 5 millió megtekintést és a tánc is eszméletlen jó. Ja meg bonyolult biggrin.gif A Lucky One sem rossz csak fura, hogy az emberek úgy spontán felrobbannak benne rohog.gif amúgy örülök, hogy megint "elővették az erejüket"
Az albumról mit is mondjak. Jó lett, tényleg, de így külön kedvencem nem igazán van. Azt én is megszeretném említeni, hogy amikor hallgattam az albumot a They Never Know-nál én is felkaptak a fejem, hogy miért a BTS-től a Dead Leaves szól, de végül rájöttem, hogy nem az. Tényleg hasonlít, de hát na. Ez van. 
Nálam még mindig az EXODUS album a nyerő. Azok a számok rajta verhetetlenek. 
A cikkbe még belehetett volna tenni a két videoklipet, mert ezt a videót már le is tiltották. Azért örülök, hogy végre megjelent egy rovat az EXO-ról.
EXO FIGHTING!



szia
azért rémlett fel a BTS mert mindkét szám sample-ja Blackbear tulajdonában van, csak azt nem tudom, hogy van e rajta copyright, de valszeg nincs, mert akkor nem használták volna föl a dalaikhoz

itt a szám


amúgy nem tudtam hogy mi az a Dead Leaves amígy nem láttam hogy mindenki erről ír de a címe is hasonlít így már Blackbear számához
2016. augusztus 18. 13:28 #22
- törölt felhasználó -    
Bármit csinálnak az jó heart.gif A kedvenceim közé sorolnám a Monstert,Lucky Onet és az Artifical Lovet ^^
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!