Kim Kardashian Taylor Swiftnek: „Teljesen megaláztad a férjemet, hogy megint az áldozatot játszhasd”
2016. június 17. 10:43
Szerintem Kimnek van igaza. Valószínű, hogy csak megint bele akartak kerülni a médiába, Taylor is úgy csinált mint aki beleegyezett, hogy azután játszhassa az áldozati bárányt. Bármennyire is fura ez a család, Kimnek hiszek. Hisz az ő részükről a kezdetektől fogva az volt állítva, hogy Taylor tudott a dalról, erre pár napra rá a Grammyn megalázta Kanye-t. Biztos, hogy Taylor tudott róla és Kimnek igaza van abban, hogy nehogy már engedélyt kelljen kérni egy sor miatt, amikor Taylor több albumnyi dalt ír emberekről. Katy is ugyanúgy eljátszhatta volna az áldozatot amiatt az ócska dal miatt aminek a klipjében egész Hollywoodot ráuszítják. Megtette? Nem. Miért? Mert ő egy érett felnőtt nő.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. június 17. 11:13
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline |
Először is, nem hinném, hogy Rihanna hozzá adta volna a nevét ehhez, ha tudja, hogy nincs beleegyezés.
Taylort soha nem kellett félteni attól, hogy hírnevet csináljon magának. Hisz ő mindig mindenki kedves kis üdvönckéje marad, nem?
És ez nem a zenéjéről szól, hanem magáról az emberről.
Ettől függetlenül persze szerintem se volt semmi értelme ennek a sornak a dalszövegben, de itt most arról van szó, hogy kinek van igaza.
Nem szeretem a Kardashian családot, felülértékelt celebek. DE: "miközben ő a megfelelő protokoll szerint járt el, és engedélyt kért a sorok a dalban való maradására Taylortól." - írta Kim.
Na most Kanye akkor hazudik a feleségének valószínűleg, mert nem hiszem, hogy Kim azért ekkora hazugságot állítana, főleg úgy, hogy azt mondja videó felvétele van róla.
"később megkereste őket Taylor ügyvédje, és arra utasította őket, hogy semmisítsék meg a fent említett ominózus felvételt." Ez meg már megint olyan kijelentés volt, ami könnyűszerrel cáfolható, nem értem, miért hazudna ilyet, ráadásul ő maga, nem pedig egy "bennfentes".
Én Taylor hozzászólását várom inkább ehhez. Bár akármi is az igazság, Taylornak úgyis minden szava kincset fog érni, szóval itt ennyit is a fairplay-ről.
Taylort soha nem kellett félteni attól, hogy hírnevet csináljon magának. Hisz ő mindig mindenki kedves kis üdvönckéje marad, nem?
És ez nem a zenéjéről szól, hanem magáról az emberről.
Ettől függetlenül persze szerintem se volt semmi értelme ennek a sornak a dalszövegben, de itt most arról van szó, hogy kinek van igaza.
Nem szeretem a Kardashian családot, felülértékelt celebek. DE: "miközben ő a megfelelő protokoll szerint járt el, és engedélyt kért a sorok a dalban való maradására Taylortól." - írta Kim.
Na most Kanye akkor hazudik a feleségének valószínűleg, mert nem hiszem, hogy Kim azért ekkora hazugságot állítana, főleg úgy, hogy azt mondja videó felvétele van róla.
"később megkereste őket Taylor ügyvédje, és arra utasította őket, hogy semmisítsék meg a fent említett ominózus felvételt." Ez meg már megint olyan kijelentés volt, ami könnyűszerrel cáfolható, nem értem, miért hazudna ilyet, ráadásul ő maga, nem pedig egy "bennfentes".
Én Taylor hozzászólását várom inkább ehhez. Bár akármi is az igazság, Taylornak úgyis minden szava kincset fog érni, szóval itt ennyit is a fairplay-ről.
2016. június 17. 11:18
Kimnek kell hogy igazat adjak, akár mennyire is nem pártolom őt és a családját.
Taylor álszent, és erre nem először derül fény.
Taylor álszent, és erre nem először derül fény.
2016. június 17. 11:26
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline |
Érdekes ... ritkán mondok ilyet ,de ebben az esetben Kimnek adok igazat (remélem nem hiába) . Mondjuk maga az egész eset nevetséges mindkét fél részéről. Taylor egy báránybőrbe bújt farkas , Kim-Kanye páros meg úgy fura ahogy van . Ezeket összeengedni vétek, mert ott előbb-utóbb balhé lesz. Kár volt beharangozni mekkora jóbarátok lettek . Nem azért védem Kimet ,mert annyira normális ,bár szerintem az anyaság azért jó hatással lett rá. De most könyörgöm mikor azon a bizonyos díjátadón Kanye beszólt Taylornak ..most úgy őszintén ki tudná azt megemészteni és elfelejteni ..nem csak elfelejteni hirtelen puszipajtássá válni. Hát szerintem Taylor okosan játszott ,hogy ő még ezt is megemésztette ,mert ő olyan jó ember . Utána hirtelen meg jön egy ilyen ügy . Szerintem valójában ez egy nagyon okos lány ,aki bizony nem felejt. De aztán kitudja ez az én véleményem .
CandUs
2016. június 17. 11:32
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline |
Teljesen megértem Kim-et. Az a hülye rib'nc mindenkit megaláz, hogy játsza az ártatlan kis bárányt.És őt tartják a nagy példaképnek. Ez a példamutatás? Az, hogy sorra alázod meg az embereket? Köszönöm akkor nem akarok példamutató lenni.
2016. június 17. 11:37
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Kim - et sosem bírtam, na de ezen a cikken kicsit elgondolkoztam azon, hogy mégsem kéne annyira őt utálni. (Két perc gondolkozás után, maradtam az utálatnál). Viszont remélem neki van igaza, mert szerintem Taylort még nála is jobban utálom.
2016. június 17. 11:39
Most az egyszer igazat kell adnom Kimnek..
Taylor rohadtul álszent..
Taylor rohadtul álszent..
2016. június 17. 11:43
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Sose bírtam Kim-et és Taylort egy időben bírtam,de miótta egy nyafogó,picsogó tini kiscsaj...azótta utálom... szoval ,ha igazak a fent említett dolgok...akkor remélem Kim ellátja a baját (képletesen) a kiscsajnak
2016. június 17. 12:07
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Mikor fogják az emberek végre észrevenni hogy Taylor nem az a kis kedves üdvöske akinek be akarja állítani magát.?
2016. június 17. 12:11
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Szerintem Taylor nem Kanye-re gondolt a köszönőbeszédében, hanem úgy általában, a sztárokon nagyon sok haszonleső barát lóg, hogy sütkérezzenek a fényükben. Szerintem becsületsértés miatt nem fognak perelni, hiszen Taylor gyakorlatilag nem sértett meg senkit, és mivel mindkét fél piszokgazdag, ez egy ilyen örökké tartó vádaskodás lenne csak.
2016. június 17. 12:13
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
Egyébként Kimet nagyon tisztelem azért, hogy a médiának azt mutatja, hogy kiáll a férje mellett, pedig nyilvánvaló, hogy nagyon bántja őt is az a sor... (Melyik nő fogadja mosolyogva, hogy a férje még egy másik nővel szeretne szexelni?)
2016. június 17. 12:18
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Most Kimék oldalára kell, hogy álljak mert végül is ez az engedélykéréses dolog elég hitelesnek tűnik. Meg ha belegondolunk, akkor tényleg kellenek különböző engedélyek ha esetleg mástól/másról írunk valamit.
2016. június 17. 12:38
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline |
Kimék mellett állok. Taylort szerettem (sőt imádtam) régebben: végre volt egy csaj, aki nem játszotta meg magát, aki visszahúzódó volt a hírnév ellenére is. Aha, hogyne. Annyira elhitette velük ezt a védtelen kis country bárány vagyok dolgot, hogy simán kinézem belőle az össze-vissza hazudozást. Hajrá a K-K párosnak!
CandUs
2016. június 17. 12:42
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Talán itt Magyarországon van ennyire rossz hírneve a Kardashia családnak, de nagyon sok rajongójuk van és valamit nagyon jól csinálnak, hiszen igen befolyásos családdá nőtték ki magukat. Nekem egyik hölggyel sincsen bajom, de viszont ez nem az első eset, hogy Taylor Swift így lebukott, hogy áskálódó, hiszen Katy Perry is megmondta, hogy Taylor Swift a sztárvilág Regina Geroge-a.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.