Ta-helsinki: Tok mindegy, hogy fotozas e vagy sem, magyar unnepeket/megemlekezeseket soha nem rakja ki. De meg hagyjan, szerintem azt se tudja,hogy mit unnepelnek Julius 4-én.....
Pedig a nevembol lathatod, hogy birom ot, de magyar unnepek nem erdeklik ot.
Így ünnepelték a függetlenség napját a sztárok
2016. július 06. 15:06
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
2016. július 06. 22:56
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
nagyon jó képek
ashely lakomája fenségesnek látszik! pink sütije nagyon ötletes és biztos finom is! justin kisfia nagyon cuki, tyra-ról meg azt hittem h sokkal vékonyabb de örülök h normál testfelépítésű
ashely lakomája fenségesnek látszik! pink sütije nagyon ötletes és biztos finom is! justin kisfia nagyon cuki, tyra-ról meg azt hittem h sokkal vékonyabb de örülök h normál testfelépítésű
2016. július 07. 16:36
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
A képek szuperek! Pink sütije nagyon jó!
2016. július 09. 11:50
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline |
nagyon komoly
2016. július 11. 16:04
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2016.07.05. 21:59)
Ez mind szep es jo, hogy ennyire szeretik a hazujakat es megtartjak az unnepeket, de ami a szegyen, hogy Palvin Barbi is ünnepelte..igen ő is kirakta Instara. Imádom a not ,de hatalmasat csalodtam benne, es ezt meg is irtam neki, Magyar unnepeket meg leszarja.
Ui:bocsi az ekezetert
Ui:bocsi az ekezetert
Most azért csalódtál a lányban akiről elnevezted magad a starity-n, mert multukultúrális? Mert volt pofája felköszönteni egy nemzetet, kinek képviselőit megtalálhatod a barátai és rajongói között egyaránt? Értem én, hogy az inkább jellemző egy magyarra, hogy irigyelje de közben lekezelően bánjék a környezetével. Úgyhogy szerintem nem a Palvin viselkedése az ami itt kifogásolnod kéne...
2016. július 11. 19:38
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2016.07.05. 18:48)
Ja, ott ünnepelnek a Nemzeti ünnepeken, itt meg mindig tüntet valaki valamiért... és elvileg ők az amerikai 'hülyék'...
Az amerikai büszke a saját hazájára. Valóban elég lehangoló volt látni, hogy míg az USA-ban majdhogynem mindenkinél mindig ki van tűzve a házra a zászló, addig kis hazánkban csak akkor kezdték el amikor kijutottunk az EB-re, kiestünk és érdekes módon el is tűnt. Az amerikai iszonyú büszke nép. Nemrég tudtam meg, hogy náluk van national flag day, amikor kajakra az amerikai zászlót ünneplik. Az egy dolog, hogy az amerikaiak intelligencia hányadosa alacsony a kritikák aluli oktatási rendszer okán, de az tagadhatatlan, hogy ők valóban a haza fiainak érzik magukat.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.