Taylor Swift lejárató kampányt indított Calvin Harris ellen
2016. július 19. 23:10
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Hogy, mennyire szánalmas ez a nô
2016. július 20. 19:55
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Hát ez katasztrófa. Most bizonyosodik be, hogy minden sztár milyen gyerekes.
2016. július 22. 23:27
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline |
Egyetértek Calvinnel, minek alázza meg a másikat? Taylort nagyon szerettem, (még most is mondjuk a mostani hírek róla..)de a mostani viselkedése-megnyilvánulásai furcsák tőle.
2016. július 24. 10:37
Olyan mint az óvódában. Nem veszi észre hogy úgy viselkedik mint az ovisok? Saját magából csinálnak hülyét. Ezt Tay-re értettem.
2016. július 26. 15:36
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline |
Ez a nő már egyszerűen nevetséges
Konkrétan fél Hollywooddal harcban áll, mindenkibe beleköt. Nem is értem.. Egyáltalán muszáj az összes kis vitáját a sajtóban lefolytatnia?! És már fél Hollywooddal együtt volt, ez a nő valami rettenetes, és a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne . Az is a jellemhibájára utal, hogy van most ez a lejárató kampánya Calvin Harris ellen, de közben új pasija van. Még a vak is látja, hogy messze nincs túl Calvinen, de ő már be is szerzi a következő hímet A Blank Space az nagyon róla szól, egészen biztosan saját tapasztalatból írta.
Nem értem mire jó neki ez a lejárató kampány, szerintem maga alatt vágja ezzel csak a fát, őszintén sajnálom Calvint, ilyen exet még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnék
Konkrétan fél Hollywooddal harcban áll, mindenkibe beleköt. Nem is értem.. Egyáltalán muszáj az összes kis vitáját a sajtóban lefolytatnia?! És már fél Hollywooddal együtt volt, ez a nő valami rettenetes, és a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne . Az is a jellemhibájára utal, hogy van most ez a lejárató kampánya Calvin Harris ellen, de közben új pasija van. Még a vak is látja, hogy messze nincs túl Calvinen, de ő már be is szerzi a következő hímet A Blank Space az nagyon róla szól, egészen biztosan saját tapasztalatból írta.
Nem értem mire jó neki ez a lejárató kampány, szerintem maga alatt vágja ezzel csak a fát, őszintén sajnálom Calvint, ilyen exet még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnék
2016. július 26. 17:47
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline |
Ez a nő kikészít. Undorító,szánalmas,beképzelt nőszemély.Már lassan mindenkivel haragban van,szánalmas,észre vehetné már magát.Én már csak nevetek azon hogy ilyen hülye..Szerintem lassan elveszíti a rajongóit is,ha ilyen ribanc lesz mindig.Inkább foglalkozzon a saját dolgaival,meg a drága új pasikájával. Nagyon unom már ezt a nőt.Miért ilyen gyerekes Taylor, most komolyan?Egyre jobban undorodom ettől a nőtől.. Calvin-t sajnálom mert nem ezt érdemli.. Nagyon-nagyon elegem van már ebből a beképzelt,kétszínű,öntelt,egoista,nagyképű,szánalmas,nyávogó nőből.
.Az ártatlant azt nagyon tudja játszani,de szerintem egyre kevesebben dőlnek be neki.Nem értem miért nem tud tovább lépni már..Vége? Vége. Hagyja már Adam-et élni,neki ott a pasija piszkálja azt. Már kíváncsi vagyok Taylor új,Adamről szóló dalára (egyébként a zenéi ultra sz*rok)
.Az ártatlant azt nagyon tudja játszani,de szerintem egyre kevesebben dőlnek be neki.Nem értem miért nem tud tovább lépni már..Vége? Vége. Hagyja már Adam-et élni,neki ott a pasija piszkálja azt. Már kíváncsi vagyok Taylor új,Adamről szóló dalára (egyébként a zenéi ultra sz*rok)
2016. július 27. 12:10
starwberrygirl614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248718 offline |
Taylor már nagyon szánalmas és igaza volt Calvinnek és Kimet és Kanyét is megértem hogy így bánnak ezzel a beképzelt kis ribivel
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.