Hol képzelitek el a távolabbi jövőtöket, Magyarországon vagy külföldön?
2007. november 04. 12:23
melissa1234 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.09. Hozzászólás: 3309 Csatolások: 10045 Azonosító: 26961 offline |
Én legszívesebben Miami-ban élnék. Közel van az óceán és az idõ is általában jó.
2007. november 04. 12:24
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Idézet(melissa1234 @ 2007. November 4. - 12:23)
Én legszívesebben Miami-ban élnék. Közel van az óceán és az idõ is általában jó.
1-2 hurrikán is lecsap néha a környéken...
Dido, sztem ezt a Mel-es dolgot duplán buktad.
2007. november 04. 12:39
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline |
Idézet(Aaliyah17 @ 2007. November 4. - 09:54)
De a pénzt szerintem itthon érdemes elkölteni, mert hiába keres az ember kint mondjuk 800.000 Ft-ot, ha a megélhetés is többszöröse az itthoninak.
Na majd meglátjuk.
Na majd meglátjuk.
De a fizetések és a költségek nem egyenes arányban növekszenek A fizetésedhez viszonyítva akkor is jóval több marad meg hónap végére. Ha keresel mondjuk 3200 eurót (kb. az általad írt 800 ezer ft), és abból mire minden kiadásod megvan, elmegy a 2/3-a, akkor még mindig marad egy ezresed, ami már csak a tiéd.
2007. november 04. 12:43
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline |
Idézet(ViC @ 2007. November 4. - 07:49)
hát tényleg lusta vagyok, de racionálisabb okok miatt nem ugranék bele. ha itt eladom a házat akkor abból kint nem építtek még egy fele ekkorát se. Ráadásul addig hol csöveznék? Arra is csak menne el a lé.
Nameg ugye rosszabbra ki cserélne?
Olyan helyen szeretnék lakni ahol a saját területemen van egy rakat fa (tán erdõ is)
van egy tó (esetleg egy patak is hozzá)
valami dombocskaszerüség is kell.
és egyik szomszéd se lakjon közelebb mint ameddig a puskám elvisz
ilyen van sok, csak ugye itt vagy remetét játszom, vagy valamilyen aránylag gyors közlekedési lehetõség is kell. na ilyen már nem sok van
Nameg ugye rosszabbra ki cserélne?
Olyan helyen szeretnék lakni ahol a saját területemen van egy rakat fa (tán erdõ is)
van egy tó (esetleg egy patak is hozzá)
valami dombocskaszerüség is kell.
és egyik szomszéd se lakjon közelebb mint ameddig a puskám elvisz
ilyen van sok, csak ugye itt vagy remetét játszom, vagy valamilyen aránylag gyors közlekedési lehetõség is kell. na ilyen már nem sok van
Irány Alaszka, és vegyél helikoffert
2007. november 04. 14:58
melissa1234 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.09. Hozzászólás: 3309 Csatolások: 10045 Azonosító: 26961 offline |
Idézet(Dido @ 2007. November 4. - 12:25)
akkor válok!
2007. november 04. 17:00
DaRatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 82 Csatolások: 10 Azonosító: 220 offline |
Idézet(Joe-ker @ 2007. November 3. - 20:57)
Jelenleg eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy Mo-on képzeljem el a jövõmet. Sajnos, pedig szeretném.
Amen.
Ja, es Spanyolorszag szar hely. :\
2007. november 04. 17:27
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Szerintem mi kezdetnek Sopronba költözünk, legalábbis szeretnénk ha minden összejön. Az már majdnem Ausztria.
2007. november 04. 17:48
Insanevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 06.11.06. Hozzászólás: 156 Csatolások: 2 Azonosító: 19810 offline |
Idézet(ViC @ 2007. November 4. - 12:15)
na az usa lenne az uccsó hely.
hú még a hideg is kirázott tõle
szép helyek vannak egy alapos túrát megérne, de pucolnék haza az tuti
hú még a hideg is kirázott tõle
szép helyek vannak egy alapos túrát megérne, de pucolnék haza az tuti
Pedig valld be õszintén, hogy azért kell neked turistavízum, hogy miután ingóságaidat eladtad, családodat, munkádat hátrahagyva sunyi módon kiköltõzz a hamburgerzabáló jenkikhez, mert ugye a nagykövetség is megmondta, hogy túl kicsi a kötõdésed az anyaországhoz.
2007. november 04. 18:06
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
jaám, és azonnal egy vidéki kisvárosba költöznék, én lennék a helyi sportbika, nomeg keresnék egy tipikus szurkolóvezér bigét . ez minden vágyam.
bár van benne ráció.
olyan buták és arrogánsak, simán le lehetne húzni õket.
na megyek is átúszom pikk pakk
bár van benne ráció.
olyan buták és arrogánsak, simán le lehetne húzni õket.
na megyek is átúszom pikk pakk
2007. november 04. 18:52
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet(Insane @ 2007. November 4. - 17:48)
Pedig valld be õszintén, hogy azért kell neked turistavízum, hogy miután ingóságaidat eladtad, családodat, munkádat hátrahagyva sunyi módon kiköltõzz a hamburgerzabáló jenkikhez, mert ugye a nagykövetség is megmondta, hogy túl kicsi a kötõdésed az anyaországhoz.
A magyar birkanyáj sem jobb semmivel, mint a kinti "hamburgerzabáló" banda... sõt elárulom, hogy komoly mentalitásbeli különbségek vannak.... sokkal jobban odafigyelnek egymásra az emberek mint nálunk. Ha boltba véletlen nekedtolják a kocsit, akkor nemtudják hogy kérjenek elnézést, miközbe nálunk te leszel a hibás hogy miért álltál ott.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
MooMoo
2007. november 04. 20:02
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Idézet(Freeze @ 2007. November 4. - 18:52)
A magyar birkanyáj sem jobb semmivel, mint a kinti "hamburgerzabáló" banda... sõt elárulom, hogy komoly mentalitásbeli különbségek vannak.... sokkal jobban odafigyelnek egymásra az emberek mint nálunk. Ha boltba véletlen nekedtolják a kocsit, akkor nemtudják hogy kérjenek elnézést, miközbe nálunk te leszel a hibás hogy miért álltál ott.
Ezzel egyetértek... ez valahogy annyira magyar szokás, hogy itt mindig az "áldozat" a hibás... ha kirabolnak is te vagy a hibás, mert minek mentél ki az utcára. Visszakanyarodva a boltra: kedvencem a nagybevásárlás, amikor annyira szarnak mindenre az emberek (tisztelet a kivételnek), hogy még az is nehezükre esik, hogy a bevásárlókocsit lehetõleg ne keresztbe tegyék vagy hagyják ott. Vagy ha mégis és meg merem kérni õket, hogy húzza már arrébb, vagy ha nincs ott a "tulaj" meg merem érinteni a kocsiját, hogy elférjek mellette még neki áll feljebb. Jó ez csak apróság, de az a baj, hogy sokmindenre szarik sokmindenki. Persze minden országban vannak hülyék az tény. De azt hiszem ennek már egy külön topik kellene a "bevásárlás szépségei" címmel.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2007. november 04. 20:13
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline |
Sokáig képzeltem el máshol, Angliában például, de ma már nem annyira, terveim szerinte egyetem alatt/után azért eltöltenék pár évet Európában vagy dél-kelet Ázisában, aztán a tapasztalatokkal hazatérve dolgoznék itthon tovább
2011. június 17. 20:16
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Szerintem érthető! Mindenki leírja!
Én majd évek múltán vagy nagyvárosba vagy ide Ausztriába szeretnék kiköltözni. A havas csúcsokon minden nap egy jót síelni miután megetted a forró gőzgombócot és megittad, hozzá a forrócsokit!
Ezután pedig hazamenni egy 2 szintes kis házba ahol este a kandalló mellett olvasunk és TV-t nézünk
Én majd évek múltán vagy nagyvárosba vagy ide Ausztriába szeretnék kiköltözni. A havas csúcsokon minden nap egy jót síelni miután megetted a forró gőzgombócot és megittad, hozzá a forrócsokit!
Ezután pedig hazamenni egy 2 szintes kis házba ahol este a kandalló mellett olvasunk és TV-t nézünk
2011. június 17. 20:17
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
én uúgy képzelem el, hogy egy gyönyörű lány vagyok aki stylis-kodik és színészkedik és egy sztárral jár (nevét nem mondom, mert sok ember cikizne miatta ) bár tuti nem így alakul az életem...
2011. június 17. 20:20
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
hát így képzelem el de inkább azt tudnám rá mondani hogy így szeretném
New Yorkban vagyok külkereskedő és mellette alkalmanként fellépek egy színházban emellett van egy hobbi zenekarom
New Yorkban vagyok külkereskedő és mellette alkalmanként fellépek egy színházban emellett van egy hobbi zenekarom
2011. június 17. 20:33
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Én már elterveztem, figyeljetek a precizitásra:
Mindenekelőtt élvezem az életet. Közben elvégzem a gimit, leteszek angolból és spanyolból felsőfokú nyelvvizsgát, franciából középfokút, majd elmegyek egy kis ideig idegenvezetőnek valamelyik afrikai országba. Utána elvégzem a SOTE-t, elköltözök vagy New Yorkba, vagy Los Angelesbe, és gyerekorvosként dolgozok. Ezek mellett 30-35 éves korom felé lesz egy megfelelő férjem (remélhetőleg Eric xD.. Na jó nem, de azért jó lenne...), és 1 vagy 2 tündéri gyerekem!
î reális verzió
Na és amiről csak álmodok:
Kiköltözök egyetem után LA-be és filmsztár leszek. Hírességekkel fogok járni, éjjel-nappal buli, vörös szőnyeg.
Mindenekelőtt élvezem az életet. Közben elvégzem a gimit, leteszek angolból és spanyolból felsőfokú nyelvvizsgát, franciából középfokút, majd elmegyek egy kis ideig idegenvezetőnek valamelyik afrikai országba. Utána elvégzem a SOTE-t, elköltözök vagy New Yorkba, vagy Los Angelesbe, és gyerekorvosként dolgozok. Ezek mellett 30-35 éves korom felé lesz egy megfelelő férjem (remélhetőleg Eric xD.. Na jó nem, de azért jó lenne...), és 1 vagy 2 tündéri gyerekem!
î reális verzió
Na és amiről csak álmodok:
Kiköltözök egyetem után LA-be és filmsztár leszek. Hírességekkel fogok járni, éjjel-nappal buli, vörös szőnyeg.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.