Briney rajongók elégedetlenkednek – nézd meg a Make Me-t!
2016. augusztus 06. 17:42
Valahogyan nem tudom átérezni a dalt, a klip is segített, hogy semmilyen érzelem nem maradjon bennem. Hiányolom a régi pophercegnőt...
2016. augusztus 06. 17:51
Bármennyire is próbálok pozitívan hozzáállni ehhez, egyszerűen nem tudok. A dal lapos, a klip közönséges, Britney pedig erőltetett
2016. augusztus 06. 18:13
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
nekem egyáltalán nem tetszik.. a dal szar, egyedül G eazy része tetszett meg egy kicsit, de szerintem Gerald is tudott volna jobbat.. a klipről meg már ne is beszéljünk..
2016. augusztus 06. 18:40
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Én akármit írok akárhova, kétszer is átolvasom, hogy nincsenek e benne helyesírási hibák...
Britneyről:
Nem mondom, hogy nagyon szar lett a dal, de Britney szólója szerintem is lapos lett. A kommenteket olvasva átváltottam Szirmai Gergőbe, és megnéztem mégegyszer a klipet. Nem vagyok filmkritikus, sem Britney rajongó. De szerintem is össze lett csapva az egész klip.
Britneyről:
Nem mondom, hogy nagyon szar lett a dal, de Britney szólója szerintem is lapos lett. A kommenteket olvasva átváltottam Szirmai Gergőbe, és megnéztem mégegyszer a klipet. Nem vagyok filmkritikus, sem Britney rajongó. De szerintem is össze lett csapva az egész klip.
2016. augusztus 06. 19:58
Nem tetszik se a dal, se a klip. Számomra mindkettő unalmas és semmitmondó.
2016. augusztus 06. 20:30
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Semmi rosszindulat, de... Annyira gáz, hogy ma már szinte semmit nem tudnak eladni meztelen pasik, nők és vonaglás nélkül. Arról nem is beszélve, hogy minden második előadó ilyen kaliberű klipeket készít. Tucat... Vannak olyan számok, amik kib@szott jók, ötletes videójuk van, és semmi obszcén dolog vagy meztelenkedés nincsen bennük. Nem fikázni akarom Britney-t, félreértés ne essék, de ez a klip sem a kreativitásáért fog figyelmet kapni...
2016. augusztus 06. 21:22
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Amíg egy tinilány vonaglott előttünk tök hiteles volt az egész,én imádtam. De ez valahogy már nem illik hozzá. 2 gyerek után ez a stílus erőltetett rettenetesen,ő már nem egy tini lány,látszik rajta és érezni lehet a kisugárzásából,hogy ez nem a régi Britney már. Semmi baj azzal,hogy változott,érett stb. csak akkor próbálna meg olyan klipet forgatni,amiben magát adja és korához,és mostani stílusához illene.
2016. augusztus 06. 21:51
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Nem nagy szám... Azt hittem G-Eazyvel azért többet is össze tudnak hozni erre itt van egy ilyen semmilyen klipp semmilyen dalszöveggel és G-Eazy még csak meg sem jelent a forgatáson gondolom én ezt a TV-s megoldás miatt ami már Madonna és Nicki Minaj közös szerzeményében a Bitch I'm Madonnában sem tetszett erre elkövetik ugyanazt a hibát...
2016. augusztus 06. 21:54
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Diala értem
de valaki mondja már el azt hogy valaki (mint pl.én) 1 órát szenved egy cikkel csak hogy a moderátorok elfogadják.és ott helyesen van írva stb.És most komolyan.annak a cikkjét fogadjuk el akik fogalmazni se+helyesen írni se tudnak?Komolyan?
de valaki mondja már el azt hogy valaki (mint pl.én) 1 órát szenved egy cikkel csak hogy a moderátorok elfogadják.és ott helyesen van írva stb.És most komolyan.annak a cikkjét fogadjuk el akik fogalmazni se+helyesen írni se tudnak?Komolyan?
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 06. 22:52
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
A szam nekem nem annyira tetszik sem a klipp mert a visszateresehez valami nagy kellett volna ami rogton slager lesz mint pl .: Adele-tol a hello vagy valami ilyesmi es jobb lenne ha G-eazy-rol tobb cikk lenne am Magyarorszagon alig ismerik csorit pedig hatalmas a tehetsege imadoom <33
2016. augusztus 06. 23:41
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
A cikkeket moderálják, én egy szót sem írtam a rajongók bármilyen véleményéről, és minden hibáért sem vállalom a felelsőséget.
A kliphez: szerintem borzalmas lett és valóban összecsapott. Nem tudom milyen lehet az eredeti verzió, de megnézném. A dal amúgy nem rossz.
A kliphez: szerintem borzalmas lett és valóban összecsapott. Nem tudom milyen lehet az eredeti verzió, de megnézném. A dal amúgy nem rossz.
Phaedra
2016. augusztus 07. 01:31
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
A klipet igenis a Britney rajongók dislikeolták, utána kell nézni, kik kommentálnak negatívan. Szerintem egyébként gyönyörű a klipben, csak kár, hogy ennyire gagyin forgatták le, és a beszéd is zavaró.
A moderálásért elnézést kérek, kicsit golyózott a szemem, amikor publikáltam.
A moderálásért elnézést kérek, kicsit golyózott a szemem, amikor publikáltam.
2016. augusztus 07. 02:29
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
El van nézve, hisz te is csak ember vagy velem együtt. Csak hát sajnos mindneki hamar alkot véleményt, de feltételezem cikket nem nagyon írnak. Köszönöm akkor a kiegészítést, és a fordítás javításait.
Glamster
2016. augusztus 07. 07:58
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Britney hez képest ez a klip valóban laposra sikerült, de ettől függetlenül szerintem még így is nagyon nézett lesz hiszen ő Britney , és ki tudja mi lesz még? Ez csak bemelegítés..
liliom555
Diala értem
Ez mekkora oltás
liliom555
Diala értem
Ez mekkora oltás
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.