Hatalmas megtiszteltetésben részesül Rihanna
2016. augusztus 12. 16:54
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Örülök hogy sikerül ezt elérnie! Tényleg amióta az eszemet tudom mindig is jelen volt a zenei életben, a rádióban stb. szóval csak örülni tudok neki! Emlékszem régen mennyit hallgattuk a nővéreimmel...
2016. augusztus 12. 17:18
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Kanye nem tudom hogy tudott egy ilyen díjat megnyerni
Ririnek meg gratulálok
Ririnek meg gratulálok
2016. augusztus 12. 19:40
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline |
Most így a Sziget fesztiválos vonaglása után kicsit keserű szájízzel, de gratulálok neki..
2016. augusztus 12. 19:49
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Hát ez mind szép es jó csak a szigeten volt botranyos amit művelt. Én nem voltam ott de barátok beszámólói alapján hatalmas csalódás volt a koncert...Azert szégyen hogy egy végig playbackelt óra után több pénzt kap mint amennyit egy áttlag ember életében nem ...hát gratulálok neki!!!
2016. augusztus 12. 20:01
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline |
Gratulálok neki<3
2016. augusztus 12. 20:23
2016. augusztus 13. 07:53
navyordieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 228713 offline |
Szóval megmagyarázom, hogy miért mert azt nem küldte el... 2-3 órát késett??? Az a 2-3 óra csak fél óra volt. Nem tudom melyik észlény írta ezt de látszik, hogy ő ott volt a koncerten nagyon tájékozott a drága. És úristen ez hol volt playback könyörgöm??? Nézzetek már utána, hogy mi az. Aki csak a rádióban agyon nyomott számait ismeri az inkább hallgasson. Végig énekelt. Olyan hajlításokat is csinált amik a dalaiban benne sincsenek de nyilván playback igazatok van... Tényleg inkább ne is jöjjön ide többet. RiRi nem ilyen közönséget érdemelt volna. De hát igen a magyaroktól mit várhatott szegény. Nem baj annak örülök, hogy ő élvezte a koncertet és azok akik az első sorban voltak és igazi rajongói.
2016. augusztus 13. 10:06
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Számoljátok már hozzá hogy valószínű fáradt volt az idő eltolódás miatt, pluszba ti mit szólnátok ha ide hívnának titeket kéritek a gázsit és nem tudtok csak részletekben fizetni, naná hogy nem nyújtott rendes koncertet nekünk, én sem tettem volna. Lehet fel se léptem volna a helyében, még így is sokat adott a magyaroknak, szóval..Még mielőtt a szátokra vennétek Rihanna-t előbb járjatok utána a dolgoknak hogy mi is valóság. Tegnap még a fókuszban is mondták hogy nem tudtak neki egyszerre fizetni csak részletekben szóval akkor mit is vártatok? ő egy szuper sztár nem ehhez van szokva. ÉS fél órás késés volt, ezt mondom hogy vki hall valami hülyeséget és egyből nyomjátok, ez csak titeket minősít. AliceLiza-te most nem tudom hogy ennyire nem tudsz tájékozódni vagy a tűzet akartad szítani?
2016. augusztus 13. 10:32
Idézet (navyordie @ 2016.08.13. 07:53)
Szóval megmagyarázom, hogy miért mert azt nem küldte el... 2-3 órát késett??? Az a 2-3 óra csak fél óra volt. Nem tudom melyik észlény írta ezt de látszik, hogy ő ott volt a koncerten nagyon tájékozott a drága.
A szövegben szereplő 3 órás késésen röhögtem fel én is. Plusz ha jól tudom a koncertek 11-ig vannak engedélyezve, és nem fél 11-ig..
2016. augusztus 13. 10:48
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.08.13. 10:32)
A szövegben szereplő 3 órás késésen röhögtem fel én is. Plusz ha jól tudom a koncertek 11-ig vannak engedélyezve, és nem fél 11-ig..
http://ripost.hu/cikk-sziget-2016-kaosz-es-csalodottsag-rihanna-miatt
http://ripost.hu/cikk-ime-rihanna-kulonleges-keresei
2016. augusztus 13. 11:11
Idézet (BritGirl @ 2016.08.13. 10:48)
Szövegértelmezés csillagos ötös.
Idézet
Ezrek - köztük a honi celebvilág javával - álltak sorban a Szigeten, hogy bejuthassanak a koncertjére. De mindez csak 2-3 órás várakozás után sikerült. A ripost munkatársa több mint három órát várt, a Bors szerint egy nagyobb tömeg ellenőrzés nélkül nyomult át a biztonságiakon.
Ez annyit tesz, hogy a bejáratnál kellett a jegyet váltóknak ennyit várakozni, mivel nem kis feladat ennyi embert beengedni úgy, hogy ne tapossák össze egymást, és ellenőrizni is a jegyeket. Szóval nem Rihanna késett 3 órát, és a félreértések elkerülése végett: nem, nem vagyok rajongó, csak szúrja a szemem, ha hülyeségek vannak terjesztve.
2016. augusztus 13. 13:14
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline |
Fél óra késés, persze, bárkivel megesik blablabla...
Na. Rihanna egyre unszimpibb számomra. Mielőtt alaki azt hinné: szép, jó a hangja, mozgása stb.. Nem ezzel van a bajom.
Pl. Mit csinál a Work klipjében?! Ez... Undorító, már bocsánat. Miért kell ilyeneket csinálnia?!
Meg ez is hasonló: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160810/rihanna-orgazmus-szinpad-extazis/
További dolgok amire kiakadtam:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160716/rihanna-sziget-2016-fellepes-koncert/
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160811/rihanna-sziget-fesztival-2016-1-millio-dollar-gazsi/
Na. Rihanna egyre unszimpibb számomra. Mielőtt alaki azt hinné: szép, jó a hangja, mozgása stb.. Nem ezzel van a bajom.
Pl. Mit csinál a Work klipjében?! Ez... Undorító, már bocsánat. Miért kell ilyeneket csinálnia?!
Meg ez is hasonló: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160810/rihanna-orgazmus-szinpad-extazis/
További dolgok amire kiakadtam:
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160716/rihanna-sziget-2016-fellepes-koncert/
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20160811/rihanna-sziget-fesztival-2016-1-millio-dollar-gazsi/
2016. augusztus 13. 13:29
Idézet (emily92-17 @ 2016.08.13. 10:06)
Számoljátok már hozzá hogy valószínű fáradt volt az idő eltolódás miatt, pluszba ti mit szólnátok ha ide hívnának titeket kéritek a gázsit és nem tudtok csak részletekben fizetni, naná hogy nem nyújtott rendes koncertet nekünk, én sem tettem volna. Lehet fel se léptem volna a helyében, még így is sokat adott a magyaroknak, szóval..Még mielőtt a szátokra vennétek Rihanna-t előbb járjatok utána a dolgoknak hogy mi is valóság. Tegnap még a fókuszban is mondták hogy nem tudtak neki egyszerre fizetni csak részletekben szóval akkor mit is vártatok? ő egy szuper sztár nem ehhez van szokva. ÉS fél órás késés volt, ezt mondom hogy vki hall valami hülyeséget és egyből nyomjátok, ez csak titeket minősít. AliceLiza-te most nem tudom hogy ennyire nem tudsz tájékozódni vagy a tűzet akartad szítani?
Ha láttad a fókuszt, akkor eléggé félreérthetted... Tegyük fel, hogy akik itt szidják Rihanna-t, azok hazudnak, de a Sziget Szervezője is hazudik? Ő azt mondta, hogy 20 éve még egy híresség se kérte egyben a pénzt, mert mindenkinek 3 részletben fizettek, de rögtön utalták nekik. És benyújtott a művésznő egy hosszú kívánságlistát, aminek minden egyes pontját kivitelezték és kiperkálták, erre be sem költözött a lakrészébe, hanem egy áruház parkolójában állt meg a kamionjában és ott éjszakázott. És 10 óra körül már kifütyülték a késése miatt, így kéltem, hogy annyira keveset kellett volna rá várni...
2016. augusztus 13. 15:26
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Gothic01 az hogy a sziget szervezője nem elégedett az az ő dolga. Te most rajongó vagy vagy csak hangzavart jöttél ide csinálni? 30perc az sok? Ennyit kellett rá várni Mondom maradj csendben inkább. Szandiii_1992 annyira jók a komentjeid hangosan nevetek ahogy adod az ívet a sok "kritikusnak"
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.