emily92-17: És annak a sok külföldről jött csalódott embernek is a saját dolga ennyi erővel? Pár éve egyenesen oda voltam érte, a Talk That Talk albumig az összes számát kívülről fújtam, csak az utóbbi időben nem nagyon komáltam a viselkedését, így hanyagoltam. Egyébként pedig tudtommal szólásszabadság van, így te csak ne szólíts fel arra, hogy "maradjak csöndben" vagy, hogy akármit is csináljak, ameddig nem sértek vele meg semmilyen szabálypontot vagy törvényt!
Amúgy pedig sok más cikkhez is kommentelnek olyanok, akik nem magasztalják a csillagos égig a benne szereplő előadókat, mégsem zavarták el őket a francba azok, akik meg rajongói az említett személyeknek.
Hatalmas megtiszteltetésben részesül Rihanna
2016. augusztus 13. 20:28
2016. augusztus 14. 07:38
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Gothic01 Te aztán magadra veszel mindent, Hol érdekel szerinted engem hogy ki lett csalódott és ki nem? A valódi rajongóknak már az élmény volt h élőben látták őt, itt az a baj hogy egy hülye elkezdte mondani pl a 3 órás késést a többi nyomika meg vitte tovább a hülyeséget és még sorolhatnám, és akkor meg mi van ha eddig senki nem kérte egyben a pénzt? Rihanna nem mindenki hanem Rihanna! Azt hogy maradj csendben csak arra értettem hogy ne mondd már tovább te is a hülyeséget amit annyian írnak le, tudok olvasni elolvastam az ő hozzászólásukat is és hangosan nevetek hogy tényleg sorra ugyanazt írják le.Semmi önálló gondolatuk nincsen még csak megfogalmazni se tudják máshogy de puffognak ha valaki elküldi őket a manóba Szerintem ez a Rihanna dolog is túl van reagálva, alapból verekedés tört ki a fellépése előtt és ezért is kezdte el később, De mondom szinte senki nem jár utána hogy mi is volt csak írják egymás után a butaságokat
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.