Starity

Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 13. 17:25 #41
MissFizzmizz
MissFizzmizz
új tag

StátuszI woke up like this.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 68
Csatolások: 0
Azonosító: 235876
@The6cl6wn6 Te nem érted amit én írok ezért is mondom hogy fejezzük be.Köszi.
2016. augusztus 13. 17:27 #42
mayuszka
mayuszka
visszatérő vendég

StátuszWinter is here
Hozzászólás: 216
Azonosító: 219072
Én kint voltam egész nap.PArove Stelar vitt mindent,ahhoz képest hogy Ririre várt mindenki egy hatalmas csalódás volt.Én jobbra számítottam
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 13. 17:50 #43
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Magam sem látom létjogosultságát a 'cikknek' a magazinban, mintha rémlene egy beszámolós topik a fórumon, én odahelyezném, de mondjuk ki vagyok én.
Az, hogy az interneten megnyilvánuló közösség (és a célközönsége ált. 13-26 év körüli ketyerefüggő gyerekek) nagy részének nem tetszett, az lehet, hogy mégis azt jelenti, hogy nem volt egy elsőrangú koncert rolleyes.gif
A playback meg lehet, hogy általános a műfajban, de nem elnézendő. Miért olyan fenenagy tehetség, ha nem bírja a hangja? Vágom, hogy nehéz, de vannak szép számmal, akiknek sikerül. Csak őket nem ismeri ennyi ember, ofkorsz.
4 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs, Beyla, Phaedra
2016. augusztus 13. 18:03 #44
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett smileeee.gif amit én láttam és hallottam rihannából az nekem nagyon tetszett heart.gif
2016. augusztus 13. 18:14 #45
singeeeer
singeeeer
visszatérő vendég

Státusz"If we give a little love, maybe we can change the world".
Hozzászólás: 491
Csatolások: 57
Azonosító: 253669
Hát, én is ott voltam, és bár kifejezetten szeretem Rihannát, nem vagyok elfogult. Nagyon vártam, hiszen mégiscsak Rihanna, biztos voltam benne, hogy hatalmas showt fog csinálni és le fog nyűgözni a hangjával.
Sajnos csalódnom kellett. Sokkal többet vártam tőle.
Viszont: attól rosszul vagyok, hogy mindenki (még a sokak által olvasott hírportálok is) megállás nélkül azt szajkózza, hogy playback volt az egész. Egy pillanatig sem playbackelt a csaj. Ezt bizton állíthatom. Némileg értek hozzá, éd az, amit sokan playbackelésnek hívnak, annyi volt, hogy a gyors számoknál - mivel táncolt a drága - végig ment a vokál és az eredeti szám, ő pedig táncolt rá és a kezében tartotta a mikrofont.
De azok, akik azt gondolják, hogy ezt hívják playbackelésnek, azok nagyon nincsenek tisztában ennek a szónak a valós jelentésével.
Ugyanis a playback az egyfajta megtévesztés, amikor az előadó elhiteti a közönséggel, hogy ő énekel olyan módon, hogy a lejátszott énekre rátátog.
Riri egy pillanatig sem próbált úgy tenni mintha énekelne.
A lassú számokat viszont gyönyörűen előadta, ott tisztán hallatszódott a mikrofon recsegéséből és a levegővételeiből hogy élőben énekelt.

A gond a félórás késés (amiről senki nem tudhatja pontosan hogy miért volt), a setlist és az volt, hogy egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot a közönséggel.
Énekelt egy órát, minden előadott számából 1-1,5 perceket, majd elköszönt és ennyi.
És ennél többet vártam/vártunk Rihannától.

Mindegy, élménynek jó volt, remélem Sia jobb lesz biggrin.gif
2016. augusztus 13. 18:38 #46
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett! smileeee.gif Bár nem voltam ott, de néztem felvételeket a fellépésről. RiRi playback nélkül énekelt, a látvány pedig fantasztikus volt. Nem tudom sokan mire számítottak, mert nem aréna koncertre, hanem fesztiválra mentek.
2016. augusztus 13. 18:46 #47
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Ez a vége, amikor az egész Szigetet vele reklámozzák és vele akarják eladni a felületes zeneértőknek. Ezt a fajta zenét, amit ő csinál, képtelenség élőben is úgy játszani, ahogy illene.

Úgyanolyan hangszínű vokál? omg.gif A vokál pont azt a célt szolgálja, hogy eltérő legyen az énekesétől vagy az énekesnőétől. Ilyen koncerteken pedig úgynevezett félplaybacket alkalmaznak, ahol lejebb keverik az éneksávot, erre énekel rá az énekes vagy énekesnő plusz a vokál. Jellemzően a gyorsabb tempósabb számoknál használják, főleg, ha az énekes/énekesnő sokat mozog a színpadon.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Phaedra
2016. augusztus 13. 19:02 #48
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Cassia-val nagyon egyetértek!
2016. augusztus 13. 19:24 #49
- törölt felhasználó -    
Én sajnos nem voltam ott, mert más koncertre megyek, de a változó, leginkább negatív kritikákat én is olvastam. Azt gondolom, hogy bármilyen is volt, a hozzá mért 100%-ot valószínűleg tényleg nem tudta hozni ezúttal, ha ennyi utólag a panasz. Ettől függetlenül nem kell pálcát törni felette.
2016. augusztus 13. 19:26 #50
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Nos, azt hiszem egyeseknek ideje elgondolkodni azon, hogy minek van hírértéke, és minek nincs. Szerintem teljesen jogosan került ki az oldalra a cikk, egyébként is a beszámolónak pontosan az a lényege, hogy a szerző a saját szemszögéből közölje a tényeket, és nyilván nem a szomszéd szavait idézve. Azt pedig sosem értettem, hogy egyesek miért más cikke alatt siránkoznak, hogy nem az általuk megírt cikk jelenik meg, viszont akkor ajánlanám, hogy látogassanak el a hírszerkesztők topikjába, ahol érthetően közlik, hogy a cikkek miért is kerülnek törlésre... A másik viszont, ha kicsit is odafigyelne az olvasó, akkor már láthatta, hogy Glamster legutóbbi cikkében kijelentette, hogy érkezik a beszámoló, szóval teljesen feleslegesen szapuljátok azt, ahogyan közölte a hírt - egyébként nagyon tökéletes lett, attól függetlenül, hogy más zenei stílusban utazom, és nem rajongok Rihannáért!
2016. augusztus 13. 19:28 #51
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Nos. Nem voltam ott, csak annyit, hogy szerintem mindenki véleménye szubjektív. Van, akinek tetstik, van akinek nem. Ez van. De örülök, hogy nektek tetszett, Vivi.
2016. augusztus 13. 19:33 #52
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Hát ha az én kedvenc énekesnőmet láthattam volna élőben annyira arra koncentráltam volna, hogy jó mélyre elraktározzam a pillanatokat, hogy észre sem vettem volna az esetleges hibákat. Őszintén, le sem szarnám még azt se, ha csak gumicukrot eszegetne a színpadon, mert tudnám, hogy ez az egyetlen alkalom amikor élőben láthatom az életem folyamán. Jól érezném magam,tombolnék, énekelnék vele együtt, hiszen sok múlik a közönség fogadtatásán is. És amúgy is mit keres egy Rihanna koncerten az, aki csak a kislemezes dalokat ismeri? Alap dolog az, hogy legalább meghallgatom az albumokat a koncert előtt, hogyha ezt az utóbbi években nem tettem meg.
2016. augusztus 13. 19:34 #53
- törölt felhasználó -    
Még a híradóban is benne volt, hogy ez a csaj mennyire rossz volt. :') Valószínűleg nem véletlen. wink.gif
2016. augusztus 13. 19:41 #54
The Nort Face
The Nort Face
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.facebook.com/VV6fikazo?ref=hl
Hozzászólás: 190
Azonosító: 219387
Ismerőseim ott voltak...Az egész koncert alatt ment egy biztonsági playback. Az egész koncert a showra és a segg rázásra volt felépítve, és nem az ő éneklésére. Nos annyira szar volt elmondásuk szerint (akik egyébként erre vártak amióta megtudták, hogy a nagy kedvencük jön a szigetre)hogy a felénél eljöttek a koncertről mert hatalmas csalódás volt számukra....
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Phaedra
2016. augusztus 13. 19:48 #55
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Nyilván minden más hírportál téved, és a staritynek van igaza hahahah. Az egész "cikk" inkább való egy blogra, mint egy híroldalra, konkrétan mosdatás az egész. Arról nem is beszélve, hogy milyen stílusban van megírva, süt róla a felháborodás, mert leszólták Rihannát, akinek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
7 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs, Beyla, AFCfan, kathenjoy, Phaedra, I Love Paris
2016. augusztus 13. 19:54 #56
- törölt felhasználó -    
Egyértelmű, hogy a cikk írója nagy rajongó. Szerintem Rihannát úgy, ahogy van nem érdekelte ez az egész sziget.
2016. augusztus 13. 20:02 #57
RsSissi
RsSissi
visszatérő vendég

Státuszx
Hozzászólás: 106
Azonosító: 258784
Mindenhol azt írták, hogy rossz volt, csak itt nem.. ennyire optimista a cikk írója, vagy a többi emberrel van a baj? ohmy.gif
2016. augusztus 13. 20:10 #58
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Honnan tudjátok hogy a cikk írója elfogultan beszélt Rihannáról?? blink.gif Csak azért mert rajongója? Nagy az össze függés valóban..(írónia) dry.gif
Attól mert egy másik hírportál azt írta hogy RiRi sz*r teljesítményt nyújtott,és ti valamennyien kint voltatok és azt tapasztaltátok, attól még nem kell azt feltételezni hogy elfogúlt stílusban íródott a cikk.. unsure.gif

Mindenki másképp látja a dolgokat lehet (a felének) akik ott voltak azok szerint a szintjén alúl teljesített,de lehet mások szerint (mint pl: Glamster-szerint) nagyon jó fellépést nyújtott. wub.gif

Amúgy meg ha végig olvastátok volna a cikket akkor láthattátok volna hogy a cikk író beismeri hogy Riri nem éppen a legjobb énekesnő,szóval egyáltalán nem elfogúlt stílusban írodott.. laugh.gif smileeee.gif
2016. augusztus 13. 20:17 #59
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
90 ezer? Nem kellett volna ennyi embert egy helyre beenegedni.
2016. augusztus 13. 20:20 #60
- törölt felhasználó -    
Ilyenkor jövök rá, hogy az egyes rajongók (vagy inkább fanatikusok?) mennyire ellentmondásosak... rohog.gif Voltak a múltkor a cikkek, ahol Justinka-ék is becsatlakoztak a Taylor Swift ellenes csapatba meg, ahol kiderült, hogy van Kadarshian-éknek felvételük. Azoknál a többség- tisztelet a kivételnek- agyba-főbe szidták szerencsétlen cikkírót, hogy "mennyire lehúzza Taylor-t" meg, hogy "Érezhető, hogy kinek a pártján áll, nem elég tárgyilagos, ahhoz, hogy cikk legyen...". Akkor itt miért is ugranak neki azoknak a torkának, akik rávilágítanak, hogy "ez a cikk annyira szembeötlően mentegeti és ajnározza Rihanna-t, hogy inkább menne el blogbejegyzésnek, mint egy élménybeszámoló"?
A cikk egyértelműen már nevetséges módon próbálja mentegetni Rihanna-t. A Sziget két szervezője nem lehúzóan, de elmondta interjúban, hogy "azért ez gyenge volt". Csak, hogy "ne az örökké pesszimista és elégedetlen magyarokat vegyük alapul", sok Rióból, Egyiptomból és Venezuelából iderepülőző fesztiválozó kifejtette, hogy mennyire nem érdemelt meg ennyi pénzt ezért az énekesnő és, hogy mennyire nem érte meg elmenni. Akkor a Sziget Szervezői hazudnak, az a rengeteg ember meg értékrend nélküli hülye? _nevet.gif Azért ne essünk át a ló túloldalára...
Ahogy kivettem, azok vannak felháborodva, hogy "hogy nem volt senkinek se elég ilyen teljesítmény, amikor láthatták élőben a kedvencüket... Milyen rajongók ezek" stb, akik már nagyon a mániákus kategóriát szelik. Nekik akkor is bejött volna a műsor, ha Rihanna megáll a színpad elején és telibe hányja őket... -.- Én pl. egyszerűen imádom a Black Veil Brides-t, a Skillet-et és a Bullet For My Valentine-t, de ha nem megfelelő műsort adnának le, akkor nem ajnároznám őket a fellegekig, hogy "milyen jó show volt, mert ott voltak előttem élőben".
A színpaddal kapcsolatban pedig... A többi fellépőnek húsz éven keresztül pedig megfelelt úgy, ahogy volt? rohog.gif Meg az amúgy is lerövidített koncertjét nem bírta hanggal? Ha valóban annyira világsztár, akkor nyolc puffokra állított pallón is jó műsort ad.
1 felhasználónak tetszik: I Love Paris
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok