Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?
2016. augusztus 13. 20:26
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline |
Nagyon hülyék az emberek ha azt hiszik, hogy egy fedett színpadi show és egy fesztivál show lehet ugyan olyan. Nem értem miért kell leszólni Rihannát azért mert nem jut mindenre ideje. Kíváncsi lennék azokra akiket felállítanánk a színpadra, hogy csinálják azt amit Riri mit tennének. Meg, ha valaki szereti Rihannát akkor az tudja élvezni a koncertjét aki meg nem szereti minek megy el? Kiváncsiságból, hogy utána tudja fikázni. Amúgy is Riri másnap már másik országban adott koncertet kinek van arra ideje, hogy összeállítsanak egy totál új showt amit tanuljon be, de előtte és utána való nap megint más. Azért az emberek ilyenekbe bele gondolhatnának
2016. augusztus 13. 20:53
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Azért túlzottan nemis kell védeni szerintem, mint ahogy ebben a cikkben áll. Tény és való hogy eléggé túlzásokba esnek a kritikákkal, de hát csak annyit lehetett hallani hogy mennyi pénzt kér, mekkora elvárásai vannak meg kérései a színpaddal kapcsolatban meg ilyenek, ahhoz képest ez egy nagy csalódás. Az is tény hogy nem érdemel ennyi fizettséget, hiszen vannak jobb előadók is akik értékesebbek de kevesebbet kapnak, ez egy zavaró tény valóban ez van, attól még zavaró. Ilyeneket meg belekeverni hogy jaj itt minuszba jönnek ki a hónap végére az emberek? :'D Hagyjuk már, ezek az ilyen városi legendák amiket mindenki hajtogat de egy ilyen embert se ismernek...szánalmas. Ennyit akartam peace. Máskor mindenki nézzen utána hogy egy nagy név milyen élőben, hiszen Rihannáról köztudott hogy elég szar. (szeretem a számait de ez egy tény)
2016. augusztus 13. 20:57
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
12 évesen (ugyan mindjárt 13 évesen:D) SZERENCSÉRE nem sokszor voltam koncerten,fesztiválon(jó,Csabai kolbász,meg csülök fesztivál,de Sziget és stb.jellegűn szerencsére soha) és én ennek örülök. Sajnos mégis tapasztaltam már a dulakodást,a hagos zenét,és a hülye piálókat,és még mindig utálom a koncerteket. Ez a cikk pedig még egyet rátett a lapáttal. És ennek örülök,mert tudom,hogy később is így fogom gondolni,és koncentrálhatok a tanulásra. Most voltunk cukrászdában,és út közben láttuk,hogy 15 évesek piálnak meg bemennek a kocsmába. Ijesztő volt,hiszen ezek 2 évvel idősebbek nálam! Szörnyű!
Biztos azt gondoljátok,hogy majd fogok én is bulizni...már pedig nem fogok! És igenis van olyan ismerősöm,18 éves aki se strandra,se buliba,se barátokhoz nem jár,csak tanul,meg olvas,és nem stréber!(véletlenül PONT média szakos,és én is médiára szeretnék tovább menni(: )
Biztos azt gondoljátok,hogy majd fogok én is bulizni...már pedig nem fogok! És igenis van olyan ismerősöm,18 éves aki se strandra,se buliba,se barátokhoz nem jár,csak tanul,meg olvas,és nem stréber!(véletlenül PONT média szakos,és én is médiára szeretnék tovább menni(: )
2016. augusztus 13. 21:26
bounty.bananaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 258891 offline |
Nos akkor először is, aki nem volt ott, az inkább ne is álljon itt vitába. Ott kezdem, nem vagyok egy Rihanna fan, viszont szívesen meghallgatom a dalait ha arról van szó.
Másodszor: Rihanna szar volt. Nem véletlenül írta meg az összes lap, ezen nagyon már nem lehet fényezni.
A közönség se véletlen fújolt meg füttyögőtt, a biztonságra talán előbb kéne gondolni, akkor nem lenne fél órás késés.
Ami a playback-et illeti, ne vicceljünk már.. Mindegy melyik sorban álltál, azt bárhonnan tisztán ki lehetett venni, hogy az bizony playback. Nem háttérénekes, playback.
Engem a pénz része hidegen hagy, hogy ki miért mennyit kért, de az megdöbbent, hogy a Starity kedves cikkszerzője ennyire tisztában van a pénzügyiekkel. Ez biztos ilyen nyílt dolog, nem? A Rihanna mondta, fogadjunk.
Ki nem szarja le mennyiért jött és hova költi a pénzét, attól a te jegyed még nem lesz olcsóbb vagy drágább.
Amit még hozzáfűznék, hogy a koncert végére a fél közönség elment, talán ez sem volt véletlen. Nem hiszem, hogy ennyi ember hazudik, ami szar az bizony szar és ezen még egy Staritys "elsősorbanálltamésláttamrihannát" cikkszerző se tud javítani. Elhiszem, hogy az első sorokból jobb lehetett. Jó nem, viszont jobb, hiszen végre elmondhatja magáról, hogy "láttam Rihannát!", ez viszont nem javít a koncert minőségén. Persze, olyan cikk is kell, ahol az énekesnőt védik, mert ilyen még nem volt. Nos köszönjük, tudjuk, hogy maga csak a munkáját végzi.
Az meg, hogy Jake Bugg unalmas volt, meg minden száma egyformán csengett? Persze, azért énekelt meg táncolt a közönség, meg azért kiabálták a koncert végén, hogy "One more song!", mert biztos unalmas volt. Elhiszem, hogy aki órákat áll a színpad előtt, csak hogy jó helye legyen Rihannán, az egy idő után unja a sorban állást.
Tény, hogy Jake Bugg beszélhetett meg mosolyoghatott volna többet, de aki már régebb óta "ismeri", tudja, hogy ő ilyen. Viszont időben érkezett, leadta a koncertet és remek bulit csinált, nem füttyögte ki a közönség, nem is ment el a fele a koncert közepén, plusz ráadás dalért kiabáltak, ami szerintem sikeresnek mondható, legalábbis sikeresebbnek, mint a Rihanna koncert, holott egy fele akkora előadóról beszélünk.
Másodszor: Rihanna szar volt. Nem véletlenül írta meg az összes lap, ezen nagyon már nem lehet fényezni.
A közönség se véletlen fújolt meg füttyögőtt, a biztonságra talán előbb kéne gondolni, akkor nem lenne fél órás késés.
Ami a playback-et illeti, ne vicceljünk már.. Mindegy melyik sorban álltál, azt bárhonnan tisztán ki lehetett venni, hogy az bizony playback. Nem háttérénekes, playback.
Engem a pénz része hidegen hagy, hogy ki miért mennyit kért, de az megdöbbent, hogy a Starity kedves cikkszerzője ennyire tisztában van a pénzügyiekkel. Ez biztos ilyen nyílt dolog, nem? A Rihanna mondta, fogadjunk.
Ki nem szarja le mennyiért jött és hova költi a pénzét, attól a te jegyed még nem lesz olcsóbb vagy drágább.
Amit még hozzáfűznék, hogy a koncert végére a fél közönség elment, talán ez sem volt véletlen. Nem hiszem, hogy ennyi ember hazudik, ami szar az bizony szar és ezen még egy Staritys "elsősorbanálltamésláttamrihannát" cikkszerző se tud javítani. Elhiszem, hogy az első sorokból jobb lehetett. Jó nem, viszont jobb, hiszen végre elmondhatja magáról, hogy "láttam Rihannát!", ez viszont nem javít a koncert minőségén. Persze, olyan cikk is kell, ahol az énekesnőt védik, mert ilyen még nem volt. Nos köszönjük, tudjuk, hogy maga csak a munkáját végzi.
Az meg, hogy Jake Bugg unalmas volt, meg minden száma egyformán csengett? Persze, azért énekelt meg táncolt a közönség, meg azért kiabálták a koncert végén, hogy "One more song!", mert biztos unalmas volt. Elhiszem, hogy aki órákat áll a színpad előtt, csak hogy jó helye legyen Rihannán, az egy idő után unja a sorban állást.
Tény, hogy Jake Bugg beszélhetett meg mosolyoghatott volna többet, de aki már régebb óta "ismeri", tudja, hogy ő ilyen. Viszont időben érkezett, leadta a koncertet és remek bulit csinált, nem füttyögte ki a közönség, nem is ment el a fele a koncert közepén, plusz ráadás dalért kiabáltak, ami szerintem sikeresnek mondható, legalábbis sikeresebbnek, mint a Rihanna koncert, holott egy fele akkora előadóról beszélünk.
2016. augusztus 13. 21:52
Bereczki Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.12. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 241384 offline |
Szerettem volna elmenni de a hirek miatt kicsit elment a bizalmam :/
2016. augusztus 13. 21:55
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline |
@bounty.banana
2016. augusztus 13. 22:12
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Gothic01: jaj, ez nagyon jóó, nagyot nevettem a kommented azon részén, miszerint a fanatikusok akkori s elégedettek, ha Rihanna épp lehányja őket! Vicces, bár ez tény sajnos. Valóban, ők már annyira elvetemültek, hogy ezt is jónak tartanák...szomorú. Én voltam a koncerten. Élménynek élmény volt, de hogy őszinte legyek, egyi dő után azt vettem észre, hogy a mögöttem álló barátomhoz bújok hozzá, és azt sokkal, de sokkal jobban élvezem, mint magát a koncertet! ♥ A rajongóknak azt üzenem: nem szabad elfogultnak lenni! És sok igazság volt abban, amit lehoztak a médiában, sajnos, ezt most el kell ismerni. Reméljük, Rihanna fog még bizonyítani, és akkor majd újra sokan akik most csalódtak, tesznek még egy próbát..
2016. augusztus 13. 22:16
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3292 Csatolások: 6247 Azonosító: 24869 offline |
Engem hidegen hagy, hogy milyen volt a koncert. Amiért digitális tollat ragadok: egy beszámoló nem így hangzik. Ez a stílus csak védekezés a negatív sajtóhírekre.
Amúgy így este negyed 11-kor, első olvasásra is 5 elgépelést/hibát találtam a szövegben is.
Senki nem ellenőrizte?
>>> Ezeket a dolgokat azért írom le, mert ezzel csak a negatív visszhangú hírek malmára hajtotta a cikk a vizet. Sokkal hasznosabb lenne, ha egy valódi élménybeszámoló készülne, kiemelve a jó dolgokat
Amúgy így este negyed 11-kor, első olvasásra is 5 elgépelést/hibát találtam a szövegben is.
Senki nem ellenőrizte?
>>> Ezeket a dolgokat azért írom le, mert ezzel csak a negatív visszhangú hírek malmára hajtotta a cikk a vizet. Sokkal hasznosabb lenne, ha egy valódi élménybeszámoló készülne, kiemelve a jó dolgokat
2016. augusztus 13. 22:21
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
rammievengeance: ezzel viszont nem értek egyet, mert ha a kedvencedet látod, az egy klassz dolog, de ha tényleg teszem azt, nem jó, mert szarik az egészbe, akkor minek "veregessem hátba" az illetőt? Rihanna jobbat is tud ennél, véleményem szerint..90 ezer rajongó nem elég, hogy igazán beleadjon apait, anyait már csak amiatt is, mert ennyien szeretik őt?! Nem kell feltétel nélkül ajnározni egy elkényeztetett kis majmot, nekem ez a véleményem, pedig imádok Rihanna számokra bulizni!
2016. augusztus 13. 22:30
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Első kérdés: a táncosított swing mit takar? Mert nem tudok rájönni...
Második kérdés: mit vár a kedves cikkíró a biztonságiaktól? Meg egyáltalán, mit vár bárki tőlük ilyen helyzetben? Nem Mózes egyik sem, hogy Vörös-tenger módjára kettéválasszák a tömeget! Bárhova mész, bármelyik fesztiválra, ilyen szintű fellépő és érdeklődés mellett baromi nagy tömeg lesz, aminek a tagjai rohadtul nincsenek egymásra tekintettel (szervezőkre se), hanem amint felszabadul egy zsepkendőnyi terület, mindenki benyomul oda, illetve tol a tömeg előre.
Lehet itt nyafogni, kényeskedni, de aki elmegy egy ilyen fesztiválra, az számoljon azzal, hogy a tömeg közepén heringparti lesz, főleg ha a fellépő korunk egyik legsikeresebb mainstream-előadója!
Nem is tudom, mire számítottak az emberek, mikor hetekkel a fesztivál kezdete előtt mondták már, hogy teltházas nap lesz... Ahogy azt sem, mit várnak pár egykilencven magas, százkilós embertől egy majd százezres tömegben?! A sok elvarázsolt figura azt nem nézi, mellette mi folyik, tojnak mindenkire, aki nem a spanjuk, szóval rohadtul nem hatja meg őket két biztiőr.
U.I.: Első sorból könnyű...
Második kérdés: mit vár a kedves cikkíró a biztonságiaktól? Meg egyáltalán, mit vár bárki tőlük ilyen helyzetben? Nem Mózes egyik sem, hogy Vörös-tenger módjára kettéválasszák a tömeget! Bárhova mész, bármelyik fesztiválra, ilyen szintű fellépő és érdeklődés mellett baromi nagy tömeg lesz, aminek a tagjai rohadtul nincsenek egymásra tekintettel (szervezőkre se), hanem amint felszabadul egy zsepkendőnyi terület, mindenki benyomul oda, illetve tol a tömeg előre.
Lehet itt nyafogni, kényeskedni, de aki elmegy egy ilyen fesztiválra, az számoljon azzal, hogy a tömeg közepén heringparti lesz, főleg ha a fellépő korunk egyik legsikeresebb mainstream-előadója!
Nem is tudom, mire számítottak az emberek, mikor hetekkel a fesztivál kezdete előtt mondták már, hogy teltházas nap lesz... Ahogy azt sem, mit várnak pár egykilencven magas, százkilós embertől egy majd százezres tömegben?! A sok elvarázsolt figura azt nem nézi, mellette mi folyik, tojnak mindenkire, aki nem a spanjuk, szóval rohadtul nem hatja meg őket két biztiőr.
U.I.: Első sorból könnyű...
2 felhasználónak tetszik:
exoverdose,
CandUs
2016. augusztus 13. 22:50
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
Idézet (funnyboys @ 2016.08.13. 22:39)
Aki a cikket irta az hulye de meg rihanna nem jo énekes mert playback az egesz uristen rák az életedet
Ezzel az egy (?) mondatoddal pedig megmutattad Te mennyire okos vagy
Én nem szeretnék nagyon véleményt nyilvánítani, hiszen nem voltam ott, nem láttam, néhány felvételt néztem csak meg. A Stay szerintem nagyon jó volt, de a Work-nél ment rendesen a playback, arra énekelt rá néha, ezt senki nem tagadhatja. Persze, mindenki a cikk íróját tartja elfogultnak, pedig a kommentelők 80%-a semmit nem látott a koncertből. Szerintem az egész ügy fel lett fújva
2016. augusztus 13. 22:50
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Apropó...
Igen nagy öngól ilyet írni annak, aki két hete maga publikálta ennek az ellenkezőjét (ami fedésben áll más médiumok által leírtakkal)!
Másrészt a Sziget sajtófőnöke nyilatkozta azt, hogy Rihanna önszántából késett ennyit, és nekem az ő szava valahogy hitelesebb...
Aha, és nyilvánváló oka is van annak, hogy így tett, ugyanis idézem: "A zeneiparban a 90 percesre tervezett koncertek esetében a szerződés általában 60 percet jelöl meg a legrövidebb olyan fellépési időként, amiért már jár a teljes gázsi." (Index)
Nyilván a művésznő minimális "munkával" akarta fekvenni a maximális fizut.
Idézet
Értem ez alatt, hogy adott a színpad. Ezen nem tud változtatni. Slussz, passz, ennyi. Fesztiválon vagyunk, méghozzá a Dan Panaitescu † színpad előtt, ami minden egyes fellépőnek ugyanaz. Nem Rihanna ANTi turnéjára mentünk a Papp László arénába, ahol már egy nappal korábban megkezdik az építését külön az előadónak, hanem a Szigetre.
Igen nagy öngól ilyet írni annak, aki két hete maga publikálta ennek az ellenkezőjét (ami fedésben áll más médiumok által leírtakkal)!
Másrészt a Sziget sajtófőnöke nyilatkozta azt, hogy Rihanna önszántából késett ennyit, és nekem az ő szava valahogy hitelesebb...
Aha, és nyilvánváló oka is van annak, hogy így tett, ugyanis idézem: "A zeneiparban a 90 percesre tervezett koncertek esetében a szerződés általában 60 percet jelöl meg a legrövidebb olyan fellépési időként, amiért már jár a teljes gázsi." (Index)
Nyilván a művésznő minimális "munkával" akarta fekvenni a maximális fizut.
2016. augusztus 13. 22:55
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Elég erős elfogultságot érzek a cikkben, de tudjuk, hogy a cikkíró egyik kedvencéről szól.
Nekem az a véleményem, hogy mondjuk már ki azt, ha valami szar! Ne kerülgessük, ne köntörfalazzunk. Sarkított példa, de amikor lebukik doppingolással egy olimpiai sportoló, az is rögtön keresi a mentséget, hogy "Biztos a kajában volt valami". Sokkal egyszerűbb lenne, ha kiállna és elmondaná, hogy igen, csinálta, lebukott, de felvállalja és esetleg próbál változtatni is. Furcsa, hogy egy Muse-ról meg David Guettáról sosem reppentek fel ilyen hírek, pedig Guetta -már megszámolni sem tudom, hanyadjára- haknizik az országban.
Áldom az zenei ízlésem, hogy nem a populáris előadók a legnagyobb kedvenceim. Ők legalább tudnak énekelni és nem kell 90k emberrel harcolni, hogy valamit halhassak belőlük.
Szóval Rihannáról a véleményem az, hogy "Sok hűhó semmiért".
Nekem az a véleményem, hogy mondjuk már ki azt, ha valami szar! Ne kerülgessük, ne köntörfalazzunk. Sarkított példa, de amikor lebukik doppingolással egy olimpiai sportoló, az is rögtön keresi a mentséget, hogy "Biztos a kajában volt valami". Sokkal egyszerűbb lenne, ha kiállna és elmondaná, hogy igen, csinálta, lebukott, de felvállalja és esetleg próbál változtatni is. Furcsa, hogy egy Muse-ról meg David Guettáról sosem reppentek fel ilyen hírek, pedig Guetta -már megszámolni sem tudom, hanyadjára- haknizik az országban.
Áldom az zenei ízlésem, hogy nem a populáris előadók a legnagyobb kedvenceim. Ők legalább tudnak énekelni és nem kell 90k emberrel harcolni, hogy valamit halhassak belőlük.
Szóval Rihannáról a véleményem az, hogy "Sok hűhó semmiért".
2016. augusztus 13. 22:56
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (DrectionFanGirl @ 2016.08.13. 15:10)
De jó, hogy ebből írtam én is egy cikket, és elment vele 3 órám a nagy semmire! Köszi Starity!
Nem csak te, ha jól emlékszem ALiceLiza is...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 13. 23:03
Lambika, mostanság már volt jó néhány cikk, ami elég szubjektíven vélekedik az érintett celebről/sztárról. Pedig anno nekem is azt tanították, hogy az újság/cikk megírásának alapja, hogy tudjunk elfogulatlanul nyilatkozni az adott témával kapcsolatban.
Igaz, hogy én csak néhány felvételt làttam a fellépésről, de néhány ismerősöm kinn volt, és ők elég csalódottnak tűntek. Azt még megemlíteném, hogy azok, akik kedvelnek egy énekest, azok még egy rosszabb fellépésről is jobbat gondolnak, mint ami. Ezzel nem a cikk szerzőjét kívànom bántani, mert neki nagy élmény lehetett látni egy kedvencét élőben. Viszont azokat, akik teljesen semlegesen állnak Rihannához, sajnálom, hisz nekik nem volt akkira élmény, mint a rajongóknak.
Igaz, hogy én csak néhány felvételt làttam a fellépésről, de néhány ismerősöm kinn volt, és ők elég csalódottnak tűntek. Azt még megemlíteném, hogy azok, akik kedvelnek egy énekest, azok még egy rosszabb fellépésről is jobbat gondolnak, mint ami. Ezzel nem a cikk szerzőjét kívànom bántani, mert neki nagy élmény lehetett látni egy kedvencét élőben. Viszont azokat, akik teljesen semlegesen állnak Rihannához, sajnálom, hisz nekik nem volt akkira élmény, mint a rajongóknak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.