Starity

Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 13. 23:28 #81
beyo
beyo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Már már nevetgélve olvasom ezeket a kommenteket, az egymásnak ellentmondó cikkeket. Bár nem voltam ott a koncerten, de szinte biztos vagyok benne hogy Rihanna közel sem volt olyan rossz mint ahogy azt egyes híroldalak írták. Késett. Igen. De szeretnék beszélni egy olyan emberekkel aki valaha részt vett egy olyan koncerten ahol az adott híresség nem késett. Higgyétek el Riri nem a tejeskávéját szürcsölgette a kedves sorozta előtt abban a fél órában, hanem, ahogy ez a cikk is leírja techikai problémák adódtak, nem lehetett még kezdeni. És igen, ez nem egy külön ANTi koncert volt, csupán egy fesztiválfellépés, nem lehetett annyi látványelemet bevetni, annyiszor átöltözni. Nem gondolom azt hogy kevesebbet énekelt mint más fellépésein. Vagy ha igen? Ha kijutsz a Szigetre mégis miért az érdekel hogy pontosan hány sort énekel az énekeső és hány sort játszanak le felvételről? Ha ott vagy bulizz amennyire enged a tömeg és élvezd. Rihanna ilyen, aki nem szereti, annak el sem kellett volna mennie. Néha úgy érzem a magyar ember semmivel nem tud megelégedni és szeret minden lehetséges dologba belekötni. Emlékszem még Beyoncére is ki volt mindenki akadva anno, mert ő is késett, és volt ribancozás bőven.
2016. augusztus 13. 23:49 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.08.13. 22:56)
Nem csak te, ha jól emlékszem ALiceLiza is...

Yup-Yup, én is, csak már meg sem merek szólalni. rohog.gif És igen, volt két nagyobb hangvételű elírás a cikkemben, de azt két másodperc lett volna korrigálva.
De az itt (el nem olvasott) cikkből és a kommentekből arra a következtetésre jutottam, hogy szánalmas az egész téma.
Az enyém és gondolom másé is azért nem lett engedélyezve, mert negatív VÉLEMÉNYT FORMÁLT MEG, erre most megjelenik egy tök szubjektív pozitív véleményezés... unsure.gif

Nem értem én ezt. Bezzeg másokat agyba-főbe lehet szidni, itt meg Rihangya csinált egy olyan dolgot amivel sok embernek csalódást okozott, el kell hallgatni és kiszínezni szépre?

Idézet
Ez történt valójában.

Oké, nem fogom kérdőre vonni, biztos ott volt, de basszus, akik negatív véleményt mondtak ugyanúgy ott voltak... unsure.gif

Csak már meg sem merek szólalni...
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Phaedra, Christo, I Love Paris
2016. augusztus 14. 00:23 #83
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Nem akarok senkit megsérteni (főleg nem a cikk íróját), de mondjuk ki: azért lett ennyire szubjektív a megjelent anyag, mert akkreditálták magukat. Gondoljátok, ha negatív kritikát ír egy Starity szintű portál Ririől (bár tavaly Ellie eléggé le lett húzva, de mindegy...) , jövőre megkapja a press cardot? laugh.gif rohog.gif Gyerekek... laugh.gif

Cikkhez visszatérve és jó tanácsként mindenkinek: Egyeztessetek! Mert aztán jönnek a hülyeségek. (Pl. itt: Nem Rihanna ANTi turnéjára mentünk a Papp László arénába. Következő bekezdés: Rihanna nem fesztiválra készült, hanem a turnéját hozta el.

Koncertről és a fesztiválról nem alkotok véleményt, mert nem voltam ott. Nem tisztem unsure.gif
2016. augusztus 14. 00:32 #84
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Rengeteg vélemény olvasható a hivatalos eseménynél és a jó 3/4-e nem éppen magasztaló, illetve az említett hírportál(ok) is képviseltették magukat, szóval nem valószínű, hogy a kisujjukból szívták ki a dolgokat, de nyilván Starityben az igazság, amit mindenki elhallgat, hogy milyen jó is volt. Hónapokkal ezelőtt már vele reklámoztak, hogy ő a headliner és egyebek, júliusban meg be is jelentették, hogy telt ház lesz. Koncerten, legyen az fesztiválon vagy más helyszínen, tömeg van és minden tömegben ez megy. Mindenhol van, aki nem törődve a másikkal lökdösődik és a legutolsó sorból is az elsőbe akar jutni vagy poharat dobáló részegek. Ha már valaki részt vesz egy ilyen rendezvényen, nem értem miért döbben meg, hogy olykor más emberek testrészei keverednek a sajátjai mellé/alá/fölé/stb. Megjegyzem voltam már olyan helyzetben, hogy a közelünkben tört ki a verekedés az első sorokban és akkor a security helyt is állt, de itt az a jó néhány biztonsági nem fog csodát művelni és rendre utasítani 90ezer embert.
Idézet (beyo @ 2016.08.13. 23:28)
De szeretnék beszélni egy olyan emberekkel aki valaha részt vett egy olyan koncerten ahol az adott híresség nem késett.

Jelen angel2.gif Amúgy a Sziget sajtófőnöke nyilatkozta, hogy Rihanna önszántából faragott le 30 percet.

A fellépők gázsiját nem szokták nyilvánosságra hozni, az újságok találgatnak, de Gerendai elmondta, hogy nincs messze a valóságtól.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, CandUs
2016. augusztus 14. 01:14 #85
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Csatolások: 0
Azonosító: 256897
Jajj, még annyit hozzáfűznék, hogy még az sem érdekelte, hogy mi nem Bukarest vagyunk, hanem Budapest. Ugyanis, a népszerű román dalt kezdte el énekelni, ami ROMÁN, nem magyar. Még előtte levő nap megkapta a pénzt, így tökmindegy, milyen szar fellépést produkált.
2016. augusztus 14. 01:18 #86
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Gajcsi idén is magkaptuk a tavalyi negatív kritika ellenére, és az Index is ugyanúgy megkapta, megkapja smileeee.gif A rossz reklám is reklám smileeee.gif A pozitív vélemény is szubjektív, ahogy a negatív is. Nekem nagyon tetszett. Akinek nem, azt nagyon sajnálom, remélem azért megnézett mást is a fesztiválon belül, mert mint írtam, érdemes. Nagyobb és nevetségesebb összeesküvés elméletek mennek itt, mint a Mónika Show-ban. Hát szép nyarat mindenkinek, az én napomat feldobjátok ilyen hozzászólásokkal, majdnem jobban, mint Rihanna : DDD
@bestgirlever egyszer sem mondta azt, hogy Bukarest wtf
2016. augusztus 14. 01:24 #87
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

Ráadásul én azt gondolom, hogy a mi hazánk egyenlő jogú a többivel, hiába kisebb és hiába kevesebb népszerűség fordul meg itt. Ez nem ad okot arra, hogy félvállról vegyük. Egy igazi előadó ennél többet komunnikál a közönséges, és seggrázás helyett énekel, mert ez a dolga. Vastag Tomi jól megírta.
2016. augusztus 14. 01:26 #88
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

Nem mondta, hogy Bukarest, érthetően leírtam, hogy a 'Mai a hi' nevű ROMÁN dalt kezdte el énekelni. De ez még elmenne, de a többit már leírtam.
2016. augusztus 14. 07:57 #89
- törölt felhasználó -    
Nagyon csalodtam benne! Mondjuk sose szeredten annyira de ez nem volt szep tole!
2016. augusztus 14. 08:16 #90
adrilimo
adrilimo
visszatérő vendég

StátuszTom Hiddleston a Londoni metróban!!!Emberek ,hirtelenen metrózni támadt kedvem !
Hozzászólás: 175
Azonosító: 197090
Szerintem a cikk írója is kissé elfogult volt..nem csak a fujjogó nép tongue.gif
Szar volt ? szar volt.Ezt nem kell szépíteni.
És igenis szerintem el lehet várni egy ilyen világszerte ismert/elismert előadótól ,hogy ne "falunapi szintet hozzon" ..
de ez az én véleményem..
2016. augusztus 14. 08:42 #91
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszNo one going to stand in my way!
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Sosem szerettem őt, mint ember viszont a zenéit meghallgatom. Bàr én nem voltam ott, de azért odatehette volna magát, ha màr ennyi pénzt kért érte, arròl nem is beszélve hogy mennyien várták az előadását. A késésén meg sem lepődök, hiszen annyi cikk volt már erről hogy mindig késik, és szerintem a fél óra még istenes is volt, csakhogy abban a nagy tömegben minden perc szenvedés lehetett, főleg annak aki már több órája ott szobrozott, hogy jó helyet szerezzen magának. Ràadásul még koncert sem volt jò. Egy vilàgsztàrtól azért többet vár az ember. Egy örök tanulság hogy többet nem kell őt elhívni a Szigetre.
2016. augusztus 14. 09:30 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (bestgirlever @ 2016.08.14. 01:14)
Jajj, még annyit hozzáfűznék, hogy még az sem érdekelte, hogy mi nem Bukarest vagyunk, hanem Budapest. Ugyanis, a népszerű román dalt kezdte el énekelni, ami ROMÁN, nem magyar. Még előtte levő nap megkapta a pénzt, így tökmindegy, milyen szar fellépést produkált.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Történesen az az egyik duettjéből származik, ami nem más, mint a Live Your Life. (ft. T.I.) _nevet.gif
2016. augusztus 14. 09:37 #93
mialamia
mialamia
visszatérő vendég

Státusz♥Ariana,Demi,Ellie♥ 1D♥ ONO♥ The Vamps
Hozzászólás: 132
Azonosító: 167883
Azért látom nem mindenki van képben. Az említett román dal nem azért szerepelt, mert esetleg nem lett volna azzal tisztában, hogy hol is van, hanem mert ez az egész turné állandó dala és a Live your life című dalából van, mely egy duett. WOW.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. augusztus 14. 10:57 #94
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (mialamia @ 2016.08.14. 09:37)
Azért látom nem mindenki van képben. Az említett román dal nem azért szerepelt, mert esetleg nem lett volna azzal tisztában, hogy hol is van, hanem mert ez az egész turné állandó dala és a Live your life című dalából van, mely egy duett. WOW.

Én azon se csodálkoznék, ha tényleg nem tudta volna, hogy hol van... Európa a turnézó világsztároknak (elsősorban az amerikaiaknak) Londonból, Párizsból és Rómából áll, ezen felül nem sok várost ismernek, és nem is különösebben izgatja a dolog őket.
Folyton utaznak, egy-egy város nekik csak egy megálló, aminek gyorsan, fellépés előtt bemagolják a nevét. Valószínűleg, ha most Rihannát megkérdeznék, minek a fővárosa Budapest, nem tudná vagy alaposan mellélőne (bedobná szokás szerint Romániát).
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Beyla, Phaedra
2016. augusztus 14. 12:15 #95
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Egy csomó oldalon olvastam, hogy fikázza mindenki, csak nem tudtam miért biggrin.gif
Gondoltam, hogy a valami hasonló miatt, mint a cikkben írtak... biggrin.gif
A cikk írója viszont egy kicsit! (túlságosan is) elfogult, nem? biggrin.gif
2016. augusztus 14. 14:43 #96
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1790
Azonosító: 17168
Mondjuk egy fillért nem ér a munkássága! Beképzelt, egoista picsa!
2016. augusztus 14. 15:00 #97
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Lehet hogy a cikk írójáé Riri lapja, és szereti, de ez nem jelenti azt hogy tud ő is véleményt formálni? Elhiszem, hogy többen is írtatok erről, csak épp a mostani írója hivatalosan az oldal megbízásából ment oda, úgyhogy azt hiszem ennyiben élvezhet elsőbbséget. Ráadásul egész sok dolgot elmondott, ami talán más cikkből ki sem derült. És itt most nem védem Glamstert, de ez jó cikk lett. Lehúzni meg maximum az tudja, aki ott volt, de az egy másik vélemény.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. augusztus 14. 15:08 #98
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
Minden évben vannak jól és kevésbé jól sikerült koncertek a Szigeten, de nem szokták ennyire szidni a kevésbé jókat sem, mint most Rihannaét. Ez most neki nem jött össze, előfordul az ilyen; viszont sokan csak miatta vettek jegyet, ami nem olcsó; én sem örülnék, ha nem azt az élményt kapnám, ami minimális szinten elvárható.
Nyilván az első sorokból teljesen más élmény egy koncert, mint kilométerekkel arrébb nézni, ahol már a kivetítőt sem lehet tisztán látni.
2011-ben fellépett az Arénában. Ott is legalább fél órát késett; szerintem ez nála olyan velejáró dolog.
2016. augusztus 14. 15:12 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2016.08.14. 15:00)
Lehet hogy a cikk írójáé Riri lapja, és szereti, de ez nem jelenti azt hogy tud ő is véleményt formálni? Elhiszem, hogy többen is írtatok erről, csak épp a mostani írója hivatalosan az oldal megbízásából ment oda, úgyhogy azt hiszem ennyiben élvezhet elsőbbséget. Ráadásul egész sok dolgot elmondott, ami talán más cikkből ki sem derült. És itt most nem védem Glamstert, de ez jó cikk lett. Lehúzni meg maximum az tudja, aki ott volt, de az egy másik vélemény.

Abban egyetértek, hogy mivel ő hivatalosan lett kiküldve egy eseményre az ő dolga megírni a a cikket. Újságnál dolgoztam, több sajtótájékoztatón voltam, tudom hogy megy ez.
De attól mert ő imádja Rihannát, és ő élvezte nem jelenti azt, hogy jó volt. Én is ha elmennék egy Britney koncertre, bármennyire is sz*r lenne, én akkor is imádnám, de pont ezért kellett volna pár embert megkérdeznie, vagy jobban utána nézni a dolgoknak. Ha egyszerűen elvakult, nem lehet normális cikket írni. Nekem is unokatesóm, hatalmas Rihanna rajongó, ott volt kint, de a 3. szám után úgy eljött onnan mint annak a rendje. Akkor ő nem volt kint? Ő nem élte meg a "bulit"? Engem csak ez zavar. Nem az, hogy az ő cikke jelent meg (mert mint leírtam ez érthető) hanem hogy negatív véleményt nem lehet írni, holott az is igaz és talán az az igazság, egy átlagos fesztiválozónak nem egy elvakult rajongónak?!

Ne veszekedésből írtam le, csak pár emberrel ezt beszéltük.
2016. augusztus 14. 15:58 #100
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
@dori08: Nem is ez volt a mondandóm lényege. Nyilván nem kell gratulálni, de azzal nem leszünk beljebb, ha elküldjük a halálba. smileeee.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok