De szeretnék beszélni egy olyan emberekkel aki valaha részt vett egy olyan koncerten ahol az adott híresség nem késett.
Én is jelentkeznék... Sőt, olyan is volt, hogy 2 perccel előbb már színpadon volt, mint ami meg volt adva... (Anastacia idén a Sportarénában). Fesztiválra is volt már hivatalos, nem is egyszer, és azokon is időben kezdett.
Az, hogy szarul szólt, szarul énekelt, szarul táncolt, egy dolog, ez Rihanna és a közönség dolga. Hogy íródott ide egy seggnyaló cikk, elfogultan ömlengő, okés, a cikkíró dolga.
De hogy számtalan elütés, fogalmazási hiba, helyesírási hiba legyen a cikkben, az mindannyiunk dolga. Talán jó lett volna átnézni az Enter leütése előtt...
Bocs srácok, de ez a cikk nagyon gáz, nem tudom mennyire kell elfogultnak lenni ahhoz, hogy ezt a haknit valaki jónak lássa. Elsősorban nem Rihanna miatt voltam kint csütörtökön, de ha rajongója lennék én most borzasztó dühös lennék, hogy ennyire semmibe veszi a közönségét, akikből végülis megél.
Nyilván nem lehet ugyanazt előadni egy fesztiválon, mint egy arénában, de attól még lehet értékelhető minőséget prezentálni a nehezebb körülmények között is, csak fel kéne rá készülni rendesen. A kommenteket olvasva pedig az, hogy mindig minden koncert késik nem igaz. A fentiekre ajánlom figyelmébe mindenkinek a Muse szombati fellépését ugyanazon a színpadon. Szintén arénákban turnéznak, de el tudnak menni egy fesztiválra egy olyan arra optimalizált szettel, ami nyilván technikailag kevesebb, de egy kicsit sem gagyibb, mint egy arénás fellépés, azon túl pedig nekik valahogy sikerült 21:33-kor kezdeni.
Szerintem az összes ilyen 'híresebb sztár' ok késnek
én nem nagyon tudom megállapítani, ugyanis nem voltam ott, de azért megnéztem volna milyen lehetett
Elfogulatlan, tényközlő cikkek helyett egyre több ilyet olvasni. Az a baj, hogy ez nem egy személyes blog, Starity. Jó, ha van az embernek véleménye, de azért nehogy már egy cikken keresztül akarják a szánkba rágni!
Röhejes, hogy ilyen apróságokon megy a vita, meg a bizonygatás. Egy magas színvonalú előadó akármilyen retek körülmények között is magas színvonalú. Egy jó énekes akármilyen retek körülmények között is jó énekes. Rihannára egyik sem igaz.
Nem mondom,hogy most emiatt senki ne szeresse,de én most csalódtam benne.
De természetesen bármelyik sztárral előfordulhat,sőt még átlagos emberekkel is.
Végre egy normális cikk Rihanna koncertjéről. Rihanna zseniális énekes, nincs hozzá fogható a művészvilágban. Kint voltam én is a koncerten, 5m-re a kifutó végétől és kiválóan szórakoztam. Régóta szeretem Rihanna zenéjét. Amúgy az Iron Maiden és UDO is a kedvencem. Ezen kívül a komoly zenét is szeretem és értem is.Ja és hegedülök is, szóval értek a zenéhez. Rihanna itt is megtalálta azokhoz az "utat" akikhez szól a zenéje. Aki ezt nem hallotta, az hallgasson egyebet. Ez a sok rosszindulat Rihanna ellen...ha nem szeretitek minek mentek a koncertjére?
Nem tudom, de én nagyon jól éreztem magam Egy örök emlék lesz Rihanna, bár én őár éve láttam a papp lászló sportarénában is, de szerintem Rihanna ismét kitett magáért!
Werenger | Tegnap, 22:32
Elfogulatlan, tényközlő cikkek helyett egyre több ilyet olvasni. Az a baj, hogy ez nem egy személyes blog, Starity. Jó, ha van az embernek véleménye, de azért nehogy már egy cikken keresztül akarják a szánkba rágni!
Szerintem jó cikk lett lett. Beszámoló, aminek nem kell feltétlen tárgyilagosnak lennie. Jó olvasni hogy volt pozitív élmény is a sok negative kritika után.