A napokban nyilvánosságra kerülő képek után, a rajongók aggódnak a One Direction énekese, Louis Tomlinson egészségéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson, jól vagy? Ijesztően sovány lett az énekes!
2016. augusztus 25. 22:43
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Jézusom....Szegény Louis Csak ne legyen semmi baja a kis drágámnak Nagyon féltem
2016. augusztus 25. 22:43
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Tényleg sokat fogyott
2016. augusztus 25. 22:55
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline |
Emberek.... 2 kgt fogytam, én miért nem kapok cikket? :'(
2 felhasználónak tetszik:
rammievengeance,
Phaedra
2016. augusztus 25. 23:00
esőcsepp17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 248555 offline |
Mire jó ez a népbutítás? Mire jó valakinek az életébe belepofátlankodni? Rajongó-nem rajongó nem mindegy hogy a magán életében mi történik? Amit a szinpadon,a rádióban vagy a TV-ben látunk úgysem adja vissza az xy személy igazi énjét akiért ˝rajongunk˝,hiszen ez csak egy szerep,na meg nyilvánosan a legtöbb ember próbálja kihozni magából a legjobbat,ami pedig a sajtót illeti...10-ből 9 cikk hamis,vagy épp csak a fele igaz. Nem mindegy hogy ez a bizonyos Louis Tomlinson épp fogyott 8 kg-t vagy sem? A hangja még ugyan olyan,és nem egy pótolhatatlan művészről van szó hogy aggódni kéne érte.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 25. 23:02
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (kovacsviki999 @ 2016.08.25. 22:55)
Emberek.... 2 kgt fogytam, én miért nem kapok cikket? :'(
2016. augusztus 25. 23:10
ariana128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 257738 offline |
esőcsepp17
Mire jó ez a népbutítás? Mire jó valakinek az életébe belepofátlankodni? Rajongó-nem rajongó nem mindegy hogy a magán életében mi történik? Amit a szinpadon,a rádióban vagy a TV-ben látunk úgysem adja vissza az xy személy igazi énjét akiért ˝rajongunk˝,hiszen ez csak egy szerep,na meg nyilvánosan a legtöbb ember próbálja kihozni magából a legjobbat,ami pedig a sajtót illeti...10-ből 9 cikk hamis,vagy épp csak a fele igaz. Nem mindegy hogy ez a bizonyos Louis Tomlinson épp fogyott 8 kg-t vagy sem? A hangja még ugyan olyan,és nem egy pótolhatatlan művészről van szó hogy aggódni kéne érte
IGAZAD VAB
Mire jó ez a népbutítás? Mire jó valakinek az életébe belepofátlankodni? Rajongó-nem rajongó nem mindegy hogy a magán életében mi történik? Amit a szinpadon,a rádióban vagy a TV-ben látunk úgysem adja vissza az xy személy igazi énjét akiért ˝rajongunk˝,hiszen ez csak egy szerep,na meg nyilvánosan a legtöbb ember próbálja kihozni magából a legjobbat,ami pedig a sajtót illeti...10-ből 9 cikk hamis,vagy épp csak a fele igaz. Nem mindegy hogy ez a bizonyos Louis Tomlinson épp fogyott 8 kg-t vagy sem? A hangja még ugyan olyan,és nem egy pótolhatatlan művészről van szó hogy aggódni kéne érte
IGAZAD VAB
2016. augusztus 25. 23:15
Tényleg sokat fogyott...remélem nincs komoly baja.
2016. augusztus 25. 23:25
gyongyi.múj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 256769 offline |
Aki rajongo és nyomonkövette a banda sorsát eddig az igenis láthatja hogy Louis borzasztóan szarul van. Ilyesztően soványra fogyott ... Ez az ember kb 50 kg lehet. Kb 35 évesnek néz ki annyia megyötört az arca. Látszik hogy teljesen kivan készülve ... Jogosan aggódnak érte a rajongók. Szóval nem tudom mit jöttök itt azzal hogy : jaaaj nem kell aggódni mert fogyott pár kilót ... Mert nem pár kilóról van szó. Lehet nem a mi dolgunk és nincs köze hozzá senkinek de a rajongók csak aggódnak mert komolyan szarul van. Akinek nem tetszik a cikk , van az a kis x a sarkokba lehet használni nem itt ugatni és rosszindulatú meggyezzéseket tenni ... Pont az ilyen kis undortió emberek mint akik itt fröcsögnek miatt készült ki ez az ember -.-
2016. augusztus 25. 23:45
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Idézet (Diala @ 2016.08.25. 23:39)
Pedig valahogy nem hiszem, hogy éjszakánként ő kel fel a gyerekért...
Igaz
2016. augusztus 26. 00:18
Őszinte leszek, nem vagyok rajongó, sőt pont leszrm hogy mi van az 1D-vel, van 3-4 jo számuk, cső.
De.
Azért gáz hogy egyesek mennyire rosszindulatuak tudnak lenni. "Biztos nem ő kell fel a gyerekért", hát én előbb nézem ki belőle mint a kis hisztis picsábol...
És aközött is különbseg van hogy valaki 3 kilot ad le vagy tényleg ilyen szembetűnően lefogy.
Oké lehet nem beteg, de akkor is lefogyott, lehet az idegtol, de akkor sem egészséges.
Lehet utalni embereket, en is utalok bőven embereket de azért nem kéne ilyen gyerekesen mindig támadni.
De.
Azért gáz hogy egyesek mennyire rosszindulatuak tudnak lenni. "Biztos nem ő kell fel a gyerekért", hát én előbb nézem ki belőle mint a kis hisztis picsábol...
És aközött is különbseg van hogy valaki 3 kilot ad le vagy tényleg ilyen szembetűnően lefogy.
Oké lehet nem beteg, de akkor is lefogyott, lehet az idegtol, de akkor sem egészséges.
Lehet utalni embereket, en is utalok bőven embereket de azért nem kéne ilyen gyerekesen mindig támadni.
2016. augusztus 26. 00:22
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Jézusom.. Eddig is soványabb alkat volt szerintem, de most tényleg eléggé le van fogyva, és ez már nem az a fajta vékonyság, ami egészséges (nála). Az utolsó képen látszik szerintem legjobban, hogy mennyire nincs jól, hogy valószínűleg nem piheni ki magát. Remélem hamar jobban leszel, Lou:(<3
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.