A 23 éves énekesnő az MTV Video Music Awardson mutatta be először élőben Nicki Minaj-zsal közös új nótáját, a Side to Side-ot.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)
2016. szeptember 01. 10:05
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. szeptember 01. 10:49
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Hát még az Into You!
2016. szeptember 01. 12:02
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Tök mindegy miről szól a magyarok 99%-a úgysem érti úgyhogy az a lényeg hogy dallamos és fülbemászó!!
2016. szeptember 01. 12:05
Ennyit a kis ártatlan, édes hercegkisasszony imidzsről, ami miatt odáig vannak érte... -.- Az pedig már csak egy "mellékes" szempont, hogy egy ilyen ötletnél mennyire kiütközik az értelem.
2016. szeptember 01. 12:20
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
Ez várható volt, aki érti a szöveget szerintem tisztában volt ezzel, "I wanna rock with your body", "Wrist icicle"-meg ilyenek-egyértelmű.
2016. szeptember 01. 12:25
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
na ez szép
2016. szeptember 01. 12:40
Sok sztár ír ilyen fajta dalokat, nem tudom mi a problémája egyeseknek....
De a dal meg sikert aratott, az egész album. Love Ariana
De a dal meg sikert aratott, az egész album. Love Ariana
2016. szeptember 01. 12:55
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Egyértelmű. Sosem volt még Arinak ilyesfajta kaliberű dala és klipje..Egyszer mindent ki kell próbálni:D Semmi baj nincs ezzel, ugyanis a tinédzserek nagy része, aki hallgatja ezt a dalt, fogalma sincs róla, hogy miről szól. Ha esetleg mégis tisztában van vele, akkor sincs probléma, mivel egyáltalán nem olyan durva kifejezések vannak benne.. sőt! ZaynArianaFannak is igaza van, mivel szinte minden második dal a szexről szól, és abban durvább kifejezések vannak. Szóval szerintem nincs probléma ezzel, jó a dal, jó a klip és kész. De ízlések és pofonok! Ki hogy gondolja...
2016. szeptember 01. 12:57
Én láttam a magyar dalszövegét de nem jutott eszembe hogy ez a dal pont a szexről szólna . De tetszik.
2016. szeptember 01. 13:20
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Hát ezt észre lehet venni első látásra a klipp-ből, ez teljesen egyértelmű volt, amikor megnéztem.
De most nem tök mindegy miről szól??? Az a lényeg, hogy elnyerje mindenkinek a tetszését a szám és az énekesnők csodás hangja. A dallam is nagyon bejön, úgyhogy nincs miről beszélni, ahogy előttem is írták a magyar emberek többsége nem érti a szöveget és nem is érdekli, hogy miről van szó.
Szerintem irtóra zsír lett ez a dal
De most nem tök mindegy miről szól??? Az a lényeg, hogy elnyerje mindenkinek a tetszését a szám és az énekesnők csodás hangja. A dallam is nagyon bejön, úgyhogy nincs miről beszélni, ahogy előttem is írták a magyar emberek többsége nem érti a szöveget és nem is érdekli, hogy miről van szó.
Szerintem irtóra zsír lett ez a dal
2016. szeptember 01. 14:15
És kit érdekel?? A dal hatalmas siker lett, a klipp is tetszik a legtöbbeknek szóval..
2016. szeptember 01. 15:01
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Szerintem ez kérdés sem volt
2016. szeptember 01. 15:30
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Az Everyday, az Into you... nem ez az egyetlen dala, ami intim kapcsolatról szól. Szerintem pedig a dalból ez nem derül ki, szóval jó dolog, hogy úgy is tud erről írni, hogy a szöveg nem sejtet semmit.
2016. szeptember 01. 16:52
Már nem azért,de szerintem mindenki rájött már. A klip s a zene irtora klassz. Love Ariana
2016. szeptember 01. 17:31
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Szerintem erre már sok mindenki rájött, de ezzel nincs semmi baj a dalnak nagyon jó hangzása van és a videoklip is nagyon jó lett. Amúgy is a mai számok közül elég sok szól intim dolgokról.
2016. szeptember 01. 17:40
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline |
Gothic01 írta:
Ennyit a kis ártatlan, édes hercegkisasszony imidzsről, ami miatt odáig vannak érte... -.- Az pedig már csak egy "mellékes" szempont, hogy egy ilyen ötletnél mennyire kiütközik az értelem.
S.S. írta:
Egyetértek!
Nos én is egyetértek velük!
Ünneprontó leszek....maga a dal óriásit robbant, ez tény. Dallama szuper és egyben fülbemászó is....
Nem értem miért kell minden klipbe beletenni 'témaként" a SZEXET???? Talán anélkül nem lehet élvezetes....esetleg nem durran nagyot?
És igen a tinik nézik a magyar dalszöveget is! Ariananak a rajongó táborának 90% serdülőkorú gyermek, nem ezzel kéne példát mutatni! Nem is csodálom, hogy már 13 éves gyerekek zömében vesztik el a szüzességüket....mert mondhatom a nagyoktól csak ezt tudják ellesni, ezt a példát tanulják!
SZÉGYEEN....
Inkább vegyetek példát Zendayatól!
S.S. írta:
Egyetértek!
Nos én is egyetértek velük!
Ünneprontó leszek....maga a dal óriásit robbant, ez tény. Dallama szuper és egyben fülbemászó is....
Nem értem miért kell minden klipbe beletenni 'témaként" a SZEXET???? Talán anélkül nem lehet élvezetes....esetleg nem durran nagyot?
És igen a tinik nézik a magyar dalszöveget is! Ariananak a rajongó táborának 90% serdülőkorú gyermek, nem ezzel kéne példát mutatni! Nem is csodálom, hogy már 13 éves gyerekek zömében vesztik el a szüzességüket....mert mondhatom a nagyoktól csak ezt tudják ellesni, ezt a példát tanulják!
SZÉGYEEN....
Inkább vegyetek példát Zendayatól!
2016. szeptember 01. 17:40
Idézet (Gothic01 @ 2016.09.01. 12:05)
Egyetértek!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.