Arcpirító helyzetbe került Justin Bieber
2016. szeptember 03. 16:27
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Uh egy rajongója kifizette, ez cuki:$
Amúgy ezeket a helyzeteket én is utálom, nagyon ciki, mikor veszek valamit és mondjuk nincs nálam annyi pénz...tudom általános esett, de én utálom :')
Amúgy ezeket a helyzeteket én is utálom, nagyon ciki, mikor veszek valamit és mondjuk nincs nálam annyi pénz...tudom általános esett, de én utálom :')
2016. szeptember 03. 19:28
Drága Bieber ... ezt úgy hívják karma. Mivel a fannokkal még egy szelfit se csinálsz meg - pláne nem ingyen - most elég sokáig köcsög lesz veled az élet. Nyugi, ennél csak rosszabb lesz. ^^ Főleg ha sokáig a kis beképzelt fruskád mellet akarsz maradni. Xoxo,egy ember akit pont nem érdekelsz. (Mondjuk azért kurva mázlista hogy még vannak annyira elvakult és föld hülye emberek akik rajonganak érte.Én biztos nem fizettem volna ki neki, pedig ha valaki én tényleg szeretek segíteni másokon. De tekintve hogy ahhoz is lusta, hogy a fanokkal csináljon egy szelfit meg adjon nekik egy ki-bebaszott aláírást [pedig nélkülük sehol se lenne] nem érdemli meg.)
2016. szeptember 04. 02:19
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Azért remélem megköszönte a rajongónak.
2016. szeptember 04. 10:45
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Legalább realizálhatná, hogy mekkora majom volt a rajongóival. Ennek ellenére még így is segítettek neki...
2016. szeptember 04. 15:45
welcometothereallifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 259088 offline |
remélem visszafizette, és megköszönte neki. Ha már úgy segített neki a lány, hogy amúgy Bieber minden rajongójával kibaszott, ez a minimum
2016. szeptember 20. 16:43
Happy4ever4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259741 offline |
Utálom Justint és soha nem fizetnék ki neki semmit!
2016. november 04. 17:19
Isten ajándékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 250632 offline |
A rajongói segítenek neki és ez a hála, hogy nem akar találkozni velük?!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.