10 sorozat, ami több mint egy évtizede van képernyőn
2016. szeptember 12. 19:39
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Én ezek közül a Simpson családot láttam számtalanszor!
2016. szeptember 12. 19:46
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline |
Dr.csont gyilkos elmék ❤❤❤
2016. szeptember 12. 20:19
South Park, Family Guy, Simpson család na meg a Supernatural.. :33 <3
Nagyon szuper sorozatok.
Nagyon szuper sorozatok.
2016. szeptember 13. 11:10
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
A Supernaturalt most már végignézem, ha belegebedek is. Érzésem szerint ideje volna lezárni végre, túl sokáig húzzák és jóformán semmi újat nem tudnak már mondani. De szeretem a srácokat, úgyhogy maradok a legvégéig.
A Gyilkos Elmék meg épp egy hónapja húzta le magát a klozeten. Amúgy is elcsépelt volt már, de Thomas nélkül talán elvergődnek még egy évaddal, aztán megérik nekik a kasza. Ugyanazt csinálják, mint a CSI esetében: Petersen távozása után bármit bevetettek, még Jorját is visszahozták, de semmi sem a régi. A különbség annyi, hogy a CSI mindig is erősebb sorozat volt. Szerintem a GyE egy ilyen érvágást nem bír ki, Paget nem tudja megmenteni őket. És ami azt illeti, kívánom is, hogy ebbe belebukjanak. Még egy ilyen aljas húzást... elmehetnek, ahová gondolom...
A Gyilkos Elmék meg épp egy hónapja húzta le magát a klozeten. Amúgy is elcsépelt volt már, de Thomas nélkül talán elvergődnek még egy évaddal, aztán megérik nekik a kasza. Ugyanazt csinálják, mint a CSI esetében: Petersen távozása után bármit bevetettek, még Jorját is visszahozták, de semmi sem a régi. A különbség annyi, hogy a CSI mindig is erősebb sorozat volt. Szerintem a GyE egy ilyen érvágást nem bír ki, Paget nem tudja megmenteni őket. És ami azt illeti, kívánom is, hogy ebbe belebukjanak. Még egy ilyen aljas húzást... elmehetnek, ahová gondolom...
2016. szeptember 13. 15:14
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
Simpson család, Supernatural, Gyilkos elmék
2016. szeptember 13. 19:57
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36500 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Supernatural
Remélem még nem akarják lezárni a sztorit, ugyanis én nagyon szívesen nézném még jó sokáig. Hiába mondják sokan, hogy már csak húzzák az egészet, nekem még így is a legeslegnagyobb kedvencem a sorozatok közül és az is fog maradni
Remélem még nem akarják lezárni a sztorit, ugyanis én nagyon szívesen nézném még jó sokáig. Hiába mondják sokan, hogy már csak húzzák az egészet, nekem még így is a legeslegnagyobb kedvencem a sorozatok közül és az is fog maradni
2016. október 05. 01:24
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Gyilkos elmék <3 Nincs jobb kriminális sorozat! *-* a Supernaturalt meg majdcsak elkezdem újra valamikor xD
2017. november 27. 23:22
csakegyfelhasznalo35új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268029 offline |
Dr.Csont a nagy kedvencem! Egyszerűen imádom!❤
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.