Valóra válik Margot Robbie álma: önálló film készül Harley Quinnről
2016. szeptember 16. 17:36
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Nagyon szeretem Margot játékát, és tényleg látszott hogy élvezi Harley szerepét. Megéri egy önálló filmet forgatni
"Harley Quinn nice to meetyaaaaa!!" Imádtam!
"Harley Quinn nice to meetyaaaaa!!" Imádtam!
2016. szeptember 16. 19:12
Már nagyon kíváncsi voltam, hogy mi ez a felhajtás Harley körül, ezért meg is néztem az Öngyilkos osztagot. Be kell valljam, hogy nekem is nagyon szimpatikus lett ez a csaj, talán őt bírtam legjobban a filmben. Kíváncsi leszek a róla készült filmre is, úgyhogy biztos, hogy megnézem majd.
2016. szeptember 16. 19:13
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Jajj,de jó(: örülök neki(:
Ja,mégsem.
Oké,tehetséges színésznő,de könyörgöm,ez nem az elnök,és még csak nem a legkedveltebb,leghíresebb színésznő a világon,hogy csak úgy irányítsa...szebben fogalmazva MÉG JOBBAN elcs.ssze a mai filmvilágot...mintha nem lenne napjainkban tényleg annyira tönkremenve...
Ja,mégsem.
Oké,tehetséges színésznő,de könyörgöm,ez nem az elnök,és még csak nem a legkedveltebb,leghíresebb színésznő a világon,hogy csak úgy irányítsa...szebben fogalmazva MÉG JOBBAN elcs.ssze a mai filmvilágot...mintha nem lenne napjainkban tényleg annyira tönkremenve...
2016. szeptember 16. 19:21
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nekem tetszett a Suicide Squad, bár ennek a filmnek kevésbé örülök. Hiszen a filmben már nagy vonalakban felvázolták a történetét a lánynak, nagyon sok mindent, legalábbis izgalmas dolgokat nem tudnak kihozni belőle.
2016. szeptember 16. 19:35
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Hála az égnek! Jaj, annyira örülök neki, már alig várom!
2016. szeptember 16. 19:53
Ezaz! Juj már nagyon nagyon várom. De még biztos hogy nagyon de nagyon sokat kell várni a filmre.
2016. szeptember 16. 20:21
persze örülök ennek a filmnek, Harley képregénybeli karaktere rendkívül sokszínű, de nem tudom, hogy filmből mit tudnának még kihozni, mert a Suicide Squad-ban nagyjából felvázolták már a történetét.
2016. szeptember 16. 21:34
Mrs.Júj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 258990 offline |
Felesleges. Hacsak nem lesz olyan Harley, mint az igazi. Mármint na, akik látták a képregénysorozatot vagy a suicide squad animált változatát (esetleg magát a képregényt is olvasták) azok együtt éreznek velem.
2016. szeptember 16. 21:56
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
Uristen ♥♥♥♥
2016. szeptember 16. 22:37
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.16. 19:13)
Jajj,de jó(: örülök neki(:
Ja,mégsem.
Ja,mégsem.
Margot színésznő, aki eljátszik egy szerepet, semmi több. A színészek nem irányítanak semmit sem (honnan veszed ezt egyáltalán?), sőt soha nem is irányítottak. Akik "irányítanak", azok leginkább a producerek és maga a rendező. Egyébként manapság rengeteg jó film van, csak mondjuk nem azokat a mainstream sz*rokat kéne nézni, amiket folyton a képedbe tolnak. Nem egy 2015-2016-os filmet tudnék mondani, ami nálam abszolút többször nézős kategória, és egyáltalán nem "cseszi el a filmvilágot", sőt mi több, némelyik újítónak is számít a saját műfajában.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.