Zara Larsson olyan népszerű szeretne lenni, mint Beyoncé – klippremier!
2016. október 02. 09:14
Nem attól lesz híres, hogy leutánoz valakit. A videoban nekem inkább úgy tűnt, mint egy Beyonce utánzat. A stílusa, a tánc, a feminizmus. Szinte majdnem minden megegyezik, pedig Zara jobb ennél... Inkább a saját stílusával kellene eladnia magát.
2016. október 02. 16:14
Mellesleg Zara dalai jobban tetszik,talán még a hangja is. Visszaszívnám az előző kommentemet. Beyoncét nagyon nem szeretem ,de csak azért írtam,hogy Zara sose lesz olyan ,mint ő,mert Beyoncé az Beyoncé akkor is,ha nem szeretem d
2016. október 07. 17:21
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (audreyzz @ 2016.10.01. 16:20)
Nekem nagyon bejön a klip és a dal is. Azért mondta, hogy olyan szeretne lenni Beyonce, mivel ő a példaképe, nem azt mondta, hogy Beyoncevá akar válni. . Aki azt írta, hogy fel van javítva a hangja, szerintem hallgassa meg élőben itt: https://www.youtube.com/watch?v=MmcOFUs9xRc Ugyanolyan a hangja mint az audio verzión
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?! Pont erre a videóra céloztam az előző kommentemben, ez nem, hogy ugyanolyan, meg sem közelíti az audio verziót. Képtelen használni a saját hangi adottságait, üvölt végig, de főleg a refrénben. Az egész előadásnak se íze se bűze, hiába jó szám, nem tudja rendesen elénekelni élőben
2017. november 15. 12:14
Idézet (Lizania @ 2016.10.07. 17:21)
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?! Pont erre a videóra céloztam az előző kommentemben, ez nem, hogy ugyanolyan, meg sem közelíti az audio verziót. Képtelen használni a saját hangi adottságait, üvölt végig, de főleg a refrénben. Az egész előadásnak se íze se bűze, hiába jó szám, nem tudja rendesen elénekelni élőben
Istenem...Annyira szeretem ezeket a kommenteket xd "üvölt végig" Ezt nem bírom emberek xdddd Énekeljél te,kiváncsi vagyok mennyire rohadtjó a te hangod.Emberek ez nevetséges....
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.