Kim Kardashian nem akar többet Taylor Swiftről beszélni – interjú!
2016. október 02. 17:33
Mégis mi a francot keres a Billboard címlapján ha nem is ért az énekléshez? Legközelebb majd Kylie Jenner jön? Gratulálok!
2016. október 02. 18:47
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
FriendsForever: Naa azért Klyet nem kell leszólni! Többet tett le az asztalra mint Kim az már biztos. Jótékonykodik, modellkedik, cége van ő inkább megdolgozik a pénzéért nem úgy mint Kim aki konkrétan a semmiért kapja a pénzt a valóságshowja után pont Kyle a legértelmesebb a családba úgyhogy őt aztán tényleg nincs miért fikáznod! Nem vagyok egy Kyle fan de elismerem a munkásságát és hogy nem egy ingyenélő hadd ne mondjam mi. Úgyhogy ha már valaki a családból inkább Kyle kéne legyen a Billboard magazinján mint Kim!
2016. október 02. 18:51
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Ez a csaj kinézetre még mindig irritál...de ha az imádkozás,és stb.igaz,akkor kicsit nőtt a szememben
2016. október 02. 18:52
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Pityang | Ma, 17:31
Idézet
Kim Kardashiannak bár nincs köze az énekléshez, mégis a zenei magazin, Billboard címlapján köszön vissza ránk.
Na, hát pont itt a baj... ahelyett, hogy olyanokról írnának, akiknek van tehetségük, címlapot kap a Billboard magazinban. Bravó... dry.gif wtf.gif
Egyébként nekem is eszembe jutott ez...
Idézet
Kim Kardashiannak bár nincs köze az énekléshez, mégis a zenei magazin, Billboard címlapján köszön vissza ránk.
Na, hát pont itt a baj... ahelyett, hogy olyanokról írnának, akiknek van tehetségük, címlapot kap a Billboard magazinban. Bravó... dry.gif wtf.gif
Egyébként nekem is eszembe jutott ez...
2016. október 02. 19:14
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline |
Sajnos mostanában nagyon sok helyen visszaköszön, hogy nem a tehetség számít.Számomra is érthetetlen, hogy került egy zenei magazin címlapjára...
2016. október 03. 16:33
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline |
AliceLiza
Köszönöm megértésedet! Túlreagáltam, de sajna nem lehet a romlott emberektől mit várni
És én még azon is kiakadtam, hogy Selena Gomez kapott apukájától egy olyan gyűrűt amivel megfogadja, hogy házasságig nem bújik össze senkivel (13 évesen kapta), na mármost biztos, hogy nem egy pasi fordult már meg nála.....nagyon szégyenletes szerintem.....
Köszönöm megértésedet! Túlreagáltam, de sajna nem lehet a romlott emberektől mit várni
És én még azon is kiakadtam, hogy Selena Gomez kapott apukájától egy olyan gyűrűt amivel megfogadja, hogy házasságig nem bújik össze senkivel (13 évesen kapta), na mármost biztos, hogy nem egy pasi fordult már meg nála.....nagyon szégyenletes szerintem.....
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.