Vitathatatlan, hogy Knowleséknak a vérében van, hogyan kell zenetörténelmet írni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rekordot döntöttek a Knowles-nővérek
2016. október 11. 14:36
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. október 11. 15:07
Nekem nem tetszik az album. Én úgy látom csak Beyonce miatt lett sikeres.
2016. október 11. 18:13
Úgy örülök ennek! Azonban úgy érzem, hogy Solange próbál másolni Bey-ről. Legalábbis az új klipjeinek a stílusa hasonlított azokhoz, amiket Beyoncé videóiban megszokhattunk.
2016. október 11. 18:45
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Nyilván szuper nagy reklám Beyoncé húgaként piacra dobni valamit. Egyértelmű, hogy meg fogják venni az emberek, már csak kíváncsiságból is, hogy vajon az ereikben folyik-e a tehetség. Fix, hogy Bey keze benne van a dologban, de azt mondani, hogy csak miatta lett népszerű, na én azt kicsit túlzásnak gondolom. A "próbál másolni Bey-ről" dolgot meg iszonyú nagy badarságnak tartom. Ebben a világban, vagyis inkább ebben a szakmában az eredetiség már majdnem szóba sem jöhet. És amúgy sem csak B-nek vannak ilyen számai, klipjei és stílusa.
Nekem amúgy kifejezetten tetszik az album és örömmel hallom, hogy Solange visszafogottabban bánik a hangjával.
Nekem amúgy kifejezetten tetszik az album és örömmel hallom, hogy Solange visszafogottabban bánik a hangjával.
2016. október 11. 19:24
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Örülök, hogy rekordot döntöttek. Solange dalai nem a legjobbak, de vannak sokkal rosszabb dalok is...
2016. október 12. 15:33
Kedves Beyoncétől, hogy így támogatja a hugicát Jó tesó <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.