Kiborít ez a lány. Az oké, hogy csodaszép... ez még rendben van. Ehhez jön, hogy tehetséges. Aztán jön az, hogy gyönyörű a hangja. DE AKKOR LEGALÁBB LENNE BUTA, MINT A TÖK!!! De NEM!!!! Láttam vele pár riportot. Okosan, értetten, megfontoltan nyilatkozó profi. A tökéletes nő, a fene vinné el...
Tudom, hogy tettél fel egy raklappal, Tironman, de ezeket le lehet szedni egyszerre flashget-tel.... Ezért merészeltem "szűretlenül" idetenni őket
Avril Lavigne - Bryan Adams Photoshoot for Flare 2008
2004. október 21. 16:49
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline |
Idézet(Marha @ 2004, October 21. - 15:59)
Kiborít ez a lány. Az oké, hogy csodaszép... ez még rendben van. Ehhez jön, hogy tehetséges. Aztán jön az, hogy gyönyörű a hangja. DE AKKOR LEGALÁBB LENNE BUTA, MINT A TÖK!!! De NEM!!!! Láttam vele pár riportot. Okosan, értetten, megfontoltan nyilatkozó profi. A tökéletes nő, a fene vinné el...
bizony...sajnos nagyon ritka hogy mindezek egyetlen lányban megvannak... , de Avril
a post végén lévő képeket még nem láttam ( de tényleg ), ezer köszönet értük
2004. október 21. 17:25
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(Marha @ 2004, October 21. - 14:59)
[right][/right]
[right][/right]
Csak nem te vagy a 39-es képen, Marha?
Várd meg míg Tironman is megnézi a képeket, lesz itt annyi új kép, hogy győzzük majd leszedni.
Az meg, hogy okos az külön öröm számomra.
2004. október 21. 17:28
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline |
Idézet(joe_r @ 2004, October 21. - 14:42)
Csak nem te vagy a 39-es képen, Marha?
[right][/right]
[right][/right]
Honnan jöttél rá? Csak nem a pólón a minta segített? lol
2004. október 21. 18:34
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline |
Szépséges ez a lány....
Te Marha tényleg te vagy....????!!
Te Marha tényleg te vagy....????!!
2004. október 21. 18:48
PHILIP |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1089 Csatolások: 193 Azonosító: 3 offline |
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2004. október 21. 21:08
Jampecúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270 offline |
Az rendben van, hogy ilyen-olyan szuper, okos, tehetséges, stb.
De az nem értem, hogy miért kell ezeket a végtelenül gusztustalan ruhákat eröltetnie? Ez a szoknyás ki ruha is ezzel a retkes nagy bakanccsal........öltözködni nagyon nem tud szegény, vagy csak simán idióta a stylist-ja.
De az nem értem, hogy miért kell ezeket a végtelenül gusztustalan ruhákat eröltetnie? Ez a szoknyás ki ruha is ezzel a retkes nagy bakanccsal........öltözködni nagyon nem tud szegény, vagy csak simán idióta a stylist-ja.
2004. október 22. 04:25
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline |
Idézet(Jampec @ 2004, October 21. - 18:25)
Az rendben van, hogy ilyen-olyan szuper, okos, tehetséges, stb.
[right][/right]
[right][/right]
Ez a Te magánvéleményed. Szerintem remekül öltözik, ésszel, nem pedig pénzzel. Pedig több van neki, mint ennek a fórumnak az összes tagjának együttvéve, nekem elhiheted. Stylist-ja pedig nincs. Avril az Avril, olyan, amilyen ő lenni akar.
2005. március 28. 21:19
szarvaszsoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.08. Hozzászólás: 76 Csatolások: 7 Azonosító: 1159 offline |
Idézet(Marha @ 2004, October 22. - 03:25)
Stylist-ja pedig nincs.
Kizárt. Ha nincs sztájlisztja, akkor én... hát akkor én... én cukor nélkül iszom meg a következő teámat. Keserű tud ám az lenni.
2005. augusztus 22. 01:44
MarhaKwisatz Haderach |
Idézet(julika @ 2005, August 19. - 20:09)
én is így gondoltam egy ideig, de aztán amikor olyan képeket láttam, hogy a Hilton lányokkal lóg együtt kéz a kézben, akkor elgondolkodtam azon hogy vajon az "okos" szavakat ki adja a szájába... csalódtam egy picit de azért még mindig szeretem
[right][/right]
[right][/right]
Hehe... ebben van valami... De nem szabad azért az iylenek alapján ítélni. Nekem is vannak nagyon buta haverjaim, és imádom őket. Ez persze nem jelenti azt, hogy én olyan okos lennék, nem ezt akarom kihozni ebből. Ami Avril-ben meglepett, az az volt, ahogy zenéről, és szakmáról nyilatkozott egy riportban. És ezt okosan, és éretten tette.
2006. december 15. 14:55
evanlavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 21489 offline |
Could you upload them again?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!