Rajongók milliói álmodoznak a One Direction tagjairól a csapat megalakulása óta és számtalan rajongói fantazmagória született róluk az elmúlt években.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik elárulta, mi a véleménye a róla és a 1D-ről szóló fan fictionökről
2016. október 26. 13:51
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. október 26. 14:26
@ilus1996: pontosan; ráadásul mindenki azt hiszi, hogy nagyon különleges a tucatsztorijával..
2016. október 26. 14:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Wow, ezen a cikken nagyon nagyot mosolyogtam. Úgy van előadva, mintha az egydirekció előtt nem léteztek volna fanfiction írások, ami nagyon vicces, mert pl. Mary Sue karaktere - azt hiszem - a Star Trek fandomban íródott ficek okán vált a modern irodalom egyik sablonkarakterévé. Én is mindig írtam fanficet, még a mai napig is írok, főleg, ha éppen sz*r napokon vagyok túl, jó érzés elzárni magamat a külvilágtól. Manapság ismételten a Csillagkapu: Atlantisz világába szeretek beburkolózni. Ficek mindig voltak, most is vannak és mindig is lesznek. Sokan saját szórakoztatásukra írják, és persze akad olyan, aki elég bátor ahhoz, hogy megossza másokkal. Szerintem ebben nincsen semmi rossz. Írni és fantáziát szárnyaltatni fantasztikus dolog, bár az igaz, hogy néhány egydé ficcel anno kínoztam magamat, és némelyik valami kegyetlen sz*r mind tartalmilag, mind stilisztikailag, viszont gyakorlás nélkül az ember fejlődni aligha tud.
2016. október 26. 15:35
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ami engem illet, nem szeretem a real person sztorikat. Tiszteletlenség az adott illetővel szemben. A fanfiction-t is csak addig szeretem, amíg nem keresnek pénzt vele.
2016. október 26. 16:02
Azt hittem, hogy ez is valami negatív nyilatkozat lesz, de végül is érthető, hogy inkább hízelgőnek találja.
2016. október 26. 17:12
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
wattacukor2: nekem is ez jutott eszembe!
2016. október 26. 18:35
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Végre mondott valami viszonylag pozitívat egy interjúban
2016. október 27. 19:18
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Én azt bírom a legjobban, amikor teljesen más a karakter jelleme, mint valójában az ember. Én is írok, de Zayn kilépése után is írnak fanfic-eket a rajongók, mert elég furán fogalmazta meg.
2016. október 27. 21:01
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (bestgirlever @ 2016.10.27. 19:18)
Én azt bírom a legjobban, amikor teljesen más a karakter jelleme, mint valójában az ember. Én is írok, de Zayn kilépése után is írnak fanfic-eket a rajongók, mert elég furán fogalmazta meg.
A fanfic írásba a karakter átformálása abszolút belefér. Az OOC (out of caracter) karakter egy létező fogalom, amelynek keretén belül a fanfiction írója saját kénye kedvére írja át az illető tulajdonságait, ami nem feltétlenül egyezik az reális, originál szereplővel. De mivel ezek többsége real person fic, tehát az író fantáziájára van bízva, hogy mely tulajdonságokkal ruházza fel. OOC inkább filmek, sorozatok, könyvek stb. esetében áll fent, amikor tényleges ismeretünk van a karakter magatartásáról, illetve külső-belső tulajdonságairól.
2016. november 01. 23:52
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Idézet (Beyla @ 2016.10.27. 21:01)
A fanfic írásba a karakter átformálása abszolút belefér. Az OOC (out of caracter) karakter egy létező fogalom, amelynek keretén belül a fanfiction írója saját kénye kedvére írja át az illető tulajdonságait, ami nem feltétlenül egyezik az reális, originál szereplővel. De mivel ezek többsége real person fic, tehát az író fantáziájára van bízva, hogy mely tulajdonságokkal ruházza fel. OOC inkább filmek, sorozatok, könyvek stb. esetében áll fent, amikor tényleges ismeretünk van a karakter magatartásáról, illetve külső-belső tulajdonságairól.
Oh, köszi, jó tudni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.