Az év egyik legnépszerűbb életrajzi könyvének ígérkezik a 23 éves énekes a közelmúltban megjelent alkotása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik színt vallott: ezért írta meg leleplező könyvét
2016. november 07. 08:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. november 07. 09:12
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Hogy lehet életrajzi könyvnek nevezni egyáltalán egy olyan irományt, ami alig 3-4-5 évet foglal magába?
Utánanéztem a pontos definíciónak: Életpályát bemutató írás, amely egy jelentős rendszerint egy már elhunyt személy munkásságát, jelentőségét bemutató, gyakran hosszabb, történeti jellegű könyv, illetve annak műfaja.
No, ebből semmi nem igaz erre a könyvre és azt sem tűnik hihetőnek, hogy ő írta. Max az alapot szolgáltatta és egy hozzáértő írta meg.
Mindenki aki nem elvakult rajongó sejtheti, hogy ami a színpadon és a klipekben van, az csak a cukormáz, a többi pedig üzlet. A menedzserek adják el nektek és ők voltak a termékek. Erre persze ők is csak akkor jöttek rá, amikor már késő volt, de mivel kötötte őket a szerződés, tenni nem tudtak ellene. Ennyike.
Utánanéztem a pontos definíciónak: Életpályát bemutató írás, amely egy jelentős rendszerint egy már elhunyt személy munkásságát, jelentőségét bemutató, gyakran hosszabb, történeti jellegű könyv, illetve annak műfaja.
No, ebből semmi nem igaz erre a könyvre és azt sem tűnik hihetőnek, hogy ő írta. Max az alapot szolgáltatta és egy hozzáértő írta meg.
Mindenki aki nem elvakult rajongó sejtheti, hogy ami a színpadon és a klipekben van, az csak a cukormáz, a többi pedig üzlet. A menedzserek adják el nektek és ők voltak a termékek. Erre persze ők is csak akkor jöttek rá, amikor már késő volt, de mivel kötötte őket a szerződés, tenni nem tudtak ellene. Ennyike.
2016. november 07. 11:12
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
I Love Paris | Ma, 09:12
Hogy lehet életrajzi könyvnek nevezni egyáltalán egy olyan irományt, ami alig 3-4-5 évet foglal magába?
Végre egy értelmes vélemény! Köszönöm!!!!
Végre egy értelmes vélemény! Köszönöm!!!!
2016. november 07. 13:58
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Igaza van!!
2016. november 07. 14:03
BLulu88BLulu88 - Ma, 12:14
Ez is csak egy túl hipeolt termék lesz csak mert Zayn írta és ezen még jól meg fog gazdagodni pont mint Zoella könyvénél!
Szerintem is
Ez is csak egy túl hipeolt termék lesz csak mert Zayn írta és ezen még jól meg fog gazdagodni pont mint Zoella könyvénél!
Szerintem is
2016. november 07. 19:40
Beyoncéról olvastam éltrajzi könyvet, abban részletesen le volt írva minden, amit tudnunk kell arról, hogyan indította be karrierjét az 1990-es évek elejétől egészen 2014-ig. Ehhez képest Zaynike csak annyiról írt, hogy mi történt vele az X-faktor óta. Kérdem én, ezt kéne nevezni életrajzi könyvnek?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.