A The CW bejelentette jövő évi műsorait, így kiderült, hogy pontosan mely sorozatok térnek vissza az év első negyedében vagy épp érnek véget.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017-től megváltozik a The CW műsorrendje
2016. november 18. 16:57
2016. november 18. 17:43
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
Odaát
2016. november 18. 21:49
Mindig is a The CW volt a kedvenc amerikai csatornám. Nézem innen a Vámpírnaplókat, a The Orginalst, A zöld íjászt, a Legends of Tomorrowt, a The Flasht, a The 100-et, a Supergirlt, ezenkívül tervbe van véve a Jane the Virgin, a Reign, az iZombie és az Odaát is (tudom, series addict vagyok ). A legjobban a TO visszatérését várom. Messze van március 17. Claire
2016. november 19. 07:47
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline |
Sírni fogok... Csalódott vagyok, amiért a The Originals csak márciusban kezdődik el, eddig január volt a dátum, aminek szintén nem örültem (bár már nagyon közel voltunk hozzá), de így... Most megint megnézhetem mind a 3 évadot még 1000x. Mellesleg furcsa, hogy márciusra kivégzik a Vámpírnaplókat, szerintem a csatorna szeretne már megszabadulni tőle és előtérbe helyezni a testvérsorozatát, abban több potenciált látnak. Valószínüleg, ezért nem megy most ugyanabban az időben a két sorozat, mert az emberek többnyire csak az egyiket nézik, vagy ezt vagy azt. A Vámpírnaplóknak szeretnének most figyelmet biztosítani (erre a kis időre), mert lehet, hogy Titanic lett belőle, de ha mást már nem tudnak, akkor megpróbálják a romokat eladni. (A jelenlegi évadot nem nézem, de állítólag most izgalmas.) Ostobaság volt szétszedni a két sorozatot, de én ennek csak örülök, mert az eredeti család története szerintem érdekesebb, mint egy mindig ismétlődő szerelmi háromszögé. Remélem Julie néni nem pofátlankodik bele a The Originalsba, mert a Vámpírnaplók végetértekor szeretne néhány szereplőt átcsempészni az előbbibe. :/
2016. november 19. 22:44
Messze van még március:/ To..
mindig is kedvencem lesz a The Cw*-*
mindig is kedvencem lesz a The Cw*-*
2016. november 20. 13:27
Nagyon nem örülök, hogy a The Originals-t márciusra rakták.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.