Bár Harry herceg jelenleg egy színésznővel randizik, az internet imádja őt Rihanna oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna hihetetlenül mutat Harry herceg mellett
2016. december 05. 14:03
Idézet (botond96 @ 2016.12.05. 13:34)
tényleg jól mutatnak együtt ,bár Rihannát a királyi család nem nyelné le túl sok lenne
Ugyan erre gondoltam.
2016. december 05. 14:40
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 360 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline |
Én nagyon szeretem mindkettőjüket de nem illenek össze és Rihanna egyáltalán nem illik királyi közegbe mindig mély dekoltázzsal jelenik meg és olyan ruhákban ami énekesnőnek elmegy de a királyi családba sokkal műveltebb szolidabb nők kellenek nem Rihanna
2016. december 05. 15:14
Rihanna és Harry herceg pároshoz mit szólna Erzsébet? Bele sem merek gondolni, hogy milyen botrány lenne belőle! Bár a többi választottjától sincs elragadtatva a királyné!
2016. december 05. 17:30
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
Őszintén? Szerintem jó hatással lennének egymásra meg tetszene, ha Harry csak úgy simán (haha,
potterpoén) önmaga lenne, és kiválasztaná maga mellé a botrányhős Rihannát, mert szereti ^.^
potterpoén) önmaga lenne, és kiválasztaná maga mellé a botrányhős Rihannát, mert szereti ^.^
2016. december 05. 17:31
Nem hinném, hogy összejönnének. Mit szólna hozzá a királynő?
2016. december 05. 17:49
azért egymás mellé abszolúte nem illenek, és nem mutat hihetetlenül Harry herceg oldalán, de RiRi túlságosan gyönyörűű
2016. december 05. 17:51
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Jók lennének együtt, de Riri nem illik oda a királyi családba.
2016. december 05. 20:46
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Aranyosak lennének együtt. Bár a királynő nem engedné meg Riri-t Harry-nek
2016. december 05. 21:35
Jó hír ha boldogok,bár Rihanna szerintem forma bontó lenne a királyi családban.Nem külsőségekre gondolok.
2016. december 06. 03:35
Úgy imádom, amikor az internetezők így elszállnak és elkezdenek kombinálni "-.- RIHANNA ÉS HARRY NEM EGY PÁR, csak együtt jelentek meg ezen az eseményen. Mint, ahogy a cikkben is írták, Riri Dicaprio körül legyeskedik, Diana kisebb fiának meg egy színésznő a barátnője. Attól pedig, hogy "jól mutatnak" együtt és kijönnek, nem feltétlenül kell összejönniük. Semmi szükség szerintem felesleges felhajtásra a "párosuk" körül, mert nem is létezik a "párosuk"... -.-
2016. december 11. 17:57
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
hát aranyosak de pár nem valószínű,hogy lesznek
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.