Kylie Jenner újra kés alá feküdt?
2016. december 22. 13:57
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline |
Imádom teljes szívemből Kylie-t, de azért látszik rajta főleg a mellén meg a fenekén hogy az nem az övé.
2016. december 22. 14:13
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Szerintem nem esett át most szépészeti beavatkozáson. De, ha mégis, akkor hát legyen. Ha neki így jobb, akkor nekünk is legyen így jó.
2016. december 22. 14:29
Már nem azért, de Kylie meg is mondta, hogy nem plasztikáztatott. D
2016. december 22. 14:33
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Megindult a lejtőn, és addig meg sem fog állni, amíg minden átalakítható testrésze át nem lesz szabva, csakúgy, mint a nővéreinek...
Nyilván ő dolga, ő teste, azonban olyan szinten torz már az énképe, hogy nem látja, hogy a testével nincsenek is arányban ezek. A feneke is hatalmas, és inkább groteszk, mint dögös.
Nyilván ő dolga, ő teste, azonban olyan szinten torz már az énképe, hogy nem látja, hogy a testével nincsenek is arányban ezek. A feneke is hatalmas, és inkább groteszk, mint dögös.
2016. december 22. 16:07
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Egészségére, én úgy vagyok ezekkel a plasztikázásokkal, hogy ha neki jól esik, hát tegye. Mindig azt mondom az ilyen dolgokra, hogy amíg engem nem érint, és az életemet nem befolyásolja, addig egyáltalán nem érdekel ki mit csinál a testével, életével. Magánügy.
2016. december 22. 16:20
Különben làtszik h nem műtette meg csak kihúzta magát De attól még ki nem állhatom ezt a csajt nem értem mit szeretnek rajta ennyire ?!??!
2016. december 22. 17:47
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Csak utána nehogy megint az legyen hogy pár hónap múlva bevallja, hogy jaj hát tényleg történt némi beavatkozás.... nem is értem miért kell ezt csinálnia a testével. Egy melltartóval nem tud azért ennyit rásegíteni..
2016. december 22. 18:01
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Miert kell utalkozni egybol? Persze ha masrol irnak cikket, lapos a szatok... Az o elete, teste, penze, azt csinal vele amit akar, nem ertem miert kell mindenbe beleszolni
2016. december 22. 19:19
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Furcsa volt tegnap arra rájönni, hogy csak két évvel idősebb nálam... Mikor kb 28-nak is kinéz.
2016. december 22. 21:23
Nekem ez a lány még mindig szörnyen mű, és úgy látszik, nem is véletlenül. Kár, hogy egyébként csak ezzel képes felhívni magára a figyelmet, mivel tehetsége láthatóan nincs.
2016. december 22. 21:30
Gondoltam, hogy előbb-utóbb a mellét is megcsináltatja. Várható volt. Az, hogy ezt teszi magával, az az ő dolga, hiszen az ő teste, de elég durva, hogy 19 évesen vagy 30 körülinek néz ki, valamint az is, hogy lassan alig hasonlít a régi önmagára. Pedig régebben még szép volt.
2016. december 22. 21:59
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Ha instán ráközelitetek a (neki) jobb melle mellett látszik a blur szóval valószínűleg megszerkeztette hogy nagyobbnak tűnjön. Amikor christinának öltözött halloweenkor akkor látszott hogy nincs nagy melle, mikor már azelőtt is szóbajött hogy megcsináltatta persze akkor meg azon akadtak fel a haterek hogy hát nincs is nagy melle milyen csúnya/hazug stb. Nem hibáztatom hogy ilyeneket tesz, hogyha bármit csinál a szánalmas emberek utálkoznak rajta. Az a melltartó egyébként tényleg nagyon sokat segít, plusz kihúzta magát eléggé. mit kell problémázni komolyan már kezd unalmas lenni.
2016. december 22. 22:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Manapság komolyan addig terjed az ingerküszöbünk, holmi gazdag p*csa csecsei eredetiségéről beszélünk, vitázunk? Számomra, ez olyan who cares kategória, magasról lesz*rom, őszintén szólva...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2016. december 22. 22:23
Hát jó...egy nő nem a sok plasztikától lesz szép.Sőt,szerintem ez csúnyította el.Szörnyen mű ez a nő!
2016. december 23. 02:23
Szerintem nagyon aránytalanok ezek a fenék-és mellméretek az ő magasságához, fogadok, hogy az előbbibe is bele lett piszkálva, akárhogyan is esküdözik, hogy a száján kívül minden igazi. Később azzal is ellentmondott magának. Ő így felfújva érzi magát jól? Egészségére. Vállalta érte a felelősséget, mint ahogy azért is, hogy később elrákosodhat, az is az ő baja lesz. Az a bosszantó ebben, hogy mindenki gyönyörűnek találja ezt a csajt, amikor kisebb méretekkel szebb lenne, mert azok arányosak is lennének a magasságához. Vannak, akiknek alapból nagy mellük van persze, de átlagban ők magasabbak is jóval, mint Kylie, hogy azért a testükhöz arányos legyen. Ha ez nem adott, akkor szokták kisebbíteni, mert zavarja őket.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.